Dovolená Chorvatsko 2018

28
22.1.18 10:41

Dovolená Chorvatsko 2018

Holky prosím Vás vy co jezdíte do Chorvatska můžete mě doporučit ubytování pro 4 dospělé a 2 děti (3 a 12 roků) jedeme s malou poprvé. Ideálně nějaký domek ne hotel a aby bylo nějaké vyžití pro děti. Děkuji moc za jakýkoliv tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
22.1.18 11:15

@monika.man Každý to má jinak, my třeba jezdíme do kempu, kde jsou buď bungalovy nebo karavany, případně se dá zaplatit místo pro stan. K moři je to pár metrů, zázemí luxusní, k tomu velké vyžití jak pro děti, tak pro dospělé (dětský klub a také různé welnes apod.). Máme tři děti, t akže někde v hotelovém apartmánu bychom se s nimi asi zbláznili. Takhle vlastně pobíhají venku kolem nás, my si sedíme na křesílkách a prostě pohoda vládne. Menší mají na trávě deku, na které si hrají s hračkami, občas vyrazíme na výlet a na nákup a jinak žádné násilí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.1.18 11:24

Ty bungalovy by mě samozřejmě nevadily. A nějakou destinaci popř. kam vy jezdíte by jste mě doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.1.18 11:30

My jezdíme na Istrii, je tam toho fůra. Ale je asi dobré se na to podívat už teď a domluvit. Ideální je to na začátku sezony (my jezdíme první týden v červenci), to ještě nebývá tak obsazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 11:42

My jsme byli v roce 2015 tady.

https://www.zaton.hr/en/

Sestra s manželem a tehdy 2 letou dcerou, já a naše mamča. Ubytování krásné, mezi každou řadou apartmánů dětské hřiště - každé trochu jiné. K pláži kousek, hodně pozvolný vstup do moře. Do města na výlet kousek… Za mě paráda a určitě se tam s přítelem a naší maličkou vydáme taky.

Akorát co si pamatuji, rezervace dělaná leden/únor a bylo skoro plno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
22.1.18 12:05

My jedeme letos do Biogradu na Moru - není to zas tak děsně daleko, na veřejné pláži je bazén a skluzavky zdarma a vloni postavili nový funpark. Pro děti je vhodný i třeba Medulin na Istrii, pokud byste chtěli trochu blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.1.18 12:44

Ahoj my na Istrii, oblast Premantura, kemp Stupnice, mají obytné stany, karavany, mobilhomy :palec: krásný čistý kemp, městečko na večerní procházky pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
24.1.18 12:35

Byli jsme v kempu solaris a pronajali si mobilhaus, případně mají i nějaké domky. Je tam výhoda toho vyžití pro děti, což u apartmánů moc není. Tady jsem o tom něco napsala, byli jsme v září, takže ceny byly nízké: http://www.diyprojekty.cz/…s-detmi.html :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.1.18 09:56

Mandre na Pagu nebo Seline

Chtela bych se poradit ohledne dovolene do Chorvatska. Mame moznost jet do Seline a na ostrov Pag Mandre. Jedeme dve rodiny. Druha rodinka ma jeste malicke deti 2,5 a 1 rok. Nasi kluci 10 a 5 let. Budu rada za jakekoliv zkusenosti, hlavne koupani, prochazky… :) V Mandre mame moznost ubytovani v domecku se zahradou, jen 2 apartmany a nikdo jiny. V Seline klasicke apartmany ale zase zahrada u plaze. Ted se jen rozhodnout :nevim: Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.6.18 19:48

Prosím o tip na klidnou dovolenou s 2,5 letým dítětem na severu Chorvatska.

Moje představa by byla ideálně nějaké apartmány, ale aby šla dokoupit polopenze (např. někde poblíž v hotelu) a pozvolný vstup do moře.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.6.18 20:09

@NikiZ. Ahojky my byli loni na istrii, konkrétně Banjole. V apartmánu KiKi. Majitelka je chorvatka, za apartmán si za noc bere 70€. Je to apartman jak krava :lol: dvě ložnice, hezká koupelna a velka kuchyne s obyvakem dohromady plus zasklená veranda s posezením plus venkovní posezeni, gril a lehátka. K moři cca 5 minut chůze přes kemp. Vstup do moře pozvolný, pláž oblázková. Nám se tam moooooc líbilo. I do toho kempu jsme uvažovali že si zajedeme. Mají tam nespočet mobilhauzů, chat atd. Vše hezké, čisté upravené. Autem jsme to jeli 9 hodin s pěti přestávkami kvůli dceři ale sami bysme to dali za 7. V okolí Pula, Medulin, krasna pisecna plaz piescana uvala atd… doporučuhi kudy chodím. Jen nevím jestli je to sever :lol: :lol: :lol: :oops: nejsem na zeměpis…Letos tam jedeme sami s mužem na prodloužený víkend jen 5km jinam.

Příspěvek upraven 14.06.18 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.6.18 20:10
@NikiZ. píše:
Prosím o tip na klidnou dovolenou s 2,5 letým dítětem na severu Chorvatska.

Moje představa by byla ideálně nějaké apartmány, ale aby šla dokoupit polopenze (např. někde poblíž v hotelu) a pozvolný vstup do moře.

Děkuji :)

Jo a ještě má menší apartmán za 60€noc. Tam je jen kuchyně a jedna ložnic, zato větsí dvůr. Jídlo jde zařídit v tom kempu co je asi 50m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
14.6.18 22:37

@Korculalala Děkuji moc! Hned se jdu kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.6.18 23:19
@NikiZ. píše:
@Korculalala Děkuji moc! Hned se jdu kouknout.

Mrkni, myslím že pro rodinku s dítětem je to ideální. Vše je v blízkosti. Hned za barákem je restaurace a my tam byli na jídle každy druhý večer když malá spala protože mi tam dosahla videochůvička. Majitelka nám vždy když nás viděla chystala stůl nejvíc v levo, abysme byly co nejblíž našemu domku. Přes ulici asi 20 metrů je ovoce, zelenina a na začátku ulice je pekárna a v Pule (20km cca) je velký kaufland a ceny stejné jako tady, ne-li nižší. Parkování je rezervováno hned před brankou od dvorku. Všechny pokoje mají klimatizaci a naprosto temnící rolety. Za ty prachy si myslím že odpovídající ubytování. Paní Kiki se živí turismem celý život. Je tam ještě jeden kemp a ten patří jejímu tatínkovi takže má zkušenosti s turisty a domluví se snad i s neandrtálcem ikdyž mluví jen chorvatsky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.18 10:44

"kapesne"

Dobry den,

prosim o radu ty, co jiz maji dovolenou v Chorvatsku za sebou. Jedu posledni tyden v srpnu s dcerou na Krk (Omisalj). Mame zaplaceny pobyt v hotelu (bez kuchynky, tedy bez moznosti vareni) s polopenzi. Jak se nyni pohybuji ceny v Chorvatsku? Jaka je optimalni vyse „kapesneho“ na ten tyden? Premyslela jsem o castce cca 1000 - 1500 Kn? Co myslite, je to malo - moc - akorat?
 Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario