Dovolená bez miminka

7712
9.8.19 07:32

@langoska88 ja bych od tak maleho miminka na tak dlouho neodjela, ale je to jen muj nazor ;) edit: do parku bych ji netahala vubec.

Příspěvek upraven 09.08.19 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
9.8.19 07:33

No pokud ji mamka zvládne, nekojis tak bych ji nechala doma. Asi ji bude líp s babičkou než v precpanem zábavním parku. Já bych takle malé miminko doma nenechala, ale taky bych ho netahala na 3 dny do zábavního parku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
9.8.19 07:35

Nejela bych - ale je to jen můj názor. Od 4-měsíčního bych se ani nehnula.
Zkusila bych vymyslet nějaký „náhradní program“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.8.19 07:36

Tak 3 dny není takový extrém :think: Kojíš? Pokud jo, tak bych asi nejela. Může jet syn jenom s tatínkem. Anebo jak dlouho vám bude trvat cesta? Pokud max. 3 hodiny, možná bych malou vzala do nosítka s sebou. Ale pokud víc, tak bych s ní asi radši zůstala doma… Do toho parku bych přece mohla jet i za rok dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101617
9.8.19 07:38

Poslala bych do Polska syna s tatínkem na panskou jizdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.19 07:39

Pokud to babička zvládne :nevim: Já si nedokážu představit, že bych takové malé mimino neměla u sebe a nechala ho komukoliv na tak dlouho. A to by to moje máma hravě zvládla. A jak píše Kriss, tak malé bych nenechala doma, ale ani bych ho netahala do zábavního parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.8.19 07:43

@langoska88 naše malá byla v pěti a půl měsících v péči tatínka a babičky. 4 dny, nebylo to teda dobrovolně, ale podobný a bylo to v pohodě. Teda první večer měl manžel pocit, že mě hledá, ale jinak nic. Já bych nechala hlídat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.19 07:44
@j.a.n.i1 píše:
Poslala bych do Polska syna s tatínkem na panskou jizdu.

Chtěla jsem napsat totéž. Ja bych ještě klidně jela na ten jeden den, ale na dvě noci ne…
A s sebou určitě nebrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
9.8.19 07:45

Každá matka i každé dítě je jiné. Já sama za sebe bych od takového prcka neodjela, navíc kojím. A z opačné strany, mé dítě beze mě dá tak dvě hodiny drncání s kočárkem a konec. Kdyby se jednalo o něco veledůležitho, holt by se to zařídit muselo, ale zábavní park počká. Taky mám k miminu školní dítě a holt program se přizpůsobuje tak, aby mohl mrňus s námi, i když třeba v nosítku či šátku. Ale pokud to nečiní problém tobě, dokázala bysis to užít, nekojíš a mimčo to tři dny bez tebe zvládne, tak jeď, no, ono na tři dny u babičky neumře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.19 07:48

Ano, pokud nekojíš, nechala bych babičce a jela..i starší syn potřebuje vaši pozornost a nejlépe když je 100%. Užijte si to.
Jinak sebou bych ji netahala..bud ji nechte babičce a užijte si to ve třech, nebo nejedte..

Příspěvek upraven 09.08.19 v 07:49

• Citovat
  • Upravit
21311
9.8.19 07:49

Nejela bych. Souhlasím s názorem poslat kluky na pánskou jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
9.8.19 07:51

Záleží jak jste zvyklí dítě na hlídání dávat. Jestli už teď klidně na den nebo víkend, proč ne, pokud to bude první hlídání tak ne. Já kojila takže to bylo jasný že nikam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.8.19 07:55

Můžu se zeptat v čem by měl miminku vadit zábavní park?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.19 07:59

@Petula306 třeba v množství hluku a lidí, od kterých by mohlo něco chytit? Přece jen nemá tu imunitu ještě 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.8.19 08:01

Nejela bych na tak dlouho od malého miminka. Takže bych dítě vzala s sebou nebo by jeli jen chlapi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix