Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, naše babi 72 let by se ještě chtěla podívat do Ruska. Myslela jsem, že by to neměl být až tak problém, že určitě nějáká cestovka dělá zájezdy pro důchodce a že se jezdí podívat i tam, ale vůbec nic jsem nenašla
Nemáte někdo zkušenost? Aby to byl vyložené důchodcovský poznávací zájezd, všude busem a „žádné“ chození?
Našla jsem třeba tohle, ono „Rusko“ je dost široký pojem…
@Adélky Díky moc za snahu, jojo, mysleli jsme poznávačku Moskva, Petrohrad atd. Podobné zájezdy jsem taky našla, ale tam je to pro všechny, jak pro mladé, tak i pro seniory, když si troufají. Naše babi na tom není s fyzičkou nějak dobře na „normální“ zájezd by nejela, sháníme něco vyloženě pro seniory, plnej autobus důchodců
Ale to se asi nejezdí. Ale díky za snahu!
@Kamila Jakub píše:
Ahoj, naše babi 72 let by se ještě chtěla podívat do Ruska. Myslela jsem, že by to neměl být až tak problém, že určitě nějáká cestovka dělá zájezdy pro důchodce a že se jezdí podívat i tam, ale vůbec nic jsem nenašlaNemáte někdo zkušenost? Aby to byl vyložené důchodcovský poznávací zájezd, všude busem a „žádné“ chození?
Mám moc dobrou zkušenost s touto cestovní kanceláří.http://www.e-poznavaci-zajezdy.cz/94-poznavaci-zajezdy. Kdyby se odkaz ztratil, tak je to Inter Zbiroh. S touto cestovkou jezdí starší lidé, průvodci nejsou žádní závodníci a berou na klienty ohled. Byla jsem s nimi v Maroku a Turecku. Byli tam lidé i s pohybovými problémy a byli spokojení. Mají i Rusko. Dobře si prostudujte, kolik nocí je na přejezdy, to je dost náročné. Mají i pobyty kde se střídá poznávání s koupáním u moře. Zkuste to.