Dovolená se Singletour

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.5.17 18:46

Dovolená se Singletour

Dobrý den,
chtěla bych nějaké reference na tuto společnost pořádající zájezdy pro single lidičky. Zvažuji s nimi vyjet na týden do zahraničí (jinak prostě nemám s kým jet), ale… jsem velký introvert a obvykle se od okolí a „cizích“ lidí rychle odtáhnu, do kolektivu spíše nezapadnu a stávám se jaksi „neviditelná“.
Jela jsem kdysi s podobnou firmou a hodnocení - kdybych jela sama, cítila bych se lépe, jenže si potřebujete sem tam s někým promluvit, pobavit se… Teď občas jezdím na víkendové pobyty pro nezadané, opět od jiné firmy a bohužel, ani v tomto případě a na tak krátký čas, do party nijak zvlášť nezapadám.
Nenašel by se nějaký introvert, který s touto společností vycestoval, má s ní zkušenosti a rád se podělí o svůj názor?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
11.5.17 19:50

Nekoukala jsem primo na ne, ale jiny zajezdy od firem podobnyho razeni byly celkem dost drahy a hlavne byly omezeny destinace. Proc nejedes sama? Ja letos poprvy a fakt se tesim. Prave na to, jak si budu moct delat uplne co chci, lezet na plazi od rana do vecera, pokecam si vecer s cizincema v baru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 08:56

Re

@Azeretereza píše:
Nekoukala jsem primo na ne, ale jiny zajezdy od firem podobnyho razeni byly celkem dost drahy a hlavne byly omezeny destinace. Proc nejedes sama? Ja letos poprvy a fakt se tesim. Prave na to, jak si budu moct delat uplne co chci, lezet na plazi od rana do vecera, pokecam si vecer s cizincema v baru :lol:

Ahoj, díky za reakci…
Sama jet rozhodně nechci, oproti tobě já do barů a do podobných hlučných zařízeních nechodím, seznamování tam i kdekoli jinde je pro mě náročné (spíš úplně nemožné)… jak píšu, jsem introvert. V případě že bych jela sama mám skoro 100% jistotu, že během pobytu si „popovídám“ maximálně s recepční nebo s paní při odbavení. Ideální pro mně by bylo mít kamarádku (myslím opravdu kamarádku ne jenom známou či kolegyni) a jet s ní. Bohužel kamarádka je vdaná a dovči tráví s rodinou.
Přeju Ti ať se ti dovolená vydaří a proběhne tak jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.5.17 15:29
@Joe Kardinal píše:
Ahoj, díky za reakci…
Sama jet rozhodně nechci, oproti tobě já do barů a do podobných hlučných zařízeních nechodím, seznamování tam i kdekoli jinde je pro mě náročné (spíš úplně nemožné)… jak píšu, jsem introvert. V případě že bych jela sama mám skoro 100% jistotu, že během pobytu si „popovídám“ maximálně s recepční nebo s paní při odbavení. Ideální pro mně by bylo mít kamarádku (myslím opravdu kamarádku ne jenom známou či kolegyni) a jet s ní. Bohužel kamarádka je vdaná a dovči tráví s rodinou.
Přeju Ti ať se ti dovolená vydaří a proběhne tak jak si přeješ.

Tak to pak chapu. Dekuji a ja tobe preju, at se i Tvoje dovolena odehraje podle tvych predstav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.7.17 12:57

Ahoj, byla jsem se Singletour 2× Chorvatsko,1× Mallorca a spokojenost. také jsem spíše introvert, ale občas s někým pokecám ráda, dostala jsem vždy spolubydlící nějakou vrstevnici a v poho???? utvoří se fajn skupinky lidí, někteří sportovali, jiní výletovali..můžeš se k někomu přidat. Když mě nějaká akce nebavila holt jsem se jí neúčastnila. Jen ty partičky většinou po dovči nevydrží, jsou to lidé z různých koutů ČR. A jsou typy chlapů, kteří na tyto zájezdy jezdí vyloženě jen balit ženské, takže pokud se chceš seriózně seznámit, tak musíš opravdu pozorně vybírat :cert: Ale zas já se s přítelem seznámila taky přes seznamku ( akorát to nebyl Singletour),takže vybrat se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.24 13:15

Singletour-nespokojenost

Se Singletour mám velmi negativní zkušenosti. Majitelka se chová přesně ve smyslu přísloví ‚Když ptáčka lapají…‘. Není ochotna vyjít ničím vstříc a jakmile má vaše peníze, už ji nezajímáte.
Na dovolené s touto cestovkou jsem zažila neuvěřitelný organizační chaos. To, že průvodkyně, která byla s námi nic o zájezdu nevěděla a nebyla schopna nás informovat o zemi, ve které jsme, mě doslova šokovalo. Dokonce ani lokální průvodkyně, která mluvila anglicky s naší průvodkyní a ta nám to pak překládala, o své vlastní zemi nevěděla také nic. Informace hledala na internetu nebo v příručce o Albánii. Po dvou dnech jsme dosáhli toho, že místní průvodkyni vyměnili za jinou. Nicméně ani pak to nebylo ideální.
Singletour překupuje zájezdy od jiných cestovek a to za pro sebe výhodné ceny. Pouze vyinkasuje peníze a pak ji nic nezajímá.
Rozhodně nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario