Let letadlem strach

Anonymní
18.4.22 13:40

Let letadlem strach

Ahoj, jsmenuji se nikola.
V lete jedeme na dovolenou docela se bojím ze mi bude v letadle blbě ze budu zvracet a podobně.
V autě mi sice špatně není ani ve vlaku ani v autobuse
Ale bojím se ze v letadle bude někdo nějakou pomoc na uklidnění nebo něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6484
18.4.22 13:48

Proč bys měla v letadle zvracet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
18.4.22 13:53

No tak si vem kinedryl a pytlík na blití. Když se ti udělá špatně, nebudeš první ani poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5494
18.4.22 13:59

Jestli se bojíš jen toho, že ti bude v letadle blbě, tak si na nevolnost dej podle návodu Kinedryl, bere se preventivně. Nebo se poraď s tvým praktikem, co by doporučil (třeba i něco na nervy?). Ale já jako malá / mladá na nevolnosti v autě trpěla, v autobuse to bylo lepší, teď v dospělosti to skoro ustoupilo, ale stejně se mi někdy v autě lehce šoufl udělá. Ve vlaku nebo v letadle se mi teda neudělalo nikdy blbě ani náznakem. Znám jenom lidi, kterým bylo v letadle blbě proto, že se prostě ožrali. Když je letadlo ve vzduchu, tak vlastně ani nepoznáš, že se pohybuje (pokud nejsou turbulence, to je dost podobné většímu drncání, horší jsem nezažila). Tam ta nevolnost podle mě zdaleka tolik nehrozí. Takže když se ti nedělá blbě v autě, nemělo by ani v letadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
18.4.22 14:09
@TRG píše:
Jestli se bojíš jen toho, že ti bude v letadle blbě, tak si na nevolnost dej podle návodu Kinedryl, bere se preventivně. Nebo se poraď s tvým praktikem, co by doporučil (třeba i něco na nervy?). Ale já jako malá / mladá na nevolnosti v autě trpěla, v autobuse to bylo lepší, teď v dospělosti to skoro ustoupilo, ale stejně se mi někdy v autě lehce šoufl udělá. Ve vlaku nebo v letadle se mi teda neudělalo nikdy blbě ani náznakem. Znám jenom lidi, kterým bylo v letadle blbě proto, že se prostě ožrali. Když je letadlo ve vzduchu, tak vlastně ani nepoznáš, že se pohybuje (pokud nejsou turbulence, to je dost podobné většímu drncání, horší jsem nezažila). Tam ta nevolnost podle mě zdaleka tolik nehrozí. Takže když se ti nedělá blbě v autě, nemělo by ani v letadle.

přesně… pokud by nevletěli do bouřky, tak by turbulence měly být minimální a z těch blbě nebývá vůbec :nevim: kromě zaléhání uší by neměl být v letadle žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.4.22 14:25

Mně se dělá špatně v autě (na zadním sedadle) i v autobuse, ale v letadle mě nikdy žádná nevolnost nepostihla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.22 14:41
@Anonymní píše:
V lete jedeme na dovolenou docela se bojím ze mi bude v letadle blbě ze budu zvracet a podobně.
Ale bojím se ze v letadle bude někdo nějakou pomoc na uklidnění nebo něco?

ne nikdo ze záchranky tam nelítá, jen palubní personál
blicí pytlík máš před sebou na sedadle, můžeš ho kdykoliv použít

jak už je tady napsané, není důvod jančit, sedni si doma pust si vysavač a je to úplně stejné jako když letíš, s tím rozdílem, že ti nikdo nekope do sedadla a neječí do ucha. Úspěšný let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24729
18.4.22 14:45

Pokud vám není špatně v autě, je to v letadle nepravděpodobné. Ale klidně si preventivně můžete vzít Kinedryl nebo tak něco. Nebojíte se spíš letět?

Příspěvek upraven 18.04.22 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.22 14:45
@Moringa píše:
Mně se dělá špatně v autě (na zadním sedadle) i v autobuse, ale v letadle mě nikdy žádná nevolnost nepostihla… :nevim:

to znám z dětství, to bylo hrozné, k tomu ten smrad z auta..je to nerovnováha ve středním uchu. Tak jak jsme v dětství chodily na kolotoče, dnes to jen vidím a je mě zle

Příspěvek upraven 18.04.22 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24729
18.4.22 14:47
@DanielaD píše:
to znám s dětství, to bylo hrozné, k tomu ten smrad z auta..je to nerovnováha ve středním uchu. Tak jak jsme v dětství chodily na kolotoče, dnes to jen vidím a je mě zle

Mám to taky tak. A ještě když někdo řídí tím stylem brzda-plyn, to se mi dělá spolehlivě šoufl i dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.22 14:50
@lucad77 píše:
Mám to taky tak. A ještě když někdo řídí tím stylem brzda-plyn, to se mi dělá spolehlivě šoufl i dnes.

jj to je hodně fuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.22 14:52

Tulipánku, pokud nejsi dítě, stačí si dát panáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.4.22 16:45

Nesnáším výšky a vzadu v autě je mi blbě. Kupodivu létat se vůbec nebojím a nic mi není, tedy krom brnění nohou a zadku 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12638
18.4.22 17:52
@Anonymní píše:
Ale bojím se ze v letadle bude někdo nějakou pomoc na uklidnění nebo něco?

Z toho, ze ti bude blbe mit strach nemusis, snad nikdo nezvraci, ja se vzdy bojim turbulenci atd. okamzite se mi vybavi ruzne pady a zkazy letadel :roll: dej si panaka a budes v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.4.22 18:05

Vem si kynedril a máš klid.. na dovolenou tam jsem machrovala a nazpět už zobala :mrgreen: :lol: nedělalo mi to dobře ani trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí