Dovolená pedagogických pracovníků
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, pracuju v jedné škole od 23.8. minulého roku a budu ke konci roku odcházet. Nevíte prosím, jak to bude s nárokem na dovolenou?
(Ano, bduu jim dávat výpověď relativně pozdě - ted ke konci května, a to proto, že mi do kontraktu dali konec k 30.6. 2023)
Dovolenou ti ke konci pracovniho pomeru proplati. Budes mit narok na podporu v nezamestnanosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale v tom se ani koza nevyzná. Smlouvu máš do června 2023, výpověď budeš dávat teď v květnu a pracovat budeš do konce roku, tj do prosince 2022? Proč budeš dávat výpověď teď, když budeš ještě do konce roku pracovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, ale já budu míst odpracováno z letošního roku jen 6 měsíců
- Citovat
- Upravit
Pardon, ke konci školního roku, jsme zvykli to tak říkat. Prostě odmakané dny budu mít do konce června… Ppracovní poměr do konce srpna
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jj, ale já budu míst odpracováno z letošního roku jen 6 měsíců
jak to? Pocita se cela doba pracovniho pomeru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi byla zástup za mateřskou a našla sis o rok dříve před koncem smlouvy místo jinde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pardon, ke konci školního roku, jsme zvykli to tak říkat. Prostě odmakané dny budu mít do konce června… Ppracovní poměr do konce srpna
Tak do konce srpna vybrat dovolenou, nebo nechat proplatit. Se zeptej ne? Většinu asi budeš čerpat ne? Však v červenci a srpnu se neuci. Respektive konec srpna nekde jede už ve formě příprav na nový školní rok. Nebo se nekde maluje a učitelky pomáhají. Tak to bývá u nás ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
Ale v tom se ani koza nevyzná. Smlouvu máš do června 2023, výpověď budeš dávat teď v květnu a pracovat budeš do konce roku, tj do prosince 2022? Proč budeš dávat výpověď teď, když budeš ještě do konce roku pracovat?
To bude asi konec školního roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Ty jsi byla zástup za mateřskou a našla sis o rok dříve před koncem smlouvy místo jinde?
jj (ale neřekli mi, že budu zástup). Takže ted jsem našla jinou práci
- Citovat
- Upravit
Dala jsem vypoved ke konci kvetna. Pracovni pomer skoncil 31.7., proplatili mi cca 5 dni dovolene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Tak do konce srpna vybrat dovolenou, nebo nechat proplatit. Se zeptej ne? Většinu asi budeš čerpat ne? Však v červenci a srpnu se neuci. Respektive konec srpna nekde jede už ve formě příprav na nový školní rok. Nebo se nekde maluje a učitelky pomáhají. Tak to bývá u nás ve škole.
ale budu mít nárok? Mám z kalendářního roku odpracováno u nich jen 6 měsíců ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Dovolenou vybíráš přes prázdniny, ne?
Pokud dáš výpověď ještě zítra a máš výpovědní lhůtu 2 měsíce, tak červen a červenec ti poběží poměr, červen odučíš a v červenci čerpáš dovolenou. Pochybuju, že ti bude někdo něco proplácet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Dala jsem vypoved ke konci kvetna. Pracovni pomer skoncil 31.7., proplatili mi cca 5 dni dovolene.
aha…my máme 3 měsíce lhůtu
- Citovat
- Upravit
@Whitedog píše:
Dovolenou vybíráš přes prázdniny, ne?
Pokud dáš výpověď ještě zítra a máš výpovědní lhůtu 2 měsíce, tak červen a červenec ti poběží poměr, červen odučíš a v červenci čerpáš dovolenou. Pochybuju, že ti bude někdo něco proplácet.
nejde o proplácení, dje o to, abych nemusela tam chodit dělat nějakou náhradní práci.
Lhůta je 3 měsíce, kdyby byla 2, tak dám výpověd ještě později. (Tohle jsou ldii, co mi dali smlouvu do 30.6., nebudu si s nima na nic hrát)
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, pracuju v jedné škole od 23.8. minulého roku a budu ke konci roku odcházet. Nevíte prosím, jak to bude s nárokem na dovolenou?
(Ano, bduu jim dávat výpověď relativně pozdě - ted ke konci května, a to proto, že mi do kontraktu dali konec k 30.6. 2023)