Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Opravdu ho nehodláš podvést?? ![]()
Tak je to vyřešený ne? Tě jako někdo bude nutit? Normálně si užívej dovolenou, buď na pláži a večer nechlastej nebo seď v pokoji na pr.deli…
Nemáš zač ![]()
@Cucajz píše:
Opravdu ho nehodláš podvést??
Tak je to vyřešený ne? Tě jako někdo bude nutit? Normálně si užívej dovolenou, buď na pláži a večer nechlastej nebo seď v pokoji na pr.deli…
Nemáš zač
Já bych asi nejela. Ale spíš z toho důvodu, že pařící dovolená na Ibize by mě absolutně nelákala a neužila bych si ji. Spousta lidí jo, ale já ten případ nejsem - a mám pocit, že ty v tuhle chvíli taky ne. ![]()
Jestli pojedeš, pozor na pití! Vždy přímo od barmana a nenechávat někde osamoceně položené.
Jako seriózně si myslíš, že by tě kamarádky někde nechaly samotnou? V tom případě to nejsou kamarádky.
@AnoNe píše:
Jako seriózně si myslíš, že by tě kamarádky někde nechaly samotnou? V tom případě to nejsou kamarádky.
tak kamarádky si tam jedou užít nevázaného sexu, takže těžko budou pořád se zakladatelkou ![]()
Jj, celá Ibiza na tebe čeká, aby tě tam mohli znásilnit a unést. Prosím tě byla jsi vůbec někde na dovolené?
@AnoNe píše:
Tak pokud tam jedou pařit a balit frajery, tak je to asi docela reálné.
@terien píše:
Jj, celá Ibiza na tebe čeká, aby tě tam mohli znásilnit a unést. Prosím tě byla jsi vůbec někde na dovolené?
Já si teda dovolenou na Ibize představuji jako sex, drogy a EDM. Takže těžko říct. Kdyby tam jel můj partner, tak bych byla vcelku na pozoru.
![]()
@Psylocke píše:
Já si teda dovolenou na Ibize představuji jako sex, drogy a EDM. Takže těžko říct. Kdyby tam jel můj partner, tak bych byla vcelku na pozoru.![]()
Tak to už je na každém, co má v hlavě. Jestli tam někdo jede fetovat a ojet vsechno, co jde okolo, tak to je jiná. Snad zakl ví, co má za kamarádky. Já nikoho takového neznám, co musí jet na Ibizu, aby se choval jako urvaný ze řetězu.
Příspěvek upraven 27.06.23 v 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj,
po rozchudu jsem se nechala unést na dovolenou s kamarádkami (jsou starší 30+)
mě 25, letíme na IBIZU, mám najednou děsný strach o znásilnění, únos a takjasně jedeme si to užít… ale já již mám nového přítele, miluji ho a opravdu ho nehodlám podvézt
nevím jak holky jsou singl… ale představa, že mě tam nechají samotnou váha 45 kg výška 150cm nekde na párty
![]()
![]()
prosím anonym
Ty jsi v životě nikde nebyla? Jiste umíš anglicky, poradis si i kdyby te kamradky nechaly samotnou. Stačí sednout do taxiku a nechat se odvézt do hotelu ![]()
@Alušáček píše:
Ty jsi v životě nikde nebyla? Jiste umíš anglicky, poradis si i kdyby te kamradky nechaly samotnou. Stačí sednout do taxiku a nechat se odvézt do hotelu
No..když čtu ten projev, tak bych si tím nebyla tak jistá..
@Anonymní píše:
Ahoj,
mě 25, letíme na IBIZU, mám najednou děsný strach o znásilnění, únos a takjasně jedeme si to užít…ale já již mám nového přítele, miluji ho a opravdu ho nehodlám podvézt
nevím jak holky jsou singl… ale představa, že mě tam nechají samotnou váha 45 kg výška 150cm nekde na párty
![]()
![]()
prosím anonym
Tak jasně, už tam na tebe čekaj, aby tě mohli unést, znásilnit a někde zahrabat ![]()
Hlavně že v tom máš jasno, a nehodláš přítele podvéZt ![]()
Ahoj,
jasně jedeme si to užít… ale já již mám nového přítele, miluji ho a opravdu ho nehodlám podvézt

mě 25, letíme na IBIZU, mám najednou děsný strach o znásilnění, únos a tak
prosím anonym