Dovolená, špatný pocit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.4.22 21:16

Dovolená, špatný pocit

Ahoj, s velkým předstihem jsme si koupili dovolenou v Tunisku na konec května. Letět máme s Blue Style a vybrali jsme hotel s Aquaparkem. Na tom Aquaparku nám dost záleží a přímo v názvu nabídky je jméno hotelu+destinace+Aquapark, dále je zmíněn v popisku. Problém je, že se s neblahým tušením pokouším kontaktovat hotel a neodpovídají na dotaz, jestli bude v květnu Aquapark už otevřený. Psala jsem jim na messenger, Instagramu i e-mail (pro rezervace) a čtou, ale neodepisují. Psala jsem jim anglicky, takže rozumět dotazu by měli. Za 3 týdny máme být už tam a já mám strach, že syn bude zklamaný, že skluzavky nebudou. Vůbec nevím jestli to s CK můžu nějak řešit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15411
30.4.22 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj, s velkým předstihem jsme si koupili dovolenou v Tunisku na konec května. Letět máme s Blue Style a vybrali jsme hotel s Aquaparkem. Na tom Aquaparku nám dost záleží a přímo v názvu nabídky je jméno hotelu+destinace+Aquapark, dále je zmíněn v popisku. Problém je, že se s neblahým tušením pokouším kontaktovat hotel a neodpovídají na dotaz, jestli bude v květnu Aquapark už otevřený. Psala jsem jim na messenger, Instagramu i e-mail (pro rezervace) a čtou, ale neodepisují. Psala jsem jim anglicky, takže rozumět dotazu by měli. Za 3 týdny máme být už tam a já mám strach, že syn bude zklamaný, že skluzavky nebudou. Vůbec nevím jestli to s CK můžu nějak řešit.

Obrátila bych se s dotazem na cestovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
30.4.22 21:27

Zeptej se přímo cestovky. Co je to za hotel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
30.4.22 21:27

Na cestovku a mrkni na stránky cestovky a ten hotel, bývá to v popisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
30.4.22 21:29

Jestli je to ten Magic Venus, tak ma priserny recenze, ale myslim ze na konci kvetna by uz mohl aquapark fungovat, ale resila bych s CK, ne s hotelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
30.4.22 21:32

Komunikovala bych s cestovkou. Jako pro provoz akvaparku by byl jistější červen. No, začala bych dítě připravovat i na to, že tam nemusí vše plně fungovat. A tobě přeji pevné nervy. Vaše cestovka nemá úplně nejlepší pověst, pokud jde o řešení problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.22 21:34

https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/

Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.22 21:36
@welovefashion píše:
Na cestovku a mrkni na stránky cestovky a ten hotel, bývá to v popisu…

V popisu právě žádný datum není. Datum je jen u klimatizace. Výš jsem dávala odkaz.

• Citovat
  • Upravit
21499
30.4.22 21:37
@Anonymní píše:
https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.

No fungování akvaparku po cestovce požadovat nemůžeš. Tohle je v režii hotelu a cestovka to nijak neovlivní. Ale mohou ti zjistit, jestli bude fungovat, když ti z hotelu neodpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.22 21:38
@nozu píše:
No fungování akvaparku po cestovce požadovat nemůžeš. Tohle je v režii hotelu a cestovka to nijak neovlivní. Ale mohou ti zjistit, jestli bude fungovat, když ti z hotelu neodpovídají.

Ale inzerují ho a je to i v názvu nabídky, takže bych ho očekávala…

• Citovat
  • Upravit
3819
30.4.22 21:39
@Anonymní píše:
https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.

Nevím jak te napadlo ze by neměl aquapark v květnu fungovat? Vždyť je to přímo součást hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.22 21:40

@zudina podle jejich příspěvků na FB v loňských letech. Open tam měli až později, ale říkám si, že byl covid… Bohužel jsem se na tohle začala dívat až pozdě.

• Citovat
  • Upravit
1086
30.4.22 21:43

Aquapark bude, staci mrknout na recenze na internetu dle doby pobytu.
Spis ale necekejte zadne zazraky, zrovna dobre recenze na tento hotel na internetu nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
30.4.22 21:46
@Anonymní píše:
Ale inzerují ho a je to i v názvu nabídky, takže bych ho očekávala…

No protože ti řeknou, že toto je vybavení hotelu a oni neovlivní, co bude v provozu. Stejně tak je za umístění ubytovaných hostů na hotelu zodpovědný hotel a ne cestovka. A navíc Blue Style speciálně se z toho bude případně snažit vykroutil, co to půjde… Možná uhadate přes právníka nějakou slevu za nesplnění inzerovaných podmínek z katalogu, kdyby fakt nefungoval. Uvědom si, že oni nemají páku přinutit hotel, aby pustil akvapark, pokud to hotel nebude chtít udělat.. Ale možná překvapí a vše vám zjistí. Držím palce, aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
30.4.22 21:46

My byli takhle v časném termínu na Krete, bylo to puštěné, ale hrozně studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí