Dovolená bez dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
15.6.24 20:27

Nejela bych urcite. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.6.24 22:08

Na 10 dnu s „kamoskama?“ To bych se opupinkovala i tak, ditenedite.

Příspěvek upraven 16.06.24 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6677
15.6.24 22:28

Nejela bych, ale každá to máme jinak. Bylo by mi líto, že je doma a já si užívám.
Jela bych třeba na welness víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 22:30

Užij si dovolenou a na nic nemysli.
Já jela na 3 dny na prodloužený víkend, když bylo malému půl roku. Manželovi věřím, jen přece je to jeho táta.
Pak, když synovi byl rok, tak jsem vyrazila na týden k moři, vše v pohodě.
V roce a půl jsem byla od něj pryč 10 dní.
Nebála bych se toho.

• Citovat
  • Upravit
12
15.6.24 22:44

@brambora80 víkend je v pohodě, to máme vyzkoušeno 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
15.6.24 22:44

Užij si v klidu dovolenou, doma to zvládnou ;) Já byla v roce prostředního na týden v New Yorku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.24 22:47

@schnulla mě to upřímně líto není, pojedeme spolu k moři v červenci a taky vím, že bude mít nabitý program beze mě. Ale chtěla jsem znát zkušenosti těch co to tak udelalay a bylo to v poradku vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.24 22:49

@Ahep proč? :D jedeme poznávat, turistika atd. Pro dítě nevhodná destinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 22:50

Já slyšela případ, že si i tak malé dítě pamatovalo maminka mě nevzala s sebou a taky bych si ráda jednou vyjela i bez dětí, ale přítel mi za to hrozně nadává

• Citovat
  • Upravit
12
15.6.24 22:57
@Anonymní píše: Více

To samozrejme chapu, ze muzou byt i takove případy, nastesti je mala rada s babickama a hlavne i tatinkem, nema problem s odloucenim, vi ze se mnou vždy bude a kdyz zrovna neni, užívá si ten cas i beze me. Komunikace je v tomhle urcite důležitá. Myslim ze jsem se diskuzi tady utvrdila, ze odjet je v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17049
15.6.24 23:01

Mně by takhle dlouho dítě do 3 let kvůli dovče nikdo nehlídal včetně otce, ale staršího vzali ve 3 na týden naši na prázdniny a volali že se mu a ani jim nechce domu a jestli můžou zůstat ještě týden, ale bylo to v ČR a už předtím u nich spal několikrát na víkend, jednou i týden ve 2 l.,to jsem měla angínu, chodila na pichany pnc a nechtěli jsme aby to ode mě chytil. Vždy to zvládl a to tam musel zůstat poprvé přes noc zcela neplánovaně když jsem si zlomila večer nohu. Mladší od těch 3 let spíš tatínek, že jsem třeba na víkend vypadla, ve 4 už byla s ním a bráchou sama na 2 dovolených (já úplně čerstvě v nové práci bez nároku na dovolenou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17049
15.6.24 23:02
@Anonymní píše: Více

A sám někam jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17049
15.6.24 23:03

Známá odstavila roční aby mohli na 14 dní na svatební cestu na 2.konec sveta. Byl v pohodě s babičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 23:12

@Jahudka82 nejezdí.. řešila jsem dovolenou pro nás dva, že by dítě bylo u babičky, abysme neměli všechny dovolené už jen s dětmi.. moc jsme se nevyjezdili :D tak jsem si to chtěla ještě užít.. ale je pravda, že po tom co jsem slyšela jak ve dvou letech dítě bylo naštvané, že rodiče si odjeli a nevzali ho, tak to už taky přehodnocuju jako můj.. :think:

• Citovat
  • Upravit
13835
16.6.24 01:48

Ač já bych na 10 dni s kamarádkami asi nejela, tak už ve dvou letech syna jsem byla na týden pracovně pryč. Tata je taky rodic, takže to dítě zvládne. 🙂
My teď plánujeme wellness víkend a je mi skoro smutno ze nepojede s nama, očividně mi mnohem víc vadi, když ho nechávám s někým jiným 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí