Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě asi záleží hotel od hotelu. Tam co byli moji rodiče 4hvězdy, bylo AI celkem mizerné, myslím tím pití. AI obsahovalo pouze buď jednu sklenici vína či piva + malou lahev nealka. Takže to AI bylo zbytečně drahé a vyšlo skutečně levněji kupovat pití jednotlivě (i když na naše poměry draze) Naši měli polopenzi a stačilo to. Ale fakt to záleží hotel od hotelu.
Mmch. taky doporučuji německou cestovku, zájezd tenkrát vyšel téměř o polovinu levněji než u nás. V únoru by tam pršet moc nemělo. Naši byli v lednu a pršelo jim jednou a bylo to údajně moc příjemné.
Mooooc Vám děkuji za odpovědi.
Zatím nic není jisté, ale už včera jsem si koupila nové plavky… a krásné sny mi dělají společnost téměř každou noc.
Jestli tu cestu uskutečníme- podělím se o zážitky a pak i odtajním
My pojedeme určitě přes kamarádčinu CA- bude to tak trošku pracovně relaxačně pojatá dovolená
K.
Tak jdu poreferovat, jak to zatím vypadá.
Dnes jsem platila zálohu- takže letííííme.
Bude to nakonec Sun Island& Spa Jižní Ari atol.
Hlavně kvůli cene jsme se dohodli, že letíme až 1.5. -13.5. takže 10 nocí na místě s plnou penzíí- AI byl hoooodně drahý. No a 1 a 8.5 je svátek- tak ani nepotřebuji tolik dovolené
No a mám velkou motivaci abych zbubla- zatím jsem shodila 7 kilo, tak snad ještě 7 do odletu dám.
K.
Tak to moc závidím
. Přesně na Sun Island resort and spa byli moji rodiče. Taky měli plnou penzi a hrozně si to užili. Takže ti přeji to samé. ![]()