Dovolená bez kočárku 20m

V61
1
14.5.26 12:58

Dovolená bez kočárku 20m

Ahoj aktivní maminky, čeká nás za měsíc dovolená na horách. Syn bude mít 20 měsíců. V kočárku už běžně nejezdí a chodí, ale velké vzdálenosti samozřejmě neujde. Také je tu otázka poledního spánku. Kvůli úspoře místa bych ráda na dovolenou jela jen s krosničkou. Syn si na ni zvyká, občas v tom i usne, bývají to ale nárazové výlety. Nyní nás čeká 7 dní výletování.
A teď babo raď, brali byste kočár nebo ne?

• polední spaní
  • větší pohodlí pro dítě
  • cesta autem (malý kufr a velký kočár)
  • lanovky a ne všechny cesty jsou pro kočárek vhodné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3896
14.5.26 13:05

Určitě bych vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
14.5.26 13:08

Pořídila bych golfáč. Ten je malý, lehký a skladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7337
14.5.26 13:09

My brali takto kočár až do tří let. Měli jsme valco snap sport 4. Je skladný v autě, nafukovací kola, pohodlný pro dítě.
Na celodenní výlety určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
14.5.26 13:45

Brala bych kočár, na dovolené to usnadní život. Pořídila bych si malý skladný sporťák, golfky. Kdysi jsem měla valco snap, složil se na placku, byl, lehký a zároveň pohodlný pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21580
14.5.26 14:10

Jednoznačně hlasuji pro kočár. Klidně to můžeš podle trasy kombinovat s tou krosnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7337
14.5.26 14:11

@V61 Jaký teď používáš kočárek? já právě v roce a půl prodávala velký britax, a měnila za valco, ale ten sport, chtěla jsem nafukovací kola. A hodně posloužil až do tří let věku dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.5.26 14:47

Jak dlouho po obědě spí, jak se mu spí v krosnicce, usne i v posteli nebo na dece? Jak daleko chcete chodit? Nám vyhovovali dva tři dny jen s krosnickou a pak den buď valeci na místě nebo s kočárkem, pro děti to prostě byla změna. Takže já bych na týden kočár spíš vzala, případně zjistila možnost půjčení na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.5.26 15:05

To hodně záleží hlavně na dítěti. Naše dítě v kočáře v těch 20 měsících už být nechtělo, takže jsme vozili už jen krosnu. Jo a v kočáře nikdy neusnulo, takže téma spánek jsme tam neřešili. Třeba ve 3 letech vůbec nevím co bych s kočárem na dovolené dělala :-)
Ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
14.5.26 16:26

Byli jsme teda s o neco mensim (9-14m) a meli jsme nositko. V krosne se ve spanku ty deti vzdy tak divne hrouti :nevim:
Pak ve 2 letech jsem kocar mela, ale u more, tam jsme se vzdy sli odpo projit a mohl si zdrimnout, pokud usnul…ale v te dobe se mu kolikrat uz ani nechtelo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
14.5.26 16:48

Kočár bych vzala, aj kdyby se v něm vezla jen moje kabelka a svačina. A dítě šlo vedle něj.
My jsme teda vozili na výlety, šlo hlavně o odpočinek pro dítě po obědě. Rádi si po o chrupli. Jak máme dva mladší 18 měsíců děti od sebe. Běžně jsem tandem nevyžadovala, ani jsme ho nepořídili. Ale na výlety, delší trasy, pobyty jsme si vezli každý svůj kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.5.26 22:24

My jsme na dovolenou s kocarkem v podstate nejezdili, do hor vubec, ale meli jsme teda nositko, ne krosnu. Tam byl syn zvykly spat i travit cas, v tomhle veku se nosil na brise i zadech a byli jsme s manzelem dva, takze jeden dite, jeden batoh s vecmi. Syn moc v kocarku nechtel byt a v horskem terenu mi neprisel moc vhodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.5.26 06:25

Vzala bych ho a podle trasy vybrala kocar nebo krosnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
16.5.26 00:26

Na túry bych brala nosítko. Kočár bych také vzala s sebou, třeba jen golfky. Když se třeba večer budete chtít jít projít do města, prcek už může být unavený. Počítejte s tím, že náročný program a vyšší nadmořská výška ho mohou unavit více než jste zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí