Dovolená Tunis 2018

6
3.3.18 18:35

Dobrý večer, do Tunisu litá me každy rok. Nikdy jsme si nestezovali. Ubytováni, strava vyžití pro deti. Super. Na výlety chudší pouze organizované a všude stejně. Strava je jak místní tak evropská, jen rizik nečekejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
214
3.3.18 20:58

Zdravím my byli na Djerbě a super, byli jsme tam v srpnu, musím říct ze neskutečné vedro bylo, přiletěli jsme zpátky černí jak uhlí, jídlo i ubytování bylo dobré nějak zvlást jsme si nestězovali, vzdy toho bylo dost a vseho, byli jsme na 15 dní, na výletě jsme byli a všude taková chudoba ze to bylo hrozne :-( já tam mela průjem takže doporučuji smecta dá se sehnat u nás v každe lekarne, cerné uhlí nepomáhalo nic jen smecta a nejake jejich prásky co jsem si tam koupila, ale treba takove problémy mít nebudete, jinak vsechno okey v záři by tam melo být urcite teplo :-) kdyztak si dej na google.cz pocasi v tunisu a ono ti to samo vyhledá.

Pekný vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.3.18 09:47
@jana0000 píše:
@Domu děkuji a muzu se zeptat na moře je teple, někdo i rikal že tam je spinave ale to by nám extra nevadilo :)
špína Vám nevadí? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.18 10:52

Vincci je dobrý hotel takze pokud se vyskytne větší množství chaluh tak pláž uklidi nebo je do druhého dne spláchnout moře a určitě bude i teple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.3.18 11:59
@jana0000 píše:
@Domu děkuji a muzu se zeptat na moře je teple, někdo i rikal že tam je spinave ale to by nám extra nevadilo :)

More tam bylo ciste, zadny neporadek nebo tak tam nebyl :) prave pridavam par fotecek co jsem nasla jeste v tel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.3.18 12:02

Jinak more bylo teploucke ale jak rikam my byli v srpnu a to tam bylo hrozne moc velke vedroo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 22:55

Prosím o radu zkušenější.

Jak se vyvarovat omyté zelenině a ovoci jejich vodou? Umýt znova svou kupovanou nebo jinak?

• Citovat
  • Upravit
53518
23.7.18 23:00
@Anonymní píše:
Prosím o radu zkušenější.Jak se vyvarovat omyté zelenině a ovoci jejich vodou? Umýt znova svou kupovanou nebo jinak?

Nejíst nic tepelně neupraveného a oloupaného :nevim: Salát asi neomyješ. Ale spíš se nepřežírat a nelézt na prudké polední slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.7.18 06:38

Do Tunisu létám a jim i kupovanou zmrzlinu na ulici :mrgreen:
To není Egypt, tady faraon nehrozí..průjem asi ano ale evropské bakterie se mění za ty Africké a někdy to vyvolá průjem.. nic hroznýho. Muj 4 letý syn byl bez průjmu úplně ale měsíc do předu jsem ho ladovala probiotickýma kapslema.
A většinou za to může snaha stlasknout páté přes deváté. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
24.7.18 08:10

Prohnalo nás to po každém jídle ;) takže úprk na pokoj na WC.nebylo to ale nic hrozného jen to k tomu prostě patřilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 09:03
@alialiali píše:
Prohnalo nás to po každém jídle ;) takže úprk na pokoj na WC.nebylo to ale nic hrozného jen to k tomu prostě patřilo :)

Hm. Proto radši jezdím po Evropě. Prát se o záchod po každém WC, to je teda dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.7.18 09:32

@Russet nepotká to každého..já průjem měla..ale asi tak 1-2× za den..a to ještě nebylo nic naléhavého.Syn neměl průjem vůbec…dá to předejít probiotiky.
Nepoznat Afriku je škoda..mám ji daleko víc raději než Evropské dovolené. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 09:34
@Malike píše:
@Russet nepotká to každého..já průjem měla..ale asi tak 1-2× za den..a to ještě nebylo nic naléhavého.Syn neměl průjem vůbec…dá to předejít probiotiky.
Nepoznat Afriku je škoda..mám ji daleko víc raději než Evropské dovolené. :srdce:

Já v Africe byla a průjem jsem neměla. Jedli jsme normálně jejich jídla a v kavárně pili čaj. Ale proležet dovolenou za zdmi v komplexu nepovažuju za dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.7.18 09:44

Nevím.. raději si připlatil za lepší Evropskou dovolenou. Nikdy nevíte, jak to který člen z rodiny bude snášet a celá dovolená zkazena. Nehledě na to, že my osobně nechceme Araby/Muslimy podporovat a ještě mít větší šanci, že nás na pláži zapichnou…

Ano,super.. počasí bez mracku, vyžití pro děti, ale raději Evropu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.7.18 09:53
@Russet píše:
Já v Africe byla a průjem jsem neměla. Jedli jsme normálně jejich jídla a v kavárně pili čaj. Ale proležet dovolenou za zdmi v komplexu nepovažuju za dovolenou.

No vidíš..ale Tunisko je část Afriky..
A já teda nebyla za zdmi komplexu..taxíkem jsme navštěvovali na vlastní pěst Tunisko..
Od Tunisu ( hlavní město)mediny,přes Kartágo, lázně po Zoo a různá centra..dokonce jsme byli i v nejchudších částech a to teprv bylo něco.Úžasní lidé..
Nebo i Egypt se dá bez fakultativního výletu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario