Dovolená asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co já vím, tak pedagogicti pracovníci mají o letních prázdninách nařízenou dovolenou. Krom posledního přípravného týdne, někde i krom prvního týdne. Ve školkách je to ještě jinak, tam je to podle toho kdy ta školka o prázdninách funguje. Jinak já jsem nosila do třídy normálně kabelku, v ni všechno, co jsem během pobytu ve třídě potřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud s vámi počítají i na další školní rok, měla byste mít v létě normálně dovolenou, nevím přesně, jestli a o kolik by se vám krátila kvůli těm chybějícím dvěma měsícům. Část dovolené byste ale v létě měla, i kdybyste končila v červnu. Naše asistentky si osobní věci nechávají v kabinetě, pomůcky pro žáky máme ve třídě ve skříních.
Příspěvek upraven 23.02.22 v 10:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Pokud se nemýlím, když člověk odpracuje více jak 6 měsíců z roka, má nárok na plnou dovolenou za celý rok.
To opravdu ne. Dovolená je podle odpracovanych dni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budes pokracovat v zari, vyberes si dovolenou, na kolik to vyjde. Zbytek bud neplacene volno nebo nadtoupis driv bez v pripravnem tydnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Pokud se nemýlím, když člověk odpracuje více jak 6 měsíců z roka, má nárok na plnou dovolenou za celý rok.
Tohle ale neni pravda, pokud pracovni pomer netrvá cely rok. A ona to tedy neni pravda, ani když trva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se to třeba dělá, když nevychází dovolená, že se domluvíš s učitelkama a vedením, že si vezmeš práci domů na dny, kdy nevychází dovolená. Můžeš připravovat nějaké didaktické pomůcky nebo hry k danému předmětu nebo podklady na nástěnku. Měla jsem to tak každé léto v srpnu, když jsem dělala školního asistenta. Protože tam nikdy dovolená vyjít nemohla. V srpnu jsem potřebovala, aby se práce vykázala. Má jiné podmínky, než má pedagogický pracovník. Vždycky byla taková domluva, že něco budu doma připravovat a v přípravném týdnu se mi i stalo, že jsem jim pomáhala od rána do večera ve škole (jen jsem obíhala učitelky) a někdy i o víkendu. Že jedna nestíhala vůbec (nikdy nestíhá). Té jsem i pletla doma nástěnku - síť.
Takže uvidíš, jak to operativně vyřešíte, když dovolená nevýjde. Je třeba to řešit v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A do kdy mas smlouvu? Nekde se to resi salamounsky. Smlouva do konce cervna nebo cervence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na tom podobně. Ale nastupuju 1.4. mám smlouvu na rok, a do konce srpna mi ještě bude chodit rp. Počítám, že ve všech prázdninách budu doma? Jedině poslední srpnový týden v práci. To chodila vždycky i mamka učitelka. S tím počítám.
@Oriseka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Jsem na tom podobně. Ale nastupuju 1.4. mám smlouvu na rok, a do konce srpna mi ještě bude chodit rp. Počítám, že ve všech prázdninách budu doma? Jedině poslední srpnový týden v práci. To chodila vždycky i mamka učitelka. S tím počítám.
@Oriseka
Jestli jsi ve skole, tak asi jo. Ve skolce jsou jen zimni prazdniny a kus prazdnin letnich se taky pracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka jj, ve škole. Bylo to narychlo, teď jsou tu jarní prázdniny, takže všechno kolem budu řešit až po nich. Jsem se nestihla na moc zeptat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@Oriseka jj, ve škole. Bylo to narychlo, teď jsou tu jarní prázdniny, takže všechno kolem budu řešit až po nich. Jsem se nestihla na moc zeptat
Ja delam ve skolce, takze ti toho zas tak neporadim u nas je to jine. Vim, ze kdyz nevychazi dovolena, tak ti treba daji praci pro skolu. Ono to bude dost o dohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Ja delam ve skolce, takze ti toho zas tak neporadim u nas je to jine. Vim, ze kdyz nevychazi dovolena, tak ti treba daji praci pro skolu. Ono to bude dost o dohode.
To asi jo. Ono toho tam bude o dohodě víc, ale vypadá to, že se domluvit dá, což je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou jsem nastupovala 1.2., smlouva na neurcito. Na letni prazdniny mi chybelo nekolik dni dovolene. Dojizdela jsem na nekolik dni do skoly, vyklizela jsem kabinet.
Stejne je to, kdyz pedagog nestihne dat vypoved do konce kvetna.
Musite se domluvit s vedenim skoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jak je to prosím v létě, pokud nastupují jako AP k 1.3.2022? Přece jen v létě ve škole nikdo není. Bude se to brát jako neplacené volno? Předpokládám, že mi nemůžou napsat 2 měsíce placené volno. Dekuji
Ještě se zeptám, co nosíte jako AP do třídy, předpokládám že psací potřeby, takže penál nebo kabelku?