Plat chůvy x asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plat chůvy x asistent pedagoga
Ahoj chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s pozicí chůvy v MŠ. Pracuji jako asistent pedagoga ráda bych si udělala kurz chůvy a šla do školky. Nikde ale nemohu najít plat. Nechtěla bych výrazně klesnout mám cca 27 000 tis. za měsíc.
Budu ráda za Vaše reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sabina 11 S platem ti neporadím, ale chci se zeptat, jestli to nevadí. Ty máš na asistenta plný úvazek? A pokud ano, tak co celých těch 8 hodin děláš? Já mám půl úvazek za cca. 12 tis čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabina 11 proč chceš dělat chuvu? Jako chuva nejsi pedagogický pracovník čtenářů přijdeš o prázdniny. A prázdninách vím, chůvy měly méně. U nás třeba vůbec ani chůvy nechtějí.
Máš domluvené místo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No myslím, že víc to určitě nebude. Spíš míň, protože to není pedagogický pracovník.
@Anonymní píše:
To máš čistého??
Pochybuju. Spíš hrubého. Nebo mají zásadní prémie a osobko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
@Sabina 11 S platem ti neporadím, ale chci se zeptat, jestli to nevadí. Ty máš na asistenta plný úvazek? A pokud ano, tak co celých těch 8 hodin děláš? Já mám půl úvazek za cca. 12 tis čistého.
Nevím jak zakladatelka, ale u nás to dělají tak, že asistentka začíná v 7:30,do 11:40 je ve třídě, pak jde s dětmi na oběd, ale pak ještě pomáhá v družině. Někdy to vezme i za chybějící vychovatelku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiveone Tak to jo, tak to u nás nejde. Musela bych mít úvazek asistenta a družinářky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiveone
Pro družinu se píše asistent velice sporadicky. Mám ve družině dítě, které má dopoledne AP a je medikované. Já ho mám v družině zcela bez asistence.
Jako nepotřebuji ji tam. Ale ani se nikdo nezeptal. Když přijdou psycholožky poradny po půl roce. Tak jdou do třídy na náslechy. Družina je nezajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
@Fiveone Tak to jo, tak to u nás nejde. Musela bych mít úvazek asistenta a družinářky.
U nás to tak jde, ale jen při výpadku vychovatelky. Že zaskočí AP. Ale jedna má úvazek složený z AP a vychovatelky. Udělá to celý úvazek. Plné úvazky bývají spíš v MŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey moje dítko má AP na 25,5h týdně, do družiny chodí, ale beze mě. Můj syn též měl vždy AP jsem na vyučování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
Pokud jsi tam jako asistentka, tak ne. U nas to tak je normalne, ze se hodiny do plneho uvazku doplni asistenci v druzine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem na poloviční úvazek jako chůva v dětské skupině zaměstnaná na RD a měla jsem 10 tisíc čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Pokud jsi tam jako asistentka, tak ne. U nas to tak je normalne, ze se hodiny do plneho uvazku doplni asistenci v druzine.
Ano, u nás taky, máme v družině asistentky dokonce dvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám plný úvazek, a doučování cca 2× týdně. Občas zaskakuji v družině nebo supluji výchovy popřípadě nějaké to čtení atd.. Ale to výjimečně. Psané to mám do půl 4 ale končím v půl jedné nejdéle však v půl druhé. Plat je 27000 v čistém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit