Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě bych do toho šla, navýšit kapacitu na 4 osoby. Kvalitní rozkládací gauč, nebo dvě pohovky, které se použijí na sezení, nebo využijí jako postel. Nevím, jak velká je místnost.60 m je dost velký pro 4 lidi na dovolenou…
Sama tak nejezdim, ale klidně bych řešila rozkládací sedackou. Napíšeš to do popisu.
@Anonymní píše:
Co toto? Šli byste do něco podobného?
Tohle ti vydrží tak jednu sezónu…
To jste mě nepotěsily holky 😁 Sedačka tam je nová, tu bych vyměnila až za déle. Chtěla jsem provizorně vyřešit a moderně tu třetí osobu. Nebo dát do šatny skládací postel. To křeslo by se hodilo k posteli - přišlo mi to celkem šikovné
@Anonymní píše:
To jste mě nepotěsily holky 😁 Sedačka tam je nová, tu bych vyměnila až za déle. Chtěla jsem provizorně vyřešit a moderně tu třetí osobu. Nebo dát do šatny skládací postel. To křeslo by se hodilo k posteli - přišlo mi to celkem šikovné
To už radši tu skladaci postel
Díky moc za názor a mohu vědět proč vám to přijde špatné? Přijde vám to nepohodlné? ![]()
Hele, mně to zas až tak zlý nepřijde. Otázka je, jak moc je to vachrlatý - to by chtělo vyzkoušet. Ale dovedu si představit, že dítě se na tom vyspí naprosto bez problému. A krátkodobě i dospělý by to mohl zvládnout. Jestli to přežije 5 sezón, za mě ok.
To křeslo mi přijde šílené, nepohodlné, měla bych obavu, že ne každý díl bude o stejné tvrdosti.
To raději nějakou rozkládací postel.
Pokud mas satnu, tak bych koupila 2 rozkladaci postele; jinak tam neval zadne drahe zar. predmety, ani drahe postele, lidi se chovaj hur jak zvirata a splaces nad vejdelkem.
No a klidne muzes i tu sedacku pocitat jako jedno misto na spani, je to skoda nevyuzit a nevydelat vic penizku, nebud mekka; jen bych to uvedla v popisu, aby vedeli lidi, do ceho jdou.
@Anonymní píše:
@hospodkiDíky moc za názor a mohu vědět proč vám to přijde špatné? Přijde vám to nepohodlné?
Už od pohledu nepohodlné. Aby se na tom dalo sedět tak to musí byt tvrdší a na tom se zas nedá spát. Jako stejne bude nejlepší si to vyzkoušet. Za me lepší 2 lůžka na gauci než jedno takovéhle. Navíc většinou je ctyrclenna rodina takže jen jedním lůžkem odstrelis zas dost lidi a já myslela, ze ti jde o navýšení kapacity.
Ahoj,
chtěla bych znát váš názor. Přiblížim situaci, máme byt, který pronajimáme mimo ČR.
Má asi 60 m2, v obýváku klasicky sedačka a v ložnici nová a pohodlná vysoká postel. V tom domě je více apartmánů stejných rozměrově na prázdninové pronájmy, koukám na Airbnb - jenže ty to mají pro 4 osoby, mají rozkládací sedačku a postel. Samozřejmě taky přemýšlím, ale protože ten byt není tak velký tak jsem to udělala pro dvě osoby a mně když cestují taky není příjemné spát na gauči.
Moje otázka zní: napadla mě myšlenka koupit rozkládací křeslo, ale nevím zda to bude pohodlné
Šli byste do toho? Nebo byste měli raději apartmán pro dvě osoby a plný komfort?
To křeslo by vyřešilo částečnou konkurenci a já bych měla byt pro 3 osoby. Celkem dost se mě hostí ptají i na whatsappu, že jsou třeba tři a ze je to škoda. Ale nevím zda do toho jít. Díky moc za rady.