Dovolená bez dcery?

12
15.6.24 13:44

Dovolená bez dcery?

Ahoj holky. V září mám jet na dovcu s kamarádkama a priznam se, ze ačkoliv jsem zpočátku byla natěšená- jsem tedy stále, ale začíná převládat strach a obavy. Přítel bude s dcerou doma (má 2.5 roku). Je s ní v pohodě+ bude odbíhat do práce tak bude u babiček/tetiček. Bez mé přítomnosti byla nejdéle 3 dny. Naprosto vše ok, ale 10 dní? Není to moc? Jezdíte bez svých dětí? Já mám strach, že se ji něco stane a budu si to navždy vyčítat, že jsem tu nebyla. Jak se s takovým strachem vůbec vypořádat? Mám pocit, že tam budu 10 dní jen fňukat😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5886
15.6.24 14:30

Já bych od tak malého dítěte na tak dlouho nejela. Ale je to na tobě, spousta maminek jezdí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
15.6.24 14:32

Na tak dlouho bych od takhle malého dítěte nejela.

• Citovat
  • Upravit
497
15.6.24 14:33

Vypni mozek a uzij di dovolenou 🤗 mala neni uz mininko, tatinek funguje, babicky a tety taky 👍 urcite by jine maminky byly nadseny, kdyby mohly takhle jet.
Mas telefon, muzes zavolat, kdyz se ti zasteskne a ujistis se, ze je mala v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
15.6.24 14:36

Já bych celkově od dětí a bez dětí na dovolenou nejela. Wellnes na pár dní klidně, ale bylo by mi líto, že děti sedí doma a já si užívám. Ale to je moje nastavení :nevim: a přesvědčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.24 14:38

@Aduš8 jako rodina jedeme v červenci všichni spolu k moři. V září jen já do destinace, kde to není ještě pro tak malé dítě, hodně turistiky v horách apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15794
15.6.24 14:42

@Amálka531 Každý to má jinak, jak bych od takhle malého dítěte na 10dnu neodjela. Styskalo by se mi a dovolenou bych si vůbec neuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.24 14:44

@Amálka531 proto jsem psala, aby jsi si to uzila. Jak psaly holky, ze kazdy to ma jinak. Ale tim, ze pojedes sama z tebe nedela spatnou matku. A nejezdis kazdy mesic pryc.
Dite je zaopatreny, bude s tatinkem, s dalsi rodinou. To je dulezite, bude o dite postarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
15.6.24 14:45

@Amálka531 nechtěla jsem, aby to vyznělo jako výčitka. Jen ti to hlodá v hlavě úplně stejně, jako mně třeba první víkend, kdy jsem odjela bez dětí. Musíš sama vědět, zda si i tak dovolenou užiješ a nebo budeš trpět s tím, že malá se bude mít pohádkově a ani se jí po tobě nezasteskne. Mně osobně by to napoprvé přišlo dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.6.24 14:53

To bude dobré. Především uklidni sama sebe. Dcera a všichni to zvládnou. Dovolenou si hezky užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
15.6.24 15:11
@Amálka531 píše: Více

Jo byla, nasi se meho juniora brali od 4 mes.co zacal pit Um..jezdili s nim na cely den o vikendu. Vyfasovali flasky, pak prikrmy a klidne ho rano prevzali a vecer privezli. Jako triletak uz letel na 14 dni na dovcu s babi beze mne. A rocni byl cely tyden u prababicky s nasima. Spal tam pod stromem na dvore a behal se slipkama a byll all ready. A nikdy po me nebrecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
15.6.24 16:18

Jela jsem sama do Bulharska, kdyz mel syn rok a ctvrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7721
15.6.24 19:45

Nejela bych na dlouhou dovolenou bez dítěte tak malého. V jejich dvou jsem byla tři dny wellnes, více bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.6.24 20:03

To je asi dost individuální, záleží na tobě. Dcera bude určitě v pohodě :), ale záleží na tobě, jak si dovolenou užiješ. Já bych to v tomhle věku dětí nedala, ale pro mě bylo těžké se od nich odloučit, i když začali chodit do školky, když později jeli na první tábor apod. Co takhle si udělat nějakou kratší zkoušku - třeba víkend v zahraničí, a uvidíš, jak to zvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
15.6.24 20:06

Z vlastní zkušenosti, čím mladší, tím to snáší líp. Nebo aspon moje deti to tak mely. Takže si to užij. Pokud máš pocit že to nedáš, tak to zrus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí