DOVOLENÁ BEZ TATÍNKŮ :-)

365
2.6.09 20:01

DOVOLENÁ BEZ TATÍNKŮ :-)

Ráda bych letos (někdy v září) vyrazila jen s dcerou k moři. Přemýšlela jsem o Řecku nebo Španělsku. Je tu někdo, kdo by letěl taky jen s dětmi ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
2.6.09 20:03

Ja poletim jen s malou bez tatinka(tatka nema cas :roll: )Jake mas pozadavky na dovcu?Jako napr.jidlo,hotel,jak daleko plaz atd..

Jeeee vidim zes mi psala do minule diskuze ohledne dovci..tak byla jsem s malou jen na par dni v termalkach ale k moru jsme se s Emcou nedostala.
Jinak vidim ze nase kocicky jsou skoro stejne stare :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.6.09 20:43

Ahoj, no jo :-) psala . A nebyla jsi taky náhodou chvilku v květňátkách???
Já bych chtěla Evropu. Buď nějaký řecký ostrov, nebo Španělsko..... Hlavně písčitou pláž a all inclusive :P Nějaký malý rodinný hotel s bazénem. Ty velké mega hotelové komplexy nemám ráda!!!! A hlavně odlet z Prahy. Jinak je mi to asi jedno. Co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.6.09 21:43

BYla byla ale nakonec jsem rodila v cervnatkach :wink:
Tak pozadavky skoro stejny-all inklusive a piscitou plaz a dost blizko hotylku.Jestli velkej nebo malej hotel je mi vcelku jedno a odlet-no jasne ze bych brala Ostravu ale i ta Praha muze byt.
A na jak dlouho?
S Reckem nebo Spanelskem souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.6.09 22:08

Na jak dlouho? Jelikož nevím jak se tam dceři bude líbit a jak se bude chovat, tak asi by stačilo 7-8 dní. Máš už nějaký tip???
Schválně juknu na Exim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
2.6.09 22:44

Jé holky to si ráda si poslechnu vaše tipy, já bych chtěla jet s malým, taky asi sama, ale musela bych za něm zřejmě zaplatit jako za dospělou osobu, už bude mít 2 roky…

Zatím přemýšlím o Řecku. (ale tatínkovi se to moc nelíbí, že kdo by nás chránil :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.6.09 09:04

Svape a ty uz bys to chtela ted rezervovat?Ja nejradeji jezdim na last minute a je pravda ze do zari je to jeste 3 mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
3.6.09 09:29

Rezervovat ne, ale spíš se tak porozhlédnout a mít malinko představu :-) Nebo kdyby se mi/nám něco líbilo - tak si to pohlídat na LM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
3.6.09 13:21

a jooooo tak to ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
14.6.09 21:32

Tak my jsme byli teď se synem (1,5 roku) na Kosu a můžu jen doporučit. Hotel Princess of Kos (http://www.princessofkos.com/), rodinný hotel s bazény, písčitou pláží, all inclusive. Malý si to tam opravdu užil, jediný problém měl s cestou letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.6.09 12:31

Teda Bramburko to vypadá celkem luxusně :-) To by se mi taky líbilo!!! Ale není to moc velký areál? Abych tam tu moji neposedu ne,usela pořád někde nahánět!!!! A jsou tam nějaké večerní animace nebo programy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
16.6.09 12:49
svape píše:
Teda Bramburko to vypadá celkem luxusně :-) To by se mi taky líbilo!!! Ale není to moc velký areál? Abych tam tu moji neposedu ne,usela pořád někde nahánět!!!! A jsou tam nějaké večerní animace nebo programy???

Velký areál to celkem je, ubytování je v takových nízkých bungalovech, které jsou rozesety po velké zahradě. Ale je to oplocené, takže ti nikam neuteče. Nahoře jsou dva bazény (jeden pro děti), v dolní části taky dva bazény (taky jeden pro děti). Ale není tam klasické brouzdaliště, jeden bazén měl náš Matýsek asi po ramena vody, ale jeho to tam hrozně bavilo pochodovat tam. Jinak s rukávkama nebo kruhem asi v pohodě (Mates nechtěl ani jedno). Animace tam jsou přes den i večer (vodní pólo, beach volejbal, vodní aerobik, ping pong a další), večer byl každý den program. Jinak za nás tam byla i animátorka v češtině, ale nevím, jestli tam vydrží až do září. Pro větší děti je tam dětský klub. Jo a moc velká výhoda je, že tam jsou dvě hřiště u každého bazénu, v tom jednom řádil Matýsek dost často. Měli i dostatek dětskýc židliček a postýlku na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.7.09 21:13

Tak holky, kdo by se chtěl přidat?
A co ty Taminko???? Platí to??? Už se to blíží!!!!!!!!!!!!!!§ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.7.09 11:20

Holky teda ................................., můžu vám doporučit tento hotel na ostrově Zakyntos, Tsilivi beach hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí