Dovolená Egypt

8.4.23 15:54

Dovolená Egypt

Zdravím maminky, plánujeme s dcerkou 7 let Egypt. Ale letos nemáme žádné partacky ani já ani dcerka. Není zde maminka na tom podobně? Hotel zatím vybíráme, chceme nejaky s aquaparkem. Od 18 června kdykoliv. Budu ráda když se ozveš;) já 35 let, jsme z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
8.4.23 16:35

Strašení s faraónem za…3, 2, 1…TEĎ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.4.23 17:47
@Sadman píše:
Strašení s faraónem za…3, 2, 1…TEĎ!

To by nebylo strašení, ale realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.23 20:20

Díky za postřehy:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.4.23 21:19
@Terinecckkaa píše:
Zdravím maminky, plánujeme s dcerkou 7 let Egypt. Ale letos nemáme žádné partacky ani já ani dcerka. Není zde maminka na tom podobně? Hotel zatím vybíráme, chceme nejaky s aquaparkem. Od 18 června kdykoliv. Budu ráda když se ozveš;) já 35 let, jsme z Prahy

Mrkni na FB, skupina Egypt dovolená - rady, tipy.. Tam je hromada lidí a běžně se tam domlouvají. Tady bude většina komentářů akorát plevel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.23 21:27
@smada píše:
Mrkni na FB, skupina Egypt dovolená - rady, tipy.. Tam je hromada lidí a běžně se tam domlouvají. Tady bude většina komentářů akorát plevel.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.4.23 21:54

@Terinecckkaa

Ono se tam taky hlavně dozvíš hromady tipů, recenzí, na co si dát pozor. My tam letos letíme poprvé a hodně nám ta skupina pomohla. Plus se tam lidé také seznamují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.23 22:14
@smada píše:
@TerinecckkaaOno se tam taky hlavně dozvíš hromady tipů, recenzí, na co si dát pozor. My tam letos letíme poprvé a hodně nám ta skupina pomohla. Plus se tam lidé také seznamují.

My už byli třikrát, letos se jen se známými nemůžeme sejít v termínu. Ale děkuji kouknu a poptám i tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.23 22:15
@smada píše:
@TerinecckkaaOno se tam taky hlavně dozvíš hromady tipů, recenzí, na co si dát pozor. My tam letos letíme poprvé a hodně nám ta skupina pomohla. Plus se tam lidé také seznamují.

My už byli třikrát, letos se jen se známými nemůžeme sejít v termínu. Ale děkuji kouknu a poptám i tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí