Dovoléna Balaton

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
oju
16
30.6.10 21:55

Dovoléna Balaton

Ahoj,má někdo zkušenosti s Balatonem?Nějaké dobré tipy pro 4členou rodinu?Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7858
30.6.10 22:08

Ahojky,mrkni tady http://www.balatontourist.hu/index.php?…

My jezdime do Vadviragu a jsme maximálně spokojený,ubytováni v bungalovu kde je veškerý vybaveni pro čtyři lidi,chatky jsou hned u Balatonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.7.10 09:10

Ahoj, byli jsme loni jen sami s manželem někde na severním pobřeží. Sháněli jsme penzion na 3 dny a bylo nemožný něco sehnat, vše bylo dopředu zamluvené. Ale byly tam i kempy. Nakonec jsme nocleh sehnali. Městečko nádherně upravený, břeh rybníka taky, všude čisto, všechno nové, koupaliště na pláži plné obchůdků, restaurací, prostě to tam žilo. A večer se otvírala kolonáda - na břehu dlouhá ulice lemovaná snad milionem stánků s občerstvením - ale ne ty hnusy z makra, co se prodávají u nás. Rozlívaný dobrý víno do skleniček! Super atmosféra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oju
16
1.7.10 20:29

Ahoj Myšáčku,děkuji moc za tip. Vypada to suprově. Máme 2 dětičky 5let a 16měsíců tak to tvoje místečko by bylo pro ně určitě skvěly. Jen se zeptám co voda?čistota? a hloubka ? A lepší je určitě rezervace co?Než jet jen tak. Dik za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oju
16
1.7.10 20:34

Ahoj Lasičko a ty si vzpomeneš jak se to tam jmenovalo?Chci dovču pro děti tak jestli je to tam pro ně přizpůsobeny. Ale ta kolonáda,hmmm lákavá. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 22:31

Oju určitě je lepši rezervace,stači napsat mail na balatontourist,už začíná sezona a může být plno.

Jinak voda je čistá, Balaton má bahnitý dno tak vypadá zakaleně,ale dávali jsme dětem vodu do bazenku a byla uplně čistá,teplota vody kolem 28st a hodně dlouho je mělká,takže idealní pro malé děti,stačiš fakt hodně dlouho až k bojce.
Kdyby jste se náhodou rozhodli pro stejný kemp,tak dejte pozor při výběru chatky,páč některý jsou přimo u tratě,vede tam okružní železnice a některý chatky jsou přimo u plotu.
Jinak v kempu je sámoška,velký hřiště pro děti,dělaji tam pro ně večer diskoteky,tobogan,šlapadla no nenudili jsme se.
Chatky maji veškerý vybaveni včetně lednice a sporaku,kousek je i Tesco no kdyby jsi chtěla vědet vic tak mi pisni sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
1.7.10 22:40

A co mi tam teda hodně vyhovovalo,že chatky byly krytý stromy,takže to horko se dalo zvládat,další výhoda že když už Kubik spal,Barunka mohla běhat ještě venku,což by asi v hotelu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oju
16
5.7.10 20:02

Ahoj Myšáčku,moc děkuji. čekám na manžela až se vrátí z ryb a podívá se,aby jsme se konečně rozhodly. Tak ještě jednou dík a přejem krásný,slunečný léto. Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.3.14 17:14

Maďarsko-Balaton

Holky, zdravím… :lol:

Nějaké nové poznatky k hledání a plánování letošní dovolené u Balatonu v Maďarsku?

Mě zajímá ještě jedna skutečnost a to zda je možné nějak tam fungovat bez znalosti jejich jazyka?
Jsme starší ročníky a tak nevím, jestli nebudem muset přemluvit 21-letou dceru, aby jela s námi, pro komunikaci v angličtině, protože ani tu neovládáme.

@jaaaanina prosím, pokud bych měla nějaký dotaz při pátrání po dovolené u Balatonu, můžu se na Vás obrátit v této diskusi… :kytka:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.3.14 17:26

@daniela4 My tam byli loni- pro děti ideální- půl km je tam hloubka po kolena :-D. My jsme tedy komunikovali anglicky, ale ledaskdo uměl i základní věci česky, hlavně obsluha v hospodách. Jinak jsem byla docela překvapená tím, jak hodně bylo všude znát, že tahle lokalita už je tak nějak za zenitem- hodně domů na prodej, ledacos otlučené, nefunkční… ale jídlo dobré a snažili se, to zas jo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.3.14 18:02

Mám zkušenost. Pro děti doporučuju jih. Třeba oblast Zamárdi. Písečné dno a dojít se dá daleko po kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 18:03
@asinedkaa píše:
Mám zkušenost. Pro děti doporučuju jih. Třeba oblast Zamárdi. Písečné dno a dojít se dá daleko po kolena.

Zamárdi není jih, ale na této straně je krásně, do téhle oblasti jsme jezdili roky, do Balatonfoldváru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.3.14 18:16

@kočička Evička vidíš a já žiju v domění, že jsme byli na jížním pobřeží. Kde to je tedy? Nechce se mi hledat v mapě? Jinak název Balaton a k tomu něco je skoro každý druhý místo tam..Byli jsme ještě na pár místech s názvem Balaton a něco k tomu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.3.14 18:27

@kočička Evička hele tak Balaton -Zamárdi je opravdu JIH. Koukala jsem do mapy. Stačí se podívat i do nabídek cestovek.Co nabízejí na jižním pobřeží za lokality plus i ta tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.3.14 00:26

@Agáta13 ta plytká voda je pro prcky bezvadná, ale co dospělí, ti musí jít dál než těch 500 m nebo jít na jinou pláž, kde je hloubka větší /nějak upraveno?/

Ptám se tak blbě, ale u fotek cestovek se hned zkraje Balatonu prohánějí plachetnice, surfy?
Zrovna je to v tom Balatonfüred vyfoceno.. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario