Dovolená snů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1612
18.11.11 19:04

Určitě asi záleží hotel od hotelu. Tam co byli moji rodiče 4hvězdy, bylo AI celkem mizerné, myslím tím pití. AI obsahovalo pouze buď jednu sklenici vína či piva + malou lahev nealka. Takže to AI bylo zbytečně drahé a vyšlo skutečně levněji kupovat pití jednotlivě (i když na naše poměry draze) Naši měli polopenzi a stačilo to. Ale fakt to záleží hotel od hotelu.
Mmch. taky doporučuji německou cestovku, zájezd tenkrát vyšel téměř o polovinu levněji než u nás. V únoru by tam pršet moc nemělo. Naši byli v lednu a pršelo jim jednou a bylo to údajně moc příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 13:37

Mooooc Vám děkuji za odpovědi.

Zatím nic není jisté, ale už včera jsem si koupila nové plavky… a krásné sny mi dělají společnost téměř každou noc.

Jestli tu cestu uskutečníme- podělím se o zážitky a pak i odtajním

My pojedeme určitě přes kamarádčinu CA- bude to tak trošku pracovně relaxačně pojatá dovolená

K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.12 10:44

Tak jdu poreferovat, jak to zatím vypadá.

Dnes jsem platila zálohu- takže letííííme.

Bude to nakonec Sun Island& Spa Jižní Ari atol.

Hlavně kvůli cene jsme se dohodli, že letíme až 1.5. -13.5. takže 10 nocí na místě s plnou penzíí- AI byl hoooodně drahý. No a 1 a 8.5 je svátek- tak ani nepotřebuji tolik dovolené

No a mám velkou motivaci abych zbubla- zatím jsem shodila 7 kilo, tak snad ještě 7 do odletu dám.

K.

• Citovat
  • Upravit
1612
12.1.12 20:44

Tak to moc závidím :lol: . Přesně na Sun Island resort and spa byli moji rodiče. Taky měli plnou penzi a hrozně si to užili. Takže ti přeji to samé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí