Dovolená Rhodos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
9.8.16 22:32

Dovolená Rhodos

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, v září letíme na dovolenou na Rhodos a chci se zeptat na nějaké super dobré bydlení kdo má už ozkoušené prosím poraďte na invii nemůžu nic sehnat krásného, a když jo tak to má blbý hodnocení, pište zkušenosti a rady budu moc vděčnáá :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.8.16 23:36

Už jsem to někde psala pro rozhodování kam v řecku je super server řecko name:-) před lety (myslím 2009) jsme byli v memphis beach kolymbia a byli jsme naprosto spokojení, naši byli letost ve vedlejším údajně luxusnějším hotelu, a když přijeli říkali, že měli jet do memphisu. Ale já od ubytování vyžaduji klid, pohodlí, dostupnost. Pokud někdo vyžaduje bezchybný luxus, tak to pro něj nebude:-) Jinak Kolymbia je super, krásná pláž, vyžití, hospůdky, oproti sousednímu faliraki relativně klidná. Kdybych jela na Rhodos znovu, jedu do Rhodos town, jsou tam krásné pláže, ale hlavně staré město je večer naprost kouzelné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.8.16 00:25

My jsme byli v Kolimpii na hotelu Alfa Beach a byli jsme spokojení. Dobré ubytování a pěkná pláž. Pokud chceš něco luxusního tak kousek vedle byl hotel Atlantica 5* a ten byl fakt luxusní.

• Citovat
  • Upravit
214
10.8.16 07:30

Dekuju vam krásky, urcite behem dne na to mrknu, loni jsme byli taky na dovolené a prave jsme meli lux. hotel tak jsem tsk na to zvykla, jako dovca neni o luxusu ale hold mam strach abych nenarazila na neco, moc dekujuu :*

Příspěvek upraven 10.08.16 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
10.8.16 10:12

Holky moc Vám ještě jednou děkuju, z toho co jste mi poradily se dá vybrat, ještě jednou velké díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí