Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
By člověk čekal, že aspoň na chvíli se lidé s tím nakupováním na půl roku dopředu uklidní, ale zřejmě ne ![]()
Nikdo ti nedá objektivní odpověď, nikdo neví, co bude na podzim.
Osobně nehodlám nákup letenek řešit víc jak dva, tři týdny před odletem.
@Anonymní píše:
Asi mně tady spousta lidí ukamenuje, ale to je mi jedno, hloupé řeči si strčte někam. Má cenu za chvíli objednávat dovolenou kontkretně na Kubu v termínu listopad, prosinec??Nebo raději si počkat jak se situace vyvine? Moc bych si přála někam vyrazit a něco zažít. V celku se ale bojím, že tento blázinec už nijdy nezmizí.![]()
tak tohle zrovna neni optimalni doba na navstevu karibiku. Byt tebou, pockala bych na zacatek unora.
Objednavat Kubu zrovna kdyz je tam mistni zima a obdobi destu je kravina i za normalniho stavu, natoz kdyz se ceka druha vlna Covidu prave na podzim.
![]()
@Hanka1 píše:
Objednavat Kubu zrovna kdyz je tam mistni zima a obdobi destu je kravina i za normalniho stavu, natoz kdyz se ceka druha vlna Covidu prave na podzim.![]()
![]()
presne. Ja se toho taky bojim. My mame od vanoc booknute Portugalsko na pristi rok. Z toho asi nic nebude, skoda penez.
Pokud mate nasetreno, tak aby jste mohli popripade nekolik mesicu bydlet tam,
tak proc ne
my chceme teda vypadnout az na silvestra, takze zatim casu dost.
@Anonymní píše:
Asi mně tady spousta lidí ukamenuje, ale to je mi jedno, hloupé řeči si strčte někam. Má cenu za chvíli objednávat dovolenou kontkretně na Kubu v termínu listopad, prosinec??Nebo raději si počkat jak se situace vyvine? Moc bych si přála někam vyrazit a něco zažít. V celku se ale bojím, že tento blázinec už nijdy nezmizí.![]()
Určitě, ale lepší by bylo už v červnu a nejlépe „plavmo“, abyste nezáviseli od leteckých spojů. Zážitků bude habakuk! ![]()
Hm, proč půl roku napřed? V této situaci bych rozhodně radši kupovala last minute. Ale každému to jeho
Asi mně tady spousta lidí ukamenuje, ale to je mi jedno, hloupé řeči si strčte někam. Má cenu za chvíli objednávat dovolenou kontkretně na Kubu v termínu listopad, prosinec??Nebo raději si počkat jak se situace vyvine? Moc bych si přála někam vyrazit a něco zažít. V celku se ale bojím, že tento blázinec už nijdy nezmizí.