K moři s dítětem do dvou let!?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13672
28.6.10 23:37

K moři s dítětem do dvou let!?

Ahoj holky
Chtěla bych jet letos na dovolenou s roční dcerou k moři!Nevím proč,alekaždý mi to vymlouvá,že to není vhodné!?Pravděpodobně pojedeme s dcerou samy,manže musí být v práci(není to ještě jisté)A proto bych nerada do Afriky-byla jsem tam několikrát a líbilo se mi tam,ale je pravda,že bych si tam sama netroufla…
Co byste mi poradily(i)????Myslím třeba i konkrétní místo,hotel a tak- mám takové představy- určitě All inclusive- hlavně kvůli pití,písečnou pláž(pokud možno,co nejblíže k hotelu),nějaké atrakce pro děti(dětský bazén,hříště),dostupnost do nějakého letoviska(ne ani tak na nakupování,jako na procházky) a taky by to nemuselo být 100 km od letiště-jsem náročná,co :mrgreen: :oops: :oops:
Děkuju předem všem :hug:
Ještě jsem se chtěla zeptat- nějak tomu nerozumím- dítě do dvou let má vždy let zadarmo- tj. sedí na klíně a co ubytování to má taky vždycky zdarma- nebo ne???Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
28.6.10 23:53

My jedeme k moři ve středu :-) nnech si to vymluvit! Lidi nevědí co říkají :-) Když budeš dodržovat pravidla mazání a pitnýho režimu strašně si to tam užijete :-)
Je ti nedoporučuji píšečnou pláž! Vím e je to možná pro děti dobré, ale písek budete mít všude ještě měsíc po návratu domů, lepší jsou malinkaté kamínky a oblásková pláž, kde je místy písek… To jen má rada :-)

• Citovat
  • Upravit
13672
29.6.10 00:07

:mrgreen: Díky- ty máš jěště mladší dítě než já a ještě mladší dítě než já a jedeš- tak já se jen tak nedám!Já taky nevím proč ne :nevim:
Já písečnou pláž miluju- písek je všude to je fakt,ale oblázky jsou taky fajn :huban:
A kam přesně jdedete vy???
Jedeš jen s malým nebo vás jede víc???
Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.6.10 00:08

My jedeme já malej má dva sourozenci 7 a 10 let a děda obytným aztem nejdřívena ostrov Mali "ošinj do Chorvatska a potom k jezeru Lagho di Garda do itálie :-)

• Citovat
  • Upravit
4548
29.6.10 00:25

Ahoj
to ze male deti nemaji jezdit k mori je predsudek…morska voda i vzduch jen prospeje, nesmi se vystavovat na prime slunicko, takze pekne pod slunecnik nebo plazovy stan, mazat a pit, obcas se schladit v nejake klimatizovane mistnosti, pokud je opravdu horko…
Obe moje deti byly u more a ve velikem horku mnohem mladsi…
Pokud koupis nejaky balicek od cestovky, tak mozna budes mit i letenku pro dite zdarma, jinak se plati zhruba 30% ceny i kdyz dite sedi na kline plus letistni taxy, vsechno ale zalezi na aerolinkach.
Preju peknou dovcu, taky bych si nechala libit nejake all inclusive…no snad i na to jednou dojde, letos planujeme dovcu „none“ inclusive pod stanem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.6.10 00:34

Díky- Mali Lošijn je kousek od Cresu- tam jsem byla a bylo to super!
No já bych jela i s mladším,ale loni to nebylo nějak možné,tak si myslím,že s ročním to bude fajn,musím si to obhájit- já k moři jezdím ráda i pro to,že jsem alergik,vždycky mi to pomůže :mrgreen:
Jo All inclusive je výborný- hlavně teda kvůli pití :dance:
Díky napíšu,jak to dopadlo,co jsem vybrala,už se strašně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.6.10 07:24

Kamarádka se vrátila s 15timěsíční hočičkou odsud,a byly moc spokojeni! Bylo to od Neckermanna
 http://zajezd.invia.cz/…tour-300031/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.6.10 08:13

Nevim proc by se nemelo jet s malym ditetem k mori, navic letecky, kde po Evrope jsem za tri hodiny na miste…

My jeli s prvni dcerou v jejich 15 mesicich a pak kazdy rok (nekdy i dvakrat) a s mladsi dcerou jsme leteli v jejich trech mesicich na Kanary a s plne kojenym miminkem to byla teprve pohoda. Dodrzujeme siesty a nelezeme na prime slunicko.

Za dite do dvou let neplatis, pokud neni volno v letadle nemas pro ni misto (my meli kliku a vzdycky misto bylo). Nektere cestovky chteji za dite platit jen letistni/palivove taxy.

My letime ve ctvrtek, uz se tesim. Mladsi byly dva v cervnu.

• Citovat
  • Upravit
7572
29.6.10 09:19

Ahoj, my byli s dcerou, měla necelé 2 roky, v Tunisu, a úplně v pohodě.
Dítě do 2 let letí jako infant bez nároku na sedadlo, ale letadlo nebylo plné a dali nám pro ni sedačku tam i zpět. A myslím, že nemá nárok na zavazadlo, aby se počítalo do kil, kočár - golfky jsme měli sebou, ty se do toho nepočítaly, vzali nám je těsně před nástupem do letadla a jak jsme vylezli, už byly přichystané.
Dovolená byla super, mladá to zvládla lépe než my, určitě jeďte a užijte si to.! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
29.6.10 09:27

Ahoj,

hele my jsme byli s Amálkou u moře poprvé, když jí bylo necelých 11měsíců, a jak to bylo super :) C je lidem do toho, kam jedeš se svým dítětem.

Dooručila bych Řecko, my byli spokojení jak na Zakynthosu , tak na Thasosu. Obojí All inclusive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.6.10 09:35

Ahojky :mrgreen:

Tak to my jsme byli s Emusakem u more, kdyz ji bylo 7 mesicu! A pohoda nejvetsi! Na plaz jsme si koupili stan, byla cely den ve stinu, cachtali a chladili jsme ji v mori na poledne chodili domu (meli jsme hotel 5 minut od plaze) a hlavne jsem kojila, takze pitny rezim neustali. V letadle nam usnula hned po odlepeni se od zeme a probudila se az tam (byli jsme v Recku). Nechapu, proc necestovat s pratavkama, je to naopak ta nej pohoda, ted uz to s Emusakem bude vic akcni :jazyk:
V letadle jsem ji takhle malou mela na kline. Letos jsme leteli do Holandska a uz mela svoje sedadlo (nad 2 roky).

Uzijte si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.6.10 21:24

Jeď, nenech si to vymluvit. My byli letos v Řecku na Zakynthosu, hotel Galaxy. Má všechno, co píšeš - od letiště 15 minut busem, kousíček na halvní ulici letoviska, all inclusive, hřiště s plastovými průlezkami/skluzavkami, bazén, dětský bazén (50 cm vody) se skluzavkami, brouzdaliště (asi 15 cm vody), písečná pláž hned před hotelem, velmipozvolný vstup do moře (pořád jdeš a vody máš sotva do pasu), vlny minimální, dětské postýlky a židličky v restauraci zdarma. Akorát tam teď bude děsný vedro, počkej na září. A za dítě do dvou let platíš cca od 0 do 1500 Kč - jmenuje se to často rezervační poplatek (jeho výše se liší podle cestovky). Taxy ani letenku infant bez nároku na sedadlo v letadle neplatí. A pozor, má nárok na kočárek, ale ne na vlastní kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.6.10 21:27

Díky- kouknu se,jsi moc hodná,přesně takhle si to představuji!!!!!!!!! :mrgreen:
Taky díky za vysvětlení -konečně to chápu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.6.10 21:28

Jo a já právě nemůžu nikdy jindy než červenci a srpnu- protože dělám VŠ- a v září už začínáme :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.6.10 21:36

Gamo- tak jsem se koukala,moooc pěkné- akorát lehátka za 8 Euro… :evil: No to je kosmetická vada- jen nevím,jestli bych tam mohla jet jen s dcerou!?Kvůli obsazení pokojů- ale jestli pojedu s manželem a s dcerou,tak je v užším výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí