K moři s dítětem do dvou let!?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
2.6.14 13:27
@lecijasek píše:
stín není na pláži prakticky nikde - za sebe doporučuji vlastní slunečník a i ten je k prdu, neznám dítě, co by si pod ním vydrželo hrát. Ty nabízené jsou na naše potřeby daleko od vody, protože Simonka si 90 % času na pláži hrála u břehu, kde je vlhký písek, jinak by jí nešly stavět bábovky :D Takže u nás jedině, že by měla takový ten deštník na hlavě :mrgreen:

No, ja bych to tak taky videla :-). Jeste nejsou spatne takove ty plazove polostany pro deti, to jsem taky hodne videla na plazich, aspon na chvili se schovat, je mi jasne, ze dite pod tim neposedi hodinu :). Ale zase treba z moji zkusenosti v Bulharsku z plaze vyhazovali lidi, kteri si prinesli svoje slunecniky, museli si bud zaplatit ty plazove nebo odejit. Tam je lepsi najit cestovku, ktera v cene zajezdu ma pronajate sve slunecniky na plazi (my jsme takhle jeli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
2.6.14 13:36
@Tina007 píše:
No, ja bych to tak taky videla :-). Jeste nejsou spatne takove ty plazove polostany pro deti, to jsem taky hodne videla na plazich, aspon na chvili se schovat, je mi jasne, ze dite pod tim neposedi hodinu :). Ale zase treba z moji zkusenosti v Bulharsku z plaze vyhazovali lidi, kteri si prinesli svoje slunecniky, museli si bud zaplatit ty plazove nebo odejit. Tam je lepsi najit cestovku, ktera v cene zajezdu ma pronajate sve slunecniky na plazi (my jsme takhle jeli).

opravdu? to za nás nebylo. Ale já už nebyla v Bulharsku přes 5 let… To už je jako v Itálii. Ale tam jsou aspoň kousky na začátku a na konci volné pláže a jinak se musí taky platit :zed:
Stan je super, když fouká. Když se pořádně zakolíkuje, tak vydrží a chrání před větrem. Ale jako stínění nám nevyhovoval. Je v něm horko a dusno.
Jinak naši chtějí právě hotel co nejblíž u pláže, ideálně na pláži. Počítám, že budou většinu času ležet u bazénu a k moři chodit jen na koupání. No ležet bude teda asi jen jeden, druhý bude lítat za Simonkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
2.6.14 14:00
@Tina007 píše:
A jeste jestli chces slunecniky na plazi zdarma (coz jsem pochopila z toho, kde pises ze dostatek stinu na plazi je samozrejmosti), tak se na Recko ani nedivej.

Slunecniky a lehatka zdarma jdou sehnat i v Řecku. Mame je vzdy :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
2.6.14 14:44

@Kapaz Jen pozor na Mallorcu, dole na jihu jsou děsně mrňavý pláže, kde je pro jedno městečko nebo komplex hotelů fakt pár metrů písku. Na severu jsou ty pláže několikakilometrový a taky proto to tam je dražší než na jihu.

Nechci se s nikým hádat - proto předem upozorňuju, že PRO NÁS jsem zavrhla: Bulharsko, nechci mít srágoru, známí tam byli v „super“ hotelu a vrátili se zelení jako sedma. Zkrátka TOTO nechci s malým dítětem zbytečně riskovat. Turecko to samý, tam jsem zase chytla srajdu kdysi já a drželo se mě to ještě několik dnů po příjezdu domu. :roll: Chorvatsko je super kvůli moři ale vstupy nejsou pro malý dítě. Ano, kromě oblasti typů Omiš, kde jsem byla a díky, už nikdy. To můžu jet rovnou k Mácháči. Abych celej den poslouchala „Mamko, pojď do vody“ (prostě češtinu :mrgreen: ), na to nemusím jet tak daleko. Nesnáším davy a pohled na čechy, co si zavařili jídlo s sebou :roll:. Řecko jsem vyloučila buď kvůli špíně (a to jsem hledala hodně pracně), vstupu do vody, hnusný pláži, vosám, nebo větru. Vždycky se našlo NĚCO. Jo a podmínka byla max. kolem 2 hodin letu.

Letos jedeme s mrňousem poprvé a tak moje kritéria byla hodně přísná, až uvidím, že to zvládne, povolím a můžeme jet někam, co jsem teď vyloučila. Ale nejspíš, pokud bude vše OK, se na Evropu vyprdnu úplně, protože za těch 50 tisíc je Karibik jako v ráji a tady v Evropě je to děsně předražený. Za to, co jsme dali za 7 dní dovolený na Mallorce, bychom se měli suprově na nějakým Karibským ostrůvku (byli jsme už takto). Blbý je ta dlouhá cesta (let) a na to je mrňous malej. Ale až povyroste, tradááááá za oceán :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
2.6.14 14:49

Tady je odkaz na jednu z nej oblastí na Mallorce, vyhlášený místo. Teda čumím jak blázen, je t hrozně přebraný. Náš hotel má volno nejdříve až v říjnu. :mrgreen: Ale jsou tam i jiný pěkný, kde je ještě volno. My to máme přes Invia, ale je to s Fischerem.

http://www.fischer.cz/…can-picafort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.17 00:46

Roční dítě už je šikovné, osobně jsem od nikoho neslyšela, že by to bylo divné, naopak, kolem nás jezdí s miminky všichni… my volíme Bulharsko asi, mají tam hromadu hotelů a tobogány a vlastními aquaparky zdarma..nám se líbí hotel Flamingo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí