Kam na Istrii?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
barrbucha
1.6.17 06:41

kam na Istrii?

Ahojte,
s manželem se chystáme tento rok sami na sebe sednout do auta a jet do HR, chceme jet na Istrii, oba máme rádi klid, přírodu, zašít se někde do vymletého útesu, tam strávit nejlépe bez dalších turistů s dekou přímo u nás den, večer si zajít někde na procházku, dát zmrzku, prostě pohoda, klidná dovolená bez psycho atrakcí a miliardy lidí… Byli jsme v Pula a na Makarské a rádi bychom něco opravdu klidného. Vůbec nám nebude vadit třeba nějaká menší vesnička, samozřejmě s obchodem a popřípadě aspoň jednou restaurací…já se ostrovu nebráním manžel nevím.. :mrgreen:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
1.6.17 07:47

Máme Istrii skoro projetou a nejvíce se nám líbilo v Rabacu a Lovranu. Malé soukromé pláže, nádherná příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
1.6.17 08:42

Jeďte do obce Premantura na poloostrově Kamenjak. Je to úplný cíp Istrie. Málo turistu. Na pláže se jezdí autem do bývalého vojenského prostoru, platí se asi 120 kuna na týden. Ceny ubytováni příznivé. Je na vyber z mnoha plazi, převážně skály, ale i oblazky. Zvládli jsme i s rok a půl starým ditetem. Skvěle na potápění. Trosku jsme si tam připadali jako v Řecku (příroda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 08:53
@reny14 píše:
Jeďte do obce Premantura na poloostrově Kamenjak. Je to úplný cíp Istrie. Málo turistu. Na pláže se jezdí autem do bývalého vojenského prostoru, platí se asi 120 kuna na týden. Ceny ubytováni příznivé. Je na vyber z mnoha plazi, převážně skály, ale i oblazky. Zvládli jsme i s rok a půl starým ditetem. Skvěle na potápění. Trosku jsme si tam připadali jako v Řecku (příroda).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.17 09:14

Já vám moc děkuji za typy, určitě se mrkneme s manželem na mapu… klidně pište i další ;) já už se na tu dovču tááák těším :P

• Citovat
  • Upravit
225
1.6.17 09:20

@barrbucha ta Premantura je opravdu nádherná, hned bych jela znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.6.17 09:30
@tosh píše:
@barrbucha ta Premantura je opravdu nádherná, hned bych jela znovu

To mě těší, jedeme tam začátkem července. Huráááá! Už máme prošmejděno skoro vše krom Instrie, doufám, že nebudu zklamaná, protože jih Chorvatska je TOP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.6.17 09:42

Tak ještě trochu Kameňáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.6.17 10:46

Doporučuji městečko Bale. I v sezóně je to krásné trochu ospalé město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.17 11:31

@misaad dívala jsem se na to město Bale ale moc u moře to městečko neleží že? my chceme co nejblíž pobřeží…

• Citovat
  • Upravit
52
1.6.17 12:07

My jsme bydleli v mobilhome v kempu Mon Perin, ten byl přímo u moře. Do města to bylo asi 3 km. Kemp je menší a tišší než obvyklé chorvatské kempy, ale pořád je to kemp. Moc se nám tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.17 12:19

@misaad http://www.ckneckermann.cz/…evropou.html
tak ta cena je ovšem ale trochu někde jinde než máme rozpočet za dvě ososby na 6 dní nedáme 30 000 ani omylem 8o

• Citovat
  • Upravit
52
1.6.17 12:29

Těchto mobilhomů je tam jen pár a jsou opravdu luxusní. My jsme před 2 lety byli v normálním za 20 000. A to je normální cena pro mobilhome v sezóně. http://www.relaxadriatic.cz/…orvatsko/188

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
1.6.17 12:54

@misaad na tom odkazu od tebe to vychází na 16 000 pro dvě osoby ten domek to už je ok, ale ta cena 30 000 mě šokla no

• Citovat
  • Upravit
3191
1.6.17 13:53
@tosh píše:
Tak ještě trochu Kameňáku :)

Jojo, bylo tam nádherné. Manzel chtěl jet znovu, ale ja bych jela až příští rok. Letos dame slovensko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí