Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byl někdo prosím? Na kolik to komplet vyjde s parkováním na dva dny+přespání? Jak vypadá ubytování ve zmíněných bungalovech? Rodina 2+2 (jedno 3leté dítě) Je možné konzumovat své nápoje a jídlo? je pravda, že se neplatí v den narozenin? jsou nějaké dny levnější?
Je to už hodně dlouho co jsem tam byla, cenově už si to moc nevybavuju a hlavně sme spali ve stanech. Ale své jídlo sme konzumovali. Je tam hodně částí (sauny, tobogány, různá hřiště apod.) co se doplácí zvlášť ![]()
My asi před třemi lety, taky si to už moc nepamatuju, za prodloužený víkend asi 25tis padlo, ty,,sudy" fakt drahý… Mrkni na jejich stránky na ceník
Byli jsme tam loni a jedeme tam pristi tyden. Jezdime 2+2 a spime jednu noc ve velkem stanu (jejich) a loni nas to vc. snidane stalo 4300kc a letos 5200kc. Jidlo vlastni jsme trochu meli, nikdo to nekotroloval. Jidlo tam stoji kolem 10E. Parkovani zdarma. Utrata se tam nacita na cipovy naramek a plati az pri odjezdu.
To mě také zajímá, vždycky jsem se tam chtěla podívat ale s miminkem to asi moc cenu nemá, tak snad do budoucna ![]()
Dle mého názoru je mnoho daleko hezčích míst, a mnohem levnějších.
Byli jsme tam cca 6-7 let zpatky, jen na jednodenni vylet a cca po 3 hodinach uz nebylo co delat. To uz je lepsi napr. Tatralandia na Slovensku.
Tropical Islands absolutne nedoporucuji.