K moři s dítětem do dvou let!?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
2.6.14 12:34

Prosím, můžete mi hodit konkrétní tipy na střediska v Evropě, autem/letecky, písečná/oblázková pláž, bazén s atrakcemi pro děti, dětský koutek, all inclusive, ideálně postýlka na pokoji pro dva dospělé a 18ti měsíční? Klimatizované pokoje a dostatek stínu na pláži a u bazénů beru jako samozřejmost. Ty vyhledávače jsou pitomé, každý hotel musím proklikat celou fotografii, abych se dozvěděla, zda mají dost atkrakcí pro špunty. :) Cenově tak do 18, max 20 tisíc, nejlépe na 12 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
2.6.14 12:38

Před časem jsem tady měla podobnou diskuzi, řešila jsem to samé. Vzhledem k mnoha věcem letíme nakonec na Mallorcu, všude jinde bylo vždycky něco, co nám vadilo. Jedeme na severní pobřeží (nejlepší pláže), 4* hotel (španělé jsou holt španělé ;) ), all inklusive (vařím téměř 2× denně, chci fakt dovolenou), 7 dní, hotel u moře, klimatizace na pokoji, postýlka, hotel po rekonstrukci, 46 tisíc komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.6.14 12:39

Tak na to si taky pockam :-), kde se da jet na 12 dnu s all incl a klimatizaci na pokoji v cene za 20tisic. Letecky sotva, to snad leda autem…

Mne napada snad leda Bulharsko, to byla nejlevnejsi dovolena, kde jsme byli, ale uplne aktualni cenovy prehled ted nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.6.14 12:45

@Tina007 Tak před dvěma lety byly běžně last minuty all inclusive do Řecka kol 15tis, tak mi těch 20 nepřišlo nereálných. :nevim: Ale taky nemám přehled, loni byla holka malá, jeli jsme raději autem jen do HR, letos bych chtěla „dovolenou“ jak píše @Pinkie . Jdu teda pohledat Mallorcu. Nějaká konkrétní cestovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.6.14 12:48

@Kapaz Ja bych rekla, ze ta cena je trochu nerealna, ikdyz ma ditko pobyt zdarma /vetsinou/ tak 10tis na jednoho pro dospoleho nevim nevim, jak letadlem tak autem…jedine fakt mrknout na to Bulharsko…nebo pak nejaky last minute… :think: to co popisujes, jsme meli loni my leteli jsme a dovolena stala 3× tolik nez udavas cenu ty… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.6.14 12:52

Jinak zkus mrknout i na Fishera nevim kdy chcete letet, ale v cervnu tam je treba Mallorca za 16tis za dva dospely ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.6.14 12:52

Cena je myšlená za jednoho, samozřejmě! To mě ani nenapadlo toto zdůrazňovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.6.14 12:53
@Kapaz píše:
Cena je myšlená za jednoho, samozřejmě! To mě ani nenapadlo toto zdůrazňovat… :mrgreen:

Ano, ja to chapu, i tak mi to prijde letecky moc nerealne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
2.6.14 12:54

@Kapaz když si pockas na last minute tak cena reálná je, jinak pochybuju…my chceme letět příští záři s 15ti mesicni taky tak do 20.tis..all ale jedins last, stejne bych neriskovala, ze mi dítko onemocní a nepojede se nikam..koukej se na řecko, mallorku, Bulharsko a jediné last minutě…jinak asi bez šance.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.6.14 12:55
@Kapaz píše:
Cena je myšlená za jednoho, samozřejmě! To mě ani nenapadlo toto zdůrazňovat… :mrgreen:

To jsi ale mela napsat :mrgreen: tady musis vsechno zduraznovat…no ja tedka koukam na toho Fishera a last minute a da se usetrit az 17tis…:-O tak jsem rikala manzelovi, ze priste na dovcu jedine cerven nebo zari…a ne v cervenci jak jsme byli, to je skoda penez :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.6.14 12:57

A jeste jestli chces slunecniky na plazi zdarma (coz jsem pochopila z toho, kde pises ze dostatek stinu na plazi je samozrejmosti), tak se na Recko ani nedivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
2.6.14 12:59

Tak mi jezdíme sem:
http://www.fischer.cz/…-resort-aspa
Pro děti a nakonec i pro nás super, ale cenově asi mimo. Jedině třeba po sezoně nebo mít štěstí na last.
I slunečníky na pláži zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.6.14 13:05

Jinak kdybyste se rozhodli pro to Bulharsko tak ja bych doporucila spis polopenzi nebo jen snidani, cena jidla je tam srovnatelna s nasimi cenami a kvalita jidla v hotelich stredni tridy je casto nic moc. Byli jsme v hotelu se 3,5* s polopenzi, nevarili spatne, ale v restauraci jsme se najedli vzdycky lepe a pomerne levne. Navic mimo sezonu nepotrebujes obvykle klimatizaci na pokoji a dost cestovek tam nabizi slunecniky a lehatka na plazi pro sve klienty zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
2.6.14 13:11
@Kapaz píše:

pokud chcete mimo sezonu, tak určitě vyberete ;) Kamarádky si chválí Turecko - tam jsou vyloženě hotely pro děti - dětské bazény se skluzavkami, hřiště… Nebo Mallorca, ale ta bude asi dražší. I když právě jedna kamarádka byla první rok s prckem na Mallorce, druhý rok v Turecku a už jinam s dětma nechce. Prý to vyžití pro děti se nedá srovnat. Jen mě děsí ty hotelové komplexy…
Jinak se vybrat i v Řecku, většina větších hotelů má dětský bazén, dětské hřiště…
Naši měli vybrané tohle: http://hotel.invia.cz/…tour-833368/?… Ale na těch 11 dní je to už dražší. Nakonec musí jet v sezoně, tak jsem zvědavá, co se sežene.
Jinak bych doporučila pokud máš konkrétní požadavky - oběhat přímo cestovky. Nám přímo označila hotely, které jsou pěkné pro děti.
Bulharsko taky není špatné, ale hodně bych zvážila to jídlo a pročetla si recenze. Dá se tam pořád najíst levně a většinou lidi na hotelové jídlo nadávali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
2.6.14 13:22
@Tina007 píše:
A jeste jestli chces slunecniky na plazi zdarma (coz jsem pochopila z toho, kde pises ze dostatek stinu na plazi je samozrejmosti), tak se na Recko ani nedivej.

stín není na pláži prakticky nikde - za sebe doporučuji vlastní slunečník a i ten je k prdu, neznám dítě, co by si pod ním vydrželo hrát. Ty nabízené jsou na naše potřeby daleko od vody, protože Simonka si 90 % času na pláži hrála u břehu, kde je vlhký písek, jinak by jí nešly stavět bábovky :D Takže u nás jedině, že by měla takový ten deštník na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí