Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přeji pěkný svátečný den všem ![]()
Chceme jet letos s přítelem a dětmi na dovolenou. Hledáme kemp, nejlépe chatku, kde by byla el. a vařič (malou ledničku máme) Byli jsme před dvouma rokama v kempu ve Dvoře Královém, bylo tam nádherně, ale ty ceny byly dost vysoké a byl tam velký nával. Takže tenhle rok by jsme rádi vyrazili více do přírody. Požadavky: chatka s elektrikou a vařič, pitná voda, čisté sprchy a záchod, nějaké sportovní vybavení, pěkné koupání vhodné pro malé děti, prostředí pri malé děti a nějaké zajímavosti na výlety např. pohádkový les, starý mlýn a pod. A teď kámen úrazu, rádi by jsme se vešli do 1000,– za noc se všemi poplatky ( poplatek městu, auto, elektrika) Zaujali nás sedmihorky, vychází to teda se všemi poplatky na 1300,– za noc, ale tam je bud chata pro 4 osoby nebo pro 7 osob a nás je 5. A nemají v chatce vařič. Nevíme jestli popřípadě můžeme dát prcky na jednu postel, aby pak nebyly v kempu problémy, že je nás pět na čtyřlůžkovou chatku. Je i celkem jedno kde v ČR to bude, hlavně ať je to vhodné pro děti. Doporučíte nám něco? ![]()
@Ivaneska kdysi jsme byli v chatkách u Máchova jezera, kde byla krom vařiče i taková menší kuchyňka. Konkrétně už si to nepamatuju, co bylo, ale zkus zapátrat tam
@Moise píše:
@Ivaneska kdysi jsme byli v chatkách u Máchova jezera, kde byla krom vařiče i taková menší kuchyňka. Konkrétně už si to nepamatuju, co bylo, ale zkus zapátrat tam
Na Mácháči jsme se byli jen podívat a moc mě ta jejich pláž neuchvátila. Hlavně teda smrad z výparů piva, ale vím, že je tam více těch pláží, tak se mrkneme, děkuji ![]()
@Ivaneska koukni na tohle http://www.arealvrbno.cz/cz/areal.html
@Ivaneska píše:
Na Mácháči jsme se byli jen podívat a moc mě ta jejich pláž neuchvátila. Hlavně teda smrad z výparů piva, ale vím, že je tam více těch pláží, tak se mrkneme, děkuji
určitě je jich tam víc, ale aktuální stav ti neřeknu, je to dlouho, co jsem tam byla a spíš po výletech než na koupání ![]()
@ka2ka Nevypada to spatne, ale moc inforaci k tomu nepisou. By me zajimalo to vybaveni bungalovu, zkusime tam zavolat nebo napsat. V Jiznich Čechách jsem ještě nebyla ![]()
@Ivaneska zkus napsat a nebo spíš zavolat, jak to vypadá v chatkách nevím, tam jsem nebyla, ale areál je tam krásný ve vsi mají hospodu a byli i funkční krám, jinak blízko je Blatná se zámkem a kousek Strakonice tam je hrad i když moc zajímavého v něm není. Jak je to čistý na koupání neodhadnu my byli v září to už to bylo zakalený
Za ty penize se daji pronajmout chaty i v soukromi www.e-chalupy.cz
@kavulenka Hm, skvely napad
jsou tam i pěkné samoty, kde by si clovek opravdu odpocinul a nehrozilo by, ze tam potkam nekoho z prace
a opravdu se tam da vybrat i z chalup, ktere jsou ve stejne relaci jako ty sedmihorky ![]()
Doporučuju stránky dokempu.cz, myslím, že tam najdeš potřebné informace. U nás je krásně, například Český ráj, Vysočina, Pálava, Dalešická nebo Vranovská přehrada, Lipno, Mácháč, Baťův kanál, Morava a na ní pronájem hausbótů…A tak dál, stačí najít místo, kam chcete jet, podívat se třeba na mapy.cz, tam se ti zobrazí i kempy. Pokud si dobře pamatuju.
Neteř jezdí dva roky sem a moc se jim tam líbí. Klid, nepřeplněné, blízko zoo, plavba lodí po batove kanálu, rozhledny atd.