Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám patnáctiletou dceru která by chtěla týlovou sukni. Nevíte kde na internetu seženu levnou týlovou sukni s podšívkou a cca po kolena? Viděla jsem že jsou celkem drahé nemáte někdo zkušenosti s nějakou stránkou?
![]()
To si patnactileta holka toto neporesi? Aneb mam mladsi dite a obleceni si resi samo, nehlede na to, ze ne vzdy se mu trefim do vkusu…
Co je levný? Já si nechávala šít a byla jsem nadmíru spokojená
@Hanka1
pta se, jestli nekdo nevi, zda se da sehnat levneji, ne, ze si dcera neumi sama najit, co chce. Mas vyjimecne deti, gratuluji.
@Kakajicko69 zkus na fb skupiny tvoreni a siti, urcite tam holky toto tvori a budou vedet kde a za kolik.
@Halamka
Tak levne je meli v Tchibu a v HM a mam naprosto normalni chytre deti, to jo… ![]()
@Hanka1 píše:
To si patnactileta holka toto neporesi? Aneb mam mladsi dite a obleceni si resi samo, nehlede na to, ze ne vzdy se mu trefim do vkusu…
no, asi nepořeší, když maminka řeší, jak jí sehnat levně, tak asi na drahou nemají peníze. Jako tvoje mladší dítě jde a nakupuje si v obchodě oblečení, co si zamane?
@Hanka1 Ale no tak Haníííí, paní se ptá a má to jak to má, tak proč hned, tak útočně…
@terinka4444 píše:
no, asi nepořeší, když maminka řeší, jak jí sehnat levně, tak asi na drahou nemají peníze. Jako tvoje mladší dítě jde a nakupuje si v obchodě oblečení, co si zamane?
Co si zamane ne, ale ma platebni kartu s limitem 500, ted potrebovalo sortky, tak to se mnou konzultovalo a koupilo si je samo…
@Hanka1 Dejme tomu, vy to máte tak jak zrovna píšete…a teď trošku se zamyslete, co když to tak má i zakladatelka, akorát jí její dcerka poprosila, kde by takovou sukni mohla koupit, a tak nás zakladatelka prosí o pomoc zde? hmmm?
Nemůže být tento příběh i takhle? ![]()
…a těch příběhů, když se nad tím zamyslím, může být spoustu… ![]()
@Hanka1 píše:
Co si zamane ne, ale ma platebni kartu s limitem 500, ted potrebovalo sortky, tak to se mnou konzultovalo a koupilo si je samo…
No tak vidíš a moje jedenáctileté dítě nemá platební kartu a když potřebuje oblečení, tak jdeme spolu a kupujeme spolu. A když bude chtít tutu sukni, taky kouknu na internet, kde a jaká by se dala levně pořídit.
Nejlevnejsi jsou v Pepcu. Cena nove cca od 89-119,–. Takze pokud nemate okolo cestu, tak kouknout na bazarky, uz jsem nekde na vinted videla peknou pepco novou sukynku..Drzim palce at sezenete dcerce tu nej nej ![]()
Pokud nespěchá, tak bych ji objednala z aliexpressu
https://www.aliexpress.com/…1261616.html?…