Dovolená Bulharsko Primorsko 2017

1.6.17 13:24

Dovolená Bulharsko Primorsko 2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda byl někdo v minulém roce v Primorsku a pokud by se našel někdo kdo byl ubytovaný v penzionu Zlatka byla bych moc ráda za názory, letíme za 4 týdny s 2,5 letou dcerou a zajímalo by mě jaké to tam je, jak se pohybují ceny, máme to bez stravy a tak přehled bajoko kolik si vzít peněz atd, v cestovce moc paní nevěděla :) krásné léto všem a děkuji za jaké koli recenze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
1.6.17 13:34

Jukni sem, třeba Ti to pomůže ;)
https://recenze-hotelu.invia.cz/bulharsko/

• Citovat
  • Upravit
2941
1.6.17 13:49

My byli v Primorsku v červenci 2014, byla to super dovolená a proto to letos byla jasná volba a jedem do Primorska zase, 3 děti - nejmladší 20 měsíců. Ceny byly bezva, vše ve stejných cenách jako u nás, i levnější, v obchodech i restauracích
( snad se toho tolik nezměnilo ), je tam i Aquapark, který jsme taky jednou navštívili. Pláže tam jsou dvě a chce to jít více dozadu, kde nejsou lehátka a není tolik lidí. Písčitá pláž, moře pozvolné. My byli taky bez stravy, ráno manžel skočil pro čerstvé pečivo, nacpali jsme si břicha a šli na pláž cca v 10 dopoledne, po cestě nakoupili nějaké buchty, nějakou kukuřici…po cestě na pláž je několik stánků a vychází to levněji jak přímo na pláži ( tam taky chodí pár chlápků a nabízí )Byli jsme na pláži tak do 17 hodin, děti se tam i pod slunečníky vyspaly. Vrátili jsme se na pokoj, osprchovali a šlo se na teplé jídlo, které je v restauraci docela levné. A nebo jsme koupili grilované kuře, melouny, rajčata a najedli se na penzionu, někdy jsme koupili nějaký párek nebo špagety a ukloknila jsem něco na dvouplotýnce, večer jsme pak vyráželi po atrakcích, které jsou na každém rohu nebo po promenádě a nebo kolem pláže vede cesta. Hodně jsme si to tam užili, i děti. Museli jsme kupovat vodu na pití a jestli si to dobře pamatuji, tak mléko bylo docela drahé ( to budu brát letos sebou ) My byli v penzionu Kolev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 13:54

Jééé moc děkuji za info :) a kdy letíte? mohu se zeptat kolik jste si tak brali sebou bajoko :) nemám vůbec páru :) letíme od Alexandrie tak doufám, že to bude ok, jen doufám, že se nepoletí na noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.6.17 14:26

Dobrý den. To kdy letíte již zjistíte na stránkách letiště odkud mate odlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
1.6.17 14:40

@lenka26nelinka my jedeme 25.6 na 12 dní, pozdější termíny byly již v březnu plně obsazeny :?, ale tak snad to bude OK, ty a peněz už nevím, účty hlídal manžel. Ale vím, že je u nás měnil na Euro a tam od delegátky pak z Eura na tu jejich měnu, vycházelo to tak prý nejlépe. Ale tipuji, že těch 5000 Kč to asi bylo na těch 11 dní :think: Co se týče odletu, my jsme tenkrát odlétali asi v 5 ráno, tzn. že nejpozději ve 3 ráno už na letišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 14:45

Já si to myslela, že to bude nějak brzo ráno, chjo, to zas bude s malou, my letíme 2.7. na 8 dní :) tak se tam někde potkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
1.6.17 14:57

@lenka26nelinka tak my jedeme podle všeho 6:25 z Brna, a 2 hodiny před odletem musíš být na letišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
1.6.17 15:00

My letěli tenkrát taky s malýma a bylo to v pohodě, dali jsme je brzo spát a pak budili v 1 v noci :roll:, ale pohoda, mladší téměř celou cestu prospala, cesta letadlem nec. 2 hodiny a pak ještě hodina autobusem z letiště do Primorska. Uvidíme co letos s tou maličkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.6.17 16:18

@UŽIVATELKA32 My letíme 24.6. :mrgreen: Jsme v hotelu Ancora beach. Už několik let, loni jsme zkusili Chorvatsko a to jsem špačkovala. Máme pobyt na 12 dní se snídaní, na oběd chodíme k hotelu, mají menu za dobré ceny, na večeře do města a hlavně večer na atrakce :mrgreen: Každý večer mají povolenou jednu, jinak bysme zkrachovali. Měním cca 10-15 000 ale jsme 4 a holky už taky docela sní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.17 20:27

Ženy tak to se tam určo všichni potkáme :) :) těším se, ale jediné co mi vadí jsou ty wc, no uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.6.17 21:02
@lenka26nelinka píše:
Jééé moc děkuji za info :) a kdy letíte? mohu se zeptat kolik jste si tak brali sebou bajoko :) nemám vůbec páru :) letíme od Alexandrie tak doufám, že to bude ok, jen doufám, že se nepoletí na noc :lol:

Jestli letíte s Alexandrií, tak bych se vůbec nebála. Byli jsme s nimi před lety a mají to tam hodně obšacované. Třeba prověřené směnárny mají jejich značku apod. Měli jsme v ceně i lehátka, někdy to bylo o nervy (Češi jsou někdy na průplesk), ale jinak pohodička. Moře pozvolné, jídlo levné jako u nás, něco i levnější. Osobně si myslím, že all inslusive je škoda, zvlášť pokud ráda ochutnáváš místní kuchyň. Vyjde tam podobně, jako v Česku, někdy i míň. Je tam hodně Čechů, mají jídelní lístky i v češtině. Já jsem třeba milovník sýra, takže pro mě ráj :srdce:
Jsou tam dvě pláže, severní a jižní (tam chodí víc domorodci). Je spojená krásnou promenádou, určitě doporučuju procházku. Večer to tam hodně žije, samé stánky, kolotoče, atrakce. Aquapark taky dobrý, jen mě překvapilo, že tam byla chladnější voda, než moře :) Za mě určitě super dovolená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
2.6.17 22:07

@lenka26nelinka a co přesně je za problém s wc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.6.17 23:06

Ahoj, já byla loni s dcerou - to měla 2,5. Byly jsme od Bulgariatour v penzionu Inna a super. Já teda do Primorska jezdila s našima od mala, takže jsem věděla do čeho jdu :) a měnila jsem 6000,– Kč v Čechách na Eura a tam na Leva, ještě jsem si něco stopro vezla domu. Loni jsme měly úplně bez jídla, ale dceři nechutnalo to jejich pečivo, co se dalo koupit v krámcích po ránu, takže jsem to pak řešila kupovanou šunkou, máslem atd…to mi přišlo, že vyšlo docela na dost a hlavně večer, když jsme chodily na nákup, tak už spousta věcí byla pryč. Letos letíme zase jen ve dvou a máme to se snídaní - já teda na jejich „zakusky“ (snídaně :) nedám dopustit, ale holt se budu muset podřídit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.6.17 23:10

A jen doplním, že co se týká letu, tak jsme taky letěly v noci - myslím, že v 5.15 ráno- tkž jsme byly cca kolem půl 4 na letišti (letěly jsme z Prahy). Bála jsem se jak to malá zvládne, ale kupodivu to zvládala mnohem líp než já- já byla unavená, nervní ať už jsme tam a jí jen zajímalo, kde je jako už to moře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí