Dovolená Kréta vs. Kos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
25.8.16 17:09

Dovolená Kréta vs. Kos

Ahoj, moc často sem nechodím, ale napadlo mě, že byste mi některá mohla z vlastní zkušenosti poradit. Chystám se na dovolenou a mám na výběr z Kréty/Amoudara nebo Kosu/Marmari. Nemáte někdo zkušenost? Na Kosu se bojím migrantů, ale ty jsou údajně jen v 13 km vzdáleném hlavním městě. Hledám klid, žádné davy lidí, nezáleží mi na společenském vyžití (jedu s maminkou ve věku 57 let). Spíše mi jde o hezkou přírodu a relax. Máte někdo zkušenost? Předem díky za veškeré reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5812
25.8.16 17:31

Byla sem na které i na kosu milujeme cele řecko takže máme za sebou Rhodos atd ted bych asi jela Krétu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
25.8.16 17:44

Já bych volila Krétu. Ta oblast Marmari na Kosu mě vůbec neláká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.8.16 17:49
@PepiKo píše:
Já bych volila Krétu. Ta oblast Marmari na Kosu mě vůbec neláká :nevim:

A můžu se zeptat, zda máš vlastní zkušenost? Já právě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
25.8.16 18:01

@Agnesk na Krétě jsme byli a dost jsme jí zcestovali, je krásná, má nádhernou přírodu.. Nevím, jestli chcete cestovat nebo být na místě a slunit se na pláži :) ale i ta oblast Kréty, co jsi psala, mi přijde na pobyt taková příjemnější, větší, civilizovanější.. my jsme letos chtěli do Řecka znovu, dost často nám vyjížděl ten Kos a právě to Marmari a mně se to prostě nelíbí, taková vesnice, kde nic tu nic, pole, louky… nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.16 18:05

Minulý rok jsme byli na Krétě, letos na Kosu. Abych řekla pravdu, nevím pro co bych se z Vašeho výběru rozhodla. Na Krétě bych doporučila hotel Carolina mare je to cca 2 km od centra Malie. V Malii je moc rušno, ale toto je stranou. Výhoda je, krásná široká písečná pláž. Při vstupu do vody jsou místy skály, ale kousek odtud cca 10 minut pěšky je krásné moře s pískem. Ta Amoudara je předměstí Heraklionu a myslím si, že to nebude nic moc. Ale asi záleží na hotelu. Na Kosu jsme byli kousek od Mastichiari - mezi Mastichiari a Marmari. Nevýhoda je úzká pláž, ale zase když popojdete jen o malinko dále po pláži, tak jste tam sami. Když je vítr, tak přináší chaluhy. Já se bála větru, ale měli jsme štěstí. Foukal pouze příjemný větřík, teplota 33 stupňů, za celý týden jsme neviděli mráček. Dětem se taky moc líbilo. Uprchlíků bych se nebála. ;) Byli tam minulý rok, ale teď už ne. My byli v hotelu Gaia Royal. Je to opravdu kousek od letiště.

• Citovat
  • Upravit
757
25.8.16 20:40

Na Kosu jsme byli předloni a zrovna v Marmari, byli jsme v září a v moři byly hodně řasy, které plavaly u břehu, takže z toho důvodu bych tam nejela. Na Krétě jsem byla několikrát a pláže se mi moc líbily, akorát tam hodně fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.16 14:33

Táta se minulý týden vrátil z Kosu, byl v Atlantis , Migranty tam prakticky nepotkal. Hotel skoro u pláže, klid, nejsou tam schody, takže spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí