Malinko krve po sexu

232
1.7.17 12:23

Malinko krve po sexu

Zdravím děvčata… Včera jsem měla s přítelem sex. Dnes ráno, když jsem šla na WC jsem spatřila na kalhotkách trochu krve, stalo se mi to poprvé. Nevíte, co by to mohlo signalizovat? Mám docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
1.7.17 12:28

Mě se to stává v době ovulace.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.7.17 12:31

@Embý tak někdy se může stát, že se v pochvě nebo někde v okolí udělá malá trhlina. Někdy může při trochu větší divočině krvácet třeba i děložní čípek. Pokud je to ale jen trochu, nic nebolí, tak bych byla v klidu. Pokud by to přetrváválo, nebo se objevily jine potíže - jako treba bolesti, tak pak pomůže jedině gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.7.17 12:33

Noo takové divočejší to bylo. Trošku mě pobolívá podbřišek, ale to je spíš z toho „dovádění“… Já hned myslim na nejhorší, hrozný se mnou… Jinák díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.7.17 12:38

@Embý tak to je normální, že to vyděsí. Víkend už doporucuju v klidu :mrgreen: Kdyby se ale krvácení rozjelo, pokud teda necekas měsíčky, tak bych šla na gyndu. Přeci jen dovnitř nikdo nevidí, jen ten doktor, no :nevim: Určitě to ale už bude v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.7.17 12:41
@Jírovka píše:
@Embý tak to je normální, že to vyděsí. Víkend už doporucuju v klidu :mrgreen: Kdyby se ale krvácení rozjelo, pokud teda necekas měsíčky, tak bych šla na gyndu. Přeci jen dovnitř nikdo nevidí, jen ten doktor, no :nevim: Určitě to ale už bude v pohodě. :mavam:

Menses jsem měla zhruba před dvěma týdny… Já taky doufám, že už to bude v pořádku :) Kdyby náhodou něco, skočím k doktorovi…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.7.17 12:52

@Embý tak to by mohla být i ta ovulace, jak už psala @darkblack. To se mě stávalo i bez sexu, že jsem trochu zakrvacela… určitě to bude v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová