Dovolená asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Oriseka píše:
A do kdy mas smlouvu? Nekde se to resi salamounsky. Smlouva do konce cervna nebo cervence.
ve skolstvi je smlouva ze zakona nejmene na jeden rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy domluvím. Nějak se to vyřeší. Velké prázdniny jsou 3 měsíce po nástupu. Velikonoční po 13 dnech, taky dobrý. Nějak se to vymyslí. Chtěla jsem původně práci až od září (jsem na RD, syn jde až v září do školky), ale objevila se nabídka, kterou jsem nemohla přehlédnout, tak nastupuju v dubnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@matkabagristy domluvím. Nějak se to vyřeší. Velké prázdniny jsou 3 měsíce po nástupu. Velikonoční po 13 dnech, taky dobrý. Nějak se to vymyslí. Chtěla jsem původně práci až od září (jsem na RD, syn jde až v září do školky), ale objevila se nabídka, kterou jsem nemohla přehlédnout, tak nastupuju v dubnu.
velikonoční jsou jeden den, u nás se dává studijní volno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
jj, vzdyt se v diskuzich potkavame. Preji ti, at se ti v zamestnani libi, at ti to prinese to, co bys chtela. Pedagogove jeste maji narok na 11 dni studijniho volna, tim se taky neco vykryje. Pracovni doba a volno spolecne s detmi jsou pri peci o deti uzasnym benefitem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Ha ha. Jinak to vim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
A i takhle pri nastupu v průběhu roku? Jako vim, ze se nesmi davat zari - cerven, ale treba když nekoho prijimate od prosince, tak musi mit do listopadu? To je dost neprakticky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Ha ha. Jinak to vim.
pokud mas smlouvu jinak, pracujes pro zamestnavatele, ktery porusuje zakonik prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A i takhle pri nastupu v průběhu roku? Jako vim, ze se nesmi davat zari - cerven, ale treba když nekoho prijimate od prosince, tak musi mit do listopadu? To je dost neprakticky
zakonik prace to stanovuje jednoznacne na dobu jednoho roku. Hodne se proto hlidaji zastupy za MD, RD, dlouhodobou PN…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy jj, to je velká výhoda. Děkuju, snad to bude dobrý.
A s tou smlouvou..když má dítě doporučení z PPP od února a nastupuju v dubnu, tak by měla být smlouva na rok do dubna? ( počítají s dalším prodloužením, stav dítěte se zázrakem nezmění)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@matkabagristy jj, to je velká výhoda. Děkuju, snad to bude dobrý.
A s tou smlouvou..když má dítě doporučení z PPP od února a nastupuju v dubnu, tak by měla být smlouva na rok do dubna? ( počítají s dalším prodloužením, stav dítěte se zázrakem nezmění)
U AP se to ridi podle konkretniho ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy takže záleží na doporučení poradny, jestli prodlouží podpůrné opatření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit