Dovolená a 19m synem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
23.2.21 13:44

@renap paráda, moc dekuji za zkušenosti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
23.2.21 13:54

@Kiwijeta jojo, ty 2 hodky staci, my meli jeste snad hodinu a pul busem z letiste, ale jak rikam, s prvnim se to dalo. Jinak loni jsme meli v planu Turecko a neco co bude kousek od letiste. Tak snad brzy nekam poletime a vam at to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.2.21 13:56

@Zdeni86 moc díky 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.2.21 13:56

@Kiwijeta

My jsme byli s holkama, kdyz byli hodne male ve Spanelsku, Menorce a v Recku. Nejvic nam to vyhovovalo v Recku, kam ted jezdime kazdy rok. Na Menorce jsme byli all inc. v hotelu a meli jsme jenom pokoj. To nam nevyhovovalo. My mame radsi apartment nebo studio s kuchynkym koutem, kde mas moznost ohrat mleko atd. Kdyz budete mit jenom pokoj tak hlavne aby mel lednici, coz vetsinou mivaji, ale myslim, ze na te Menorce zrovna lednice nebyla a pritom to byl pekny hotel. 7 mesicni dcera byla nemocna a byla na antibiotikach a pamatuji si, ze jsem musela v noci chodit nekam do prizemi do family room, kde byla kuchynka s lednici a mikrovlnka.
V apartmanu nebo ve studiu je vic mista coz pro nase aktivni holky bylo mnohem lepsi. My nikdy nevarime, chodime do restaurace, coz kazdemu nevyhovuje, ale nam ano.
Vzdycky jsem si vybrala hotel blizko restauraci a obchodu, jidlo pro mimina jsem si s sebou neco vozila, ale v Recku se dalo koupit vsechno a holkam to chutnalo. Pliny jsem si vzdycky vezla s sebou s jak tady nekdo psal dobre vybavenou lekarnicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.2.21 13:59

@Danus1 taky se snažím vybírat větší pokoje s lednicí a aspoň konvici, občas se objevi i apartman s kuchyňkou. Dekuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.2.21 14:17

@Kiwijeta
Ano konvice, na tu jsem zapomnela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
24.2.21 09:05

Létali jsme s malým dítětem, hlavní je mít čím ho zabavit v letadle. Máte mrně, rok a půl… Připrav se na nekonečné běhání uličkou tam a zpět, výlety k záchodu, ježdění autíčkem po sedadle… Je to dřina, pro děti je tam málo místa.

My jsme takhle letěli do USA, tam to šlo… Zpátky jsem nezešíla jen díky indické paní za mnou a arabským klukům vedle nás :mrgreen: chvála bohu za tyhle národy, co jim malé děti přijdou nekonečně roztomilé…

Cestovat s dětmi je fajn, ale tak do tří let preferuju krátké lety :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix