Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zudina píše:
Nevím jak te napadlo ze by neměl aquapark v květnu fungovat? Vždyť je to přímo součást hotelu.
Já už zažila i pobyt v plné letní sezóně, kdy skluzavky na hotelu jednoduše nefungovaly. Takže stát se může fakt cokoliv…
@Anonymní píše:
V popisu právě žádný datum není. Datum je jen u klimatizace. Výš jsem dávala odkaz.
zkusila jsem mrknout na booking, tento hotel tam teda není…ale je tam jeden dost podobný v monastiru s aquaparkem a ten je má zavřené do 11.dubna, tak bych řekla, že tady to bude dost podobné, ale fakt zeptej se v cestovce…
všeobecně pokud tam není poznámka, kdy je zavřeno, měl by být otevřený po všechny nabízené termíny…
Jinak stejně už to asi nemůžete zrušit ne? Takže buď to proste fungovat bude nebo ne. Ale podle mě bude.
Se spíš divím, že někdo chce jet dobrovolně do hotelu, který má tak špatné recenze. ![]()
Tak ted uz poletite tak jako tak ne? Pokud vybiras hotel kvuli aquaparku, tak by to chtelo zjistit jestli je otevreny celorocne uz kdyz si ten hotel vybiras. Jinak po cestovce nemuzes zadnou nahradu pozadovat. To, ze ma ten hotel v nazvu aquapark jeste prece nic neznamena…
@Anonymní píše:
Ahoj, s velkým předstihem jsme si koupili dovolenou v Tunisku na konec května. Letět máme s Blue Style a vybrali jsme hotel s Aquaparkem. Na tom Aquaparku nám dost záleží a přímo v názvu nabídky je jméno hotelu+destinace+Aquapark, dále je zmíněn v popisku. Problém je, že se s neblahým tušením pokouším kontaktovat hotel a neodpovídají na dotaz, jestli bude v květnu Aquapark už otevřený. Psala jsem jim na messenger, Instagramu i e-mail (pro rezervace) a čtou, ale neodepisují. Psala jsem jim anglicky, takže rozumět dotazu by měli. Za 3 týdny máme být už tam a já mám strach, že syn bude zklamaný, že skluzavky nebudou. Vůbec nevím jestli to s CK můžu nějak řešit.
To rozhodně řeš s cestovkou, ne s hotelem a doporučuji přečíst recenze na cestovku Blue style. P. S. Hodně štěstí.
@Anonymní píše:
Ale inzerují ho a je to i v názvu nabídky, takže bych ho očekávala…
jen tak mimochodem - když to bude fungovat - splňuje syn výškový /věkový limit na to? Aby vás pak nepřekvapilo, že ho tam nepustí…
Každopádně, jak tu zaznělo, v květnovém termínu je hodně pravděpodobné, že ten dojezdový bazén bude tak strašně studený, že se na tom svezete přesně jednou
Tuhle zkušenost už mám, tak se na ty hotely s akváčem soustředím jen v plné sezoně, jinak je to k nepoužití díky té ledové vodě. ![]()
@vulpes píše:
jen tak mimochodem - když to bude fungovat - splňuje syn výškový /věkový limit na to? Aby vás pak nepřekvapilo, že ho tam nepustí…Každopádně, jak tu zaznělo, v květnovém termínu je hodně pravděpodobné, že ten dojezdový bazén bude tak strašně studený, že se na tom svezete přesně jednouTuhle zkušenost už mám, tak se na ty hotely s akváčem soustředím jen v plné sezoně, jinak je to k nepoužití díky té ledové vodě.
Kolik je ten výškový a věkový limit?
@Klopotkova píše:
Kolik je ten výškový a věkový limit?
teoreticky v různých hotelech a na různých skluzavkách různý
(a jako pozor, setkala jsem se i s naprosto různým prístupem k věci v rámci jednoho akváče a jedné sezony! Kdy tam někomu pouštěli v pohodě i menší děti a někoho o měsíc později striktně vykázali třeba s osmiletým)
Nejčastěji bývá limit 120cm (pro kontrolu slouží ryska namalovaná tak ve 130cm - neb můj syn tenkrát 122cm vysoký ji měl ještě pěkný kus nad sebou
)
Nekde napíšou třeba 7 nebo 10 let a pak to hlídají nějak „od oka“. Tahle klouzačky vypadají dost v pohodě, tak bych tam ani limit nečekala…ale jestli jsou opatrní, tak tam třeba těch 120cm mít budou, tak právě záleží, jaké dítě zakladatelka má. Jestli školáka, tak bych se nebála, jestli předškoláka, tak bych si tohle zjišťovala dopředu.
No tak to sis měla asi zjišťovat dřív, než si ten zájezd kupovala…
Jinak my jsme byli od Blue style v Řecku a bylo všechno úplně v pořádku..