Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj, s velkým předstihem jsme si koupili dovolenou v Tunisku na konec května. Letět máme s Blue Style a vybrali jsme hotel s Aquaparkem. Na tom Aquaparku nám dost záleží a přímo v názvu nabídky je jméno hotelu+destinace+Aquapark, dále je zmíněn v popisku. Problém je, že se s neblahým tušením pokouším kontaktovat hotel a neodpovídají na dotaz, jestli bude v květnu Aquapark už otevřený. Psala jsem jim na messenger, Instagramu i e-mail (pro rezervace) a čtou, ale neodepisují. Psala jsem jim anglicky, takže rozumět dotazu by měli. Za 3 týdny máme být už tam a já mám strach, že syn bude zklamaný, že skluzavky nebudou. Vůbec nevím jestli to s CK můžu nějak řešit.
Obrátila bych se s dotazem na cestovku
Na cestovku a mrkni na stránky cestovky a ten hotel, bývá to v popisu…
Jestli je to ten Magic Venus, tak ma priserny recenze, ale myslim ze na konci kvetna by uz mohl aquapark fungovat, ale resila bych s CK, ne s hotelem
Komunikovala bych s cestovkou. Jako pro provoz akvaparku by byl jistější červen. No, začala bych dítě připravovat i na to, že tam nemusí vše plně fungovat. A tobě přeji pevné nervy. Vaše cestovka nemá úplně nejlepší pověst, pokud jde o řešení problémů.
https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/
Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.
@welovefashion píše:
Na cestovku a mrkni na stránky cestovky a ten hotel, bývá to v popisu…
V popisu právě žádný datum není. Datum je jen u klimatizace. Výš jsem dávala odkaz.
@Anonymní píše:
https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.
No fungování akvaparku po cestovce požadovat nemůžeš. Tohle je v režii hotelu a cestovka to nijak neovlivní. Ale mohou ti zjistit, jestli bude fungovat, když ti z hotelu neodpovídají.
@nozu píše:
No fungování akvaparku po cestovce požadovat nemůžeš. Tohle je v režii hotelu a cestovka to nijak neovlivní. Ale mohou ti zjistit, jestli bude fungovat, když ti z hotelu neodpovídají.
Ale inzerují ho a je to i v názvu nabídky, takže bych ho očekávala…
@Anonymní píše:
https://www.blue-style.cz/…rt-aquapark/Je to dovolená viz. odkaz. Já hlavně nevím, jestli po CK můžu požadovat, aby ten Aquapark fungoval/ alternativu. Brala jsem to jen kvůli Aquaparku a letět máme 21.5. na týden.
Nevím jak te napadlo ze by neměl aquapark v květnu fungovat? Vždyť je to přímo součást hotelu.
@zudina podle jejich příspěvků na FB v loňských letech. Open tam měli až později, ale říkám si, že byl covid… Bohužel jsem se na tohle začala dívat až pozdě.
Aquapark bude, staci mrknout na recenze na internetu dle doby pobytu.
Spis ale necekejte zadne zazraky, zrovna dobre recenze na tento hotel na internetu nejsou…
@Anonymní píše:
Ale inzerují ho a je to i v názvu nabídky, takže bych ho očekávala…
No protože ti řeknou, že toto je vybavení hotelu a oni neovlivní, co bude v provozu. Stejně tak je za umístění ubytovaných hostů na hotelu zodpovědný hotel a ne cestovka. A navíc Blue Style speciálně se z toho bude případně snažit vykroutil, co to půjde… Možná uhadate přes právníka nějakou slevu za nesplnění inzerovaných podmínek z katalogu, kdyby fakt nefungoval. Uvědom si, že oni nemají páku přinutit hotel, aby pustil akvapark, pokud to hotel nebude chtít udělat.. Ale možná překvapí a vše vám zjistí. Držím palce, aby to klaplo.
My byli takhle v časném termínu na Krete, bylo to puštěné, ale hrozně studené.
Ahoj, s velkým předstihem jsme si koupili dovolenou v Tunisku na konec května. Letět máme s Blue Style a vybrali jsme hotel s Aquaparkem. Na tom Aquaparku nám dost záleží a přímo v názvu nabídky je jméno hotelu+destinace+Aquapark, dále je zmíněn v popisku. Problém je, že se s neblahým tušením pokouším kontaktovat hotel a neodpovídají na dotaz, jestli bude v květnu Aquapark už otevřený. Psala jsem jim na messenger, Instagramu i e-mail (pro rezervace) a čtou, ale neodepisují. Psala jsem jim anglicky, takže rozumět dotazu by měli. Za 3 týdny máme být už tam a já mám strach, že syn bude zklamaný, že skluzavky nebudou. Vůbec nevím jestli to s CK můžu nějak řešit.