Dovolená Turecko/Zypern,letěly byste?

1262
7.5.17 01:20

Dovolena Turecko/Zypern,letely byste?

Ahojky,
Radi bychom s pritelem v cervnu k mori, bez ditete, v uzsim vyberu nam zustalo turecko a Zypern…par znamych nas odrazuje ze je to nebezpečné kvuli konfliktum tam, co si o tom myslite?
A kdybyste mely nejaky tip na fajn hotel u plaze (je jedno jaka zeme), pro dospele, nejakou romantiku, budu moc rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
7.5.17 09:00

Já bych nejela. Tyto destinace mně nikdy nelákaly a v současné domě už vůbec.
Co se týká tipů na hotel je to složité, byli jsme na moc místech, jezdíme s německýma CK. Mají v nabídce spousty super hotelů za lepší ceny s lepším ubytováním než české CK.
Jinak krásná je i Sardinie, Korsika, Madeira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.5.17 10:45

Ja bych mezi ty spindiry neletela. vsichni tam akorat travi pulku dovolene na zachode, nemluve o tom jak se chovaji a nic tam neni. drepet jen na hotelu aby se clovek nebal… to nema smysl. Co spanelsko, italie? Rim si projit a pak 30min vlakem mate hned luxusni plaze (nebo bydlet u plaze a dojet pak do Rima na pamatky a veceri) Ted letime Palermo, letenky pro 2 za 6tis a ubytko Air bnb apartmanek za 1100 na noc pro oba, v cene snidane (da se najit i levnejsi). Pak couracka k mori, po meste.. Jidlo maji levne kdyz jdes mezi mistnaky. Me teda neba se valet na hotelu, chci neco zazit, takze to volime takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.5.17 14:38

@ivunak sardinie,korsika atd zni dobre :palec: kouknu na to…jak dlouho se tam leti? :oops: ja jsem taky dost na pochybách…dovoleny jsem vzdy travila bud po recku abebo kanary…taky bych rada videla i neco jineho nez hotel :think:
Na cene ani moc nezalezi, letime urcite s nemeckou cestovkou, ale to protoze zijem v rakousku :P @AndelaCerna jaky je v palermu more? Ja byla zatim jen na severu italie a nic moc teda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.5.17 15:33
@SussiK píše:
@ivunak sardinie,korsika atd zni dobre :palec: kouknu na to…jak dlouho se tam leti? :oops: ja jsem taky dost na pochybách…dovoleny jsem vzdy travila bud po recku abebo kanary…taky bych rada videla i neco jineho nez hotel :think:
Na cene ani moc nezalezi, letime urcite s nemeckou cestovkou, ale to protoze zijem v rakousku :P @AndelaCerna jaky je v palermu more? Ja byla zatim jen na severu italie a nic moc teda :(

Na Korsiku jsme vždy jeli autobusem, byly to pobytově poznávací zájezdy a na Sardinii jsme letěli z Vídně a je to chvilka, snad hodina a půl. Za mně to byly super dovolený. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí