Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky byla jste nektera uz zvas na dovolene v polsku u more? s pritelem by jsme se chtely jet tam podivat tak bych rada vedela vase zkusenosti a nazory a popripade na jake misto u more doporucejete a zda je mozne stanovat ve vlastnim stanu
dekuji za odpovedi
Ahoj, my byli v Polsku u moře vloni s dětma a bylo to super. Levné ubytování, příjemní lidé, jídlo jako u ás, super levné mléčné výrobky, vše se tam dá koupit. Počasí úžasnné 33 stupňu, byli jsme v Miedzyzdroje, městečko s promenádou jako známe přímořské oblasti, letos jedem zase.
Tak to ste me potesily ze tam je krasne, ono prave hodne lidi povida ze to more je studene a neda se vnem koupat a hlavne se mi liby na polsku ze se tam clovek dorozumy a je tam pisecna plaz a hlavne i cenove je vsechno prijatelny ![]()
Holky, nemá některá z vás tip přes které stránky hledáte ubytování v Polsku? Chtěli bysme letos vyrazit do Miedzyzdroje.. Snad ještě něco rozumného seženeme ![]()
My byli vloni v Miedzyzdroje a měli jsme to přes Booking, platba až na místě a vše bez problémů.
@papopy na Bookingu jsem právě hledala a vyjeli mi jen docela drahe hotely..
Radi bysme spíš apartmán, penzion nebo chatku.. Ale dekuji za reakci ![]()
Ahojky, chystám se na dovču do Polska nejlépe Mezizdroje a okolí…nebyl někdo poblíž ubytován v nějakém apartmánu…aby byli příjemní domácí…