K moři s dítětem do dvou let!?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4257
29.6.10 23:56

Ahoj,
my jsme taky byli na Zakynthosu,když bylo kubíkovi 8 měsíců - tento ostrov je pro malé děti snad jak stvořený - tak mělko nemá snad žádný jiný ostrov :pankac: :pankac:

Je úplně jedno jak daleko od letiště jedeš - ono je to tam totiž ze severu na jih asi 40 min autem… :lol:

Letos jedeme k moři s oběma - v září - asi určitě zas někam do Řecka…hlavně at je tam klid,pohoda,slunko a MOŘE!!! To nám atopikům svědčí!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.6.10 20:57

Enny, za lehátka na pláži se platí skoro všude, ale 8 euro je fakt dost, to přiznávám. Můžeš si ale vzít deku :-D My jsme teda taky nechtěli platit, tak jsem byli zpravidla dopoledne u bazénu (tam lehátka zdarma) a u moře odpoledne. Na oběd jsme chodili až třeba ve 13.30, pak šla malá spát, a než jsme se vyhrabali, byly už 4 hodiny, a to už na pláži za lehátka nevybírali :jazyk: Jinak Kačenka má pravdu, Zakynthos je maličký a zpravidla je mělko, takže se ti snad podaří najít i hotel, kde lehátka nestojí tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.6.10 21:37

Ne,tak jsem to nemyslela,jako,že bych tam kvůli těm lehátkům nejela-to vůbec ne- spíš jak říkáš ty- bude tam strašný vedro,ale manželovi se líbí taky,tak ještě zvážíme další možnosti-ale mě se líbí asi nejvíc(lehátka jsem jen uvedla jako příklad-to je pravda,že je to všude,no na něčem vidělat asi musej :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.7.10 07:37

Všichni tu vesměs píšou, že k moři ano - no proč ne, když fakt chceš.

Já jsem třeba z těch, co moře nemusí, takže já se rozhodně s Vojtou k moři nepohrnu.
My máme raději hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.7.10 07:52

Já právě moře miluju,jsem alergik,tak ho i potřebuju,loni jsem nebyla a je to znát :evil: Ale hory jsou taky krásný :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.7.10 08:10

No právě, když máš moře ráda, těšíš se tam a zvládneš to s prckem, tak proč by ne :wink:
Zjisti si akorát, kde je nejbližší doktor plus nějaké ty léky pro něj vem s sebou, Nurofen, teploměr a Kulíška se Smectou… a frčte :mrgreen:

Já k moři jezdím tak 1× za 3-4 roky a je to pro mě tak akorát. Na mě je moc slaný :lol: ale pravda, že na Kanárech se mi líbilo moc, oceán a moře je docela rozdíl, dělá obrovský vlny, v těch se dá super blbnout :lol: ovšem asi ne s ročákem :jazyk:

Na horách jsem vyrostla, bez nich bejt nemůžu, v létě v zimě - nejraději bych se někam do hor odstěhovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.7.10 08:17

já na těma Kanárama uvažuju- hodně lidí mi to doporučuje- čisto,ne tak horko,oceán krásnej- myslíš,že s batoleltem ne!? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.7.10 08:30

Hele podnebí je tam super, mě tam bylo líp jak na Rhodosu. Ale to možná byla náhoda… Na Rhodosu červen bylo šílený sucho a vedro, na Gran Canarii konec srpna začátek září bylo bezva.

Takže bych spíš letěla s dítětem na ty Kanáry, ovšem kdyby to nebylo skoro 5 hodin letu, já totiž nemám ráda letadlo a tenkrát to bylo pro mě utrpení. já bych nemohla letět do USA nedejbože do Austrálie :lol:

Ale jinak pokud si najdeš vhodnou destinaci, kde počítají s prckama, a mají dobrý vstup do moře (oceánu) - proč ne.
Jen my jsme třeba byli ubytováni u pláže, kde bych teda být s dětma nechtěla - od hotelů a promenády bylo k oceánu ze skály všude nejméně „2 patra“ schodů. bez výtahů.
takže na to pozor, oni ti napíšou moře 200m, ale nenapíšou ti, že k němu musíš zdolat skálu :pocitac:

na Gr. Canarii je krásně okolo Puerto Mogán, my byli na Playa del Inglés - tam to není pro děti, spíš pro pařmeny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.7.10 08:35

ale určitě tam nejezdi červenec srpen, kdy tam umí být i snad 60 stupnů, my tam byli 4 týdny a z toho ten první v půlce srpna byly fakt snad 60tky, se nedalo ani dýchat… aklimatizovali jsme se fakt týden…

a můžu doporučit výlety do vnitrozemí, autem, i když je šíleně hornatý a samá propast (do zatáček se troubilo), tak je opravdu nádherné. krásná flóra, nejkrásnější, co jsem kdy viděla…

je to jediný místo, kam bych se ráda na dovolenou vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.7.10 11:00

Vídíš,to já jsem právě slyšela,že červenec srpen jenom tam,že všude jinde 50- 60 stupňů :nevim: :evil:
Jenomže kam v červenci srpnu???????? :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think:
Už jsem to psala- studuju VŠ- tj. v pondělí jsem zkončila a úderem září zase začínám- takže já fakt můžu jenom ten červenec srpen(pak možná ještě únor,když dám všechno v předtermínech :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
1.7.10 11:12

Já bych jela hned.
Jenže to by manžel nepřežil.
Je to necestovní typ-nikam se mu nechce.
Teď má výmluvu,že je Míša moc malej.
Do letadla ho nedostanu no a cestovat do Itálie či Chorvatska autobusem či autem tolik hodin se mi s ročním prckem taky moc nezamlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.7.10 11:12

Ahojky neboj se a jeďte :-D :-D :-D
my jsme sice byli jenom s manželem v loni v srpnu v Chorvatsku :-D :-D :-D
taky se mi táta smál v srpnu v tom největším vedru
ale pravdu neměl bylo tam parádně, horko mi ani takový nepřišlo, jak to táhne od toho moře :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.7.10 16:15

no tak třeba to tehdy byla nějaká výjimka :nevim:
asi se tedy radši poraď s internetem, jaký je počasí na Kanárech o prázdninách :wink:

jinak možná by bylo šikovný kontaktovat cestovku Canaria travel, od nich jsme tam byli my, jsou šikovný, poradí ti snad, který ostrov a která destinace bude nejvhodnější pro pobyt s prckem :mrgreen:

každý z těch 7 ostrovů je totiž v něčem jiná - namátkou co si pamatuju Tenerife a Gr. Canaria jsou si hodně podobný, klimaticky příjemný, a víc turistický, vnitrozemí hornatější. Lanzarote jsou sopky, Fuerteventura dlooouhé písčité pláže. La Palma extrémně bohatá na flóru, takovej malej prales. El Hierro je skalnatý, tam je to blbý. A ten 7 si nemůžu vzpomenout :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
5.7.10 12:58

ENNY - Já jsem byla loni s dcerkou (16 měs.) a s kámoškou v Řecku na Rhodosu a nic moc. Letos jsem to chtěla taky stihnout, aby to měla ještě zdarma - do 2 let, tak jsme vyrazily samy na začátku května do Tuniska : http://www.eximtours.cz/info.jsp?…
Přikoupila jsem si All incl. a byla jsem max. spokojená!!!! Od letiště jen 9 km!!! Hned bych jela znova (uvažuji o tom) :mrgreen: :-P :lol: Kamarádky se před pár týdny od tamtud vrátily a byly nadšené. Pro děti je to tam jak dělané. Jukni k nám na fotky na MMB :-)
Klidně bychom vyrazily ještě někam s váma, ale myslela jsem někdy v září..... teď je všude strašný horko na děti :-(
Ty Kanáry jsou fajn - byla jsem tam před lety, ale pozor - je to skoro 5 hodin letu :-x A Oceán strašně šplouchá - velký vlny nejsou nic pro prcky :-( Dcerka je neposedná a pro ni je maximum v letadle 3 hodiny !!!!!!!!!!
Jestli nemůžeš v září, tak v unoru bysme mohly s váma třeba do Egypta - jsou to sice 4 h. letu, ale dalo by se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.7.10 13:20

Díky- bych s tebou taky s tebou jela,ale já můžu jen o prázdninách :-? Ještě jsme nevybrali- teď je to na manželovi,jestli bude mít dovolenou,pak se rozhodne- díky!
Dcera je strašně hodná- jestli Kanáry tak někdy v době kdy spí,ona vydrží,to nebude problém :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí