Dovolená a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
18.7.16 17:48

Dovolená a menstruace

Chceme jet na konci září k moři, ale výjde nám to jen v tu dobu kdy mám dostat menstruaci :(
Existují prý nějaké prášky nebo snad injekce, která menstruaci oddálí nebo uspíší (nevím).
Ale snažíme se s přítelem o dítě, nejsou ty prášky nějak moc nezdravé?
Děkuji předem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
18.7.16 18:03

@Princess-ka teď o tom čtu a prý je to hnus. Nikdo to nedoporučuje. Máte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12149
18.7.16 18:04

Zajdi si na gyn. doktorka ti předepíše léky na oddálení menstruace.. ;)
Neboj, tvé tělo nemůžou nijak ohrozit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
18.7.16 18:09

@LucieM34 taky znám jen norethisteron, já jsem ho měla těsně (asi tak 7 týdnů před) než jsem otěhotněla se synkem, takže bych to nepovažovala za nějakou hrůzu, rozhodně lepší tohle brát třeba 10 dní, než do sebe cpát non-stop HA. Jinak po synkovi jsem měsíčky neřešila a k moři jela s tím, že to tam dostanu, dostala a dalo se to přežít, stejně jsme měli hnusné počasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
18.7.16 18:14

Tampon

• Citovat
  • Upravit
202
18.7.16 18:16

@Včelička992 mám 3 dny úplně silnou menstruaci, takže fakt se mi nechce každou hodinu chodit měnit tampon a to vůbec nemluvím o tom jaké mám bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.7.16 18:20

Já osobně bych to nebrala, pokud se snažíte o dítě, tak rozházet hormony myslím zrovna nepotřebuješ. zaítm to nech plavat, třeba do září už budeš bez MS :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.7.16 18:26

@LucieM34 Norethisteron, ale pozor je to hnus, rozhážeš si cyklus a nesmíš se u toho snažit o dítě, pokud by si brala jako těhotná, může poškodit plod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.7.16 18:33

A tak neznáte nějaké babské rady (osvědčené) jak si už teď posouvat cyklus? Přece jenom do té doby než chceme jet k moři tak budu mít ještě 2 cykly. A kdyby se mi každý cyklus menstruace uspíšila o 2 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.7.16 18:44

@LucieM34 brala jsem tento měsíc Norethisteron 5 dní ze stejných důvodů. Jsou to ženské hormony, stejně jako HA. Jsem proti hormonům, ale měnit si tampony na dovolené pod stanem se 3 dětma by byla síla i na mě, takže jsem do toho šla. Nelituji, hned 2 dny po vysazení se ms dostavila, přesně podle info v příbaláku a byla naprosto stejná, jako vždy. Žádné komplikace, možná že budu mít příští ms trochu rozhozenou, ale to mi nevadí, 4. dítě už neplánejeme :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.7.16 18:54

Třeba se ti zadari mimčo a tohle nebudeš muset řešit.
Jinak bych se vykašlala na hormony a pořídila si menstruační kalíšek.

• Citovat
  • Upravit
5837
18.7.16 19:12

@LucieM34 já bych si nerozházela cyklus kvůli takové banalitě a nerada do sebe cpu cokoli co není nezbytné. Po porodu mám o hodně silnější menzes, ani největší tampon nevydržel víc jak hodinu. Koupila jsem si menstruační kalíšek a jsem nadšená :potlesk: teď ani nevím, že nějaký menzes je, někdy se fakt zapomenu :D takže bych volila raději tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.7.16 19:18

Ja bych se to asi snazila nejak prezit, nechtela bych do sebe cpat hormony…ale pokud opravdu nechces mit ms, tak jdk do te injekce. Preji, at to nemusis resit a nemela jsi ms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.7.16 19:20

Nebo zkus kalisek. Ten je skvely. Nemusis menit tak casto, ja pri silnem dnu ms menim asi co 4 hodinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
18.7.16 21:30

Já jsem před rokem norethisteron kvůli dovolené brala a teda dost jsem toho litovala. Pokud nejedeš fakt někam do kempu, kde je tak maximálně kadibudka, tak bych to neřešila a používala tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí