Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Chystáme se s dětmi na rodinnou dovolenou do těchto oblastí( vůz nadpis), máte prosím tipy, co stojí zato vidět, co navštívit? Samozřejmě jsem už koukala co v okolí je, ale spíš mě zajímá přímá zkušenost, komu se kde fakt líbilo. Zoo Liberec určitě navštivime ![]()
@Bavi vedle zoo v Liberci je krásný dětský koutek.je to venku a zkusím najít stránky
Pak určitě Ještěd
Špind určitě bobová dráha
http://www.kudyznudy.cz/…uv-Mlyn.aspx
@Petra Z no Jasně, mě se to teď spletlo s Pradědem
Díky za tipy ![]()
Liberec : Zoo, Babylon, Ještěd lanovkou
Špindl : Bobová dráha, lanové centrum super zábava ![]()
Liberec: Ještěd (lanovka), bobová dráha a Obří sud Javorník, IQlandie, Babylon (Aquapark, IQpark, Lunapark aj.), Dinopark, ZOO, Dětský koutek Lidové sady, Botanická zahrada
Jablonec: přehrada (koupání), Jablonex (pokud máte holky a chtěly by si navléknout korále nebo vyrobit nějaký šperk)
Jizerské hory: výlet po rozhlednách, z Bedřichova na Královku (stezska s dřevěnými zvířaty), Slovanku, Bramberk a dolů do Jablonce
Jak staré děti a co je baví?
@Tomio v Jablonci je přehrada? Super, to bychom se mohli smočit. Jo holky mám dvě, takže to je nějaké muzeum? Jinak deti 3 roky, 5 a 11
@Bavi píše:
@Tomio v Jablonci je přehrada? Super, to bychom se mohli smočit. Jo holky mám dvě, takže to je nějaké muzeum? Jinak deti 3 roky, 5 a píše: Více
v Liberci též přehrada ke koupání a ještě nepadla restaurace a rozhledna Liberecká Výšina (je kousek od přehrady, asi 2km)
@Svistice píše:
Ta stezka z Bedřichova - jsou tam nějaké veké balvany nebo schody? Potřebovala bych to dát nejlépe s kočárem, neb na Královka a zpět k autu mi dvouletá neujde.Jinak z Královky to není až tak daleko do Hrabětic/areál Severák - tam by měla být minizoo je tam rozhledna Slovanka.
z Královky do Hrabětic asi 3km, jsou tam koně (jízdy pro děti), myslím velbloudi, lamy), odtud ještě asi 1,5km Slovanka
@Bavi píše:
@Tomio v Jablonci je přehrada? Super, to bychom se mohli smočit. Jo holky mám dvě, takže to je nějaké muzeum? Jinak deti 3 roky, 5 a píše: Více
Doufám, že jedete aspoň na 14 dní
Ještě např. zámek a hrad Frýdlant a ve Frýdlantě též rozhledna