Dovolená asistent pedagoga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66806
27.2.22 20:49
@Oriseka píše:
A do kdy mas smlouvu? Nekde se to resi salamounsky. Smlouva do konce cervna nebo cervence.

ve skolstvi je smlouva ze zakona nejmene na jeden rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
27.2.22 20:51

@matkabagristy domluvím. Nějak se to vyřeší. Velké prázdniny jsou 3 měsíce po nástupu. Velikonoční po 13 dnech, taky dobrý. Nějak se to vymyslí. Chtěla jsem původně práci až od září (jsem na RD, syn jde až v září do školky), ale objevila se nabídka, kterou jsem nemohla přehlédnout, tak nastupuju v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
27.2.22 20:56
@andelka83 píše:
@matkabagristy domluvím. Nějak se to vyřeší. Velké prázdniny jsou 3 měsíce po nástupu. Velikonoční po 13 dnech, taky dobrý. Nějak se to vymyslí. Chtěla jsem původně práci až od září (jsem na RD, syn jde až v září do školky), ale objevila se nabídka, kterou jsem nemohla přehlédnout, tak nastupuju v dubnu.

velikonoční jsou jeden den, u nás se dává studijní volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
27.2.22 20:57
@andelka83 píše:

jj, vzdyt se v diskuzich potkavame. Preji ti, at se ti v zamestnani libi, at ti to prinese to, co bys chtela. Pedagogove jeste maji narok na 11 dni studijniho volna, tim se taky neco vykryje. Pracovni doba a volno spolecne s detmi jsou pri peci o deti uzasnym benefitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22412
27.2.22 22:36
@matkabagristy píše:

Ha ha. Jinak to vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
27.2.22 22:53
@matkabagristy píše:

A i takhle pri nastupu v průběhu roku? Jako vim, ze se nesmi davat zari - cerven, ale treba když nekoho prijimate od prosince, tak musi mit do listopadu? To je dost neprakticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
28.2.22 06:26
@Oriseka píše:
Ha ha. Jinak to vim.

pokud mas smlouvu jinak, pracujes pro zamestnavatele, ktery porusuje zakonik prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
28.2.22 06:28
@j.a.n.i1 píše:
A i takhle pri nastupu v průběhu roku? Jako vim, ze se nesmi davat zari - cerven, ale treba když nekoho prijimate od prosince, tak musi mit do listopadu? To je dost neprakticky :think:

zakonik prace to stanovuje jednoznacne na dobu jednoho roku. Hodne se proto hlidaji zastupy za MD, RD, dlouhodobou PN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
28.2.22 08:09

@matkabagristy jj, to je velká výhoda. Děkuju, snad to bude dobrý.
A s tou smlouvou..když má dítě doporučení z PPP od února a nastupuju v dubnu, tak by měla být smlouva na rok do dubna? ( počítají s dalším prodloužením, stav dítěte se zázrakem nezmění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
28.2.22 09:39
@andelka83 píše:
@matkabagristy jj, to je velká výhoda. Děkuju, snad to bude dobrý.
A s tou smlouvou..když má dítě doporučení z PPP od února a nastupuju v dubnu, tak by měla být smlouva na rok do dubna? ( počítají s dalším prodloužením, stav dítěte se zázrakem nezmění)

U AP se to ridi podle konkretniho ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
28.2.22 12:50

@matkabagristy takže záleží na doporučení poradny, jestli prodlouží podpůrné opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat