Dovolená u moře 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
376
27.5.17 14:32

Dovolená u moře 2017

Dobrý den všem,
Chci vás požádat o radu, nějak se v tom ztrácím. Chtěla bych letos s dcerou 6 let k moři, nikdy jsem já ani ona nikde nebyla a tak nemám zkušenost jak a kde kouknout a ani kolik by to stálo. Chtěli by jsme začátkem července, cca 7 dní, jen já a ona, doprava autobusem a polopenze. Nejlíp se mi jeví Itálie, Chorvatsko…Našla by se tady dobrá duše, ktera by mi pomohla nebo doporučila kam se obrátit a na kolik by to vyšlo? Jsem ztracená…Děkuji předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76001
27.5.17 14:47

@Dancza134 Itálie nebo Chorvatsko je dobrá volba, ale pozor - když jedeš jen ty a ona, tak dcera platí dospěláckou cenu!! Děti zdarma nebo s velkou slevou jsou jen při 2 platících dospělých! Vyjímečně některé cestovky dělají akce pro matku s dítětem, ale je potřeba si to zjistit
pokud chceš polopenzi, tak asi preferuješ hotel, v Itálii jsou polopenze dost drahé, tam se vyplatí spíš apartmán a vařit si sama, v Chorvatsku najdeš - třeba cestovka Victoria má i levnější hotely, cenu bych teda nedala víc jak 10 000,–- za jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
27.5.17 14:49

@Dancza134 Já často hledám na stránkách Invia, Dovolena.cz, Zajezdy.cz nebo přímo cestovky a těch je hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
27.5.17 14:50

@stinga děkuju za info. Tak vařit sama není problém. Jen jsem jak mimoň…vim ze ta možnost je na dovolené po ČR, ale že to lze í v Itálii to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
27.5.17 14:57
@Dancza134 píše:
@stinga děkuju za info. Tak vařit sama není problém. Jen jsem jak mimoň…vim ze ta možnost je na dovolené po ČR, ale že to lze í v Itálii to nevím.

v Itálii je to nejčastější typ dovolených, ale zas možná bude trochu problém, že jedete jen vy 2, oni ty apartmány mají často hodně velké třeba pro 7 lidí, ale určitě najdeš i pro 2, ale bude to chtít víc hledání - zkus na cestovce ANCORA, tu máme vyzkoušenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
27.5.17 15:00

@stinga díky moc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.5.17 15:11

V Chorvatsku jsem byla 3× v těch velkých stanech. Jsou tam dvě ložnice a velká chodba v vařičem a malou lednicí plus tam bývají stolky a židle pro posezení. Byla jsem tak sama s babičkou a doplácela jen za ten stan, aby jsme tam byly samy, protože je určen tak pro 4 lidí. A můžu ti říct, že úplně super dovolená. Pro snídani si můžeš skočit do pekárny, jsou na každém rohu skoro a chorvatské pečivo to je prostě bomba. Jejich chleba, koblihy…jaj až se mi sliny sbíhají. Na oběd babča vzala konzervy a polotovary z domu, takže něco rychle udělala každý den. A na večeři jsme buďto šly na pizzu nebo zase nějaká dobrota z pekárny. Stejně jsi skoro celý den u moře a do toho stanu se jdeš jen najíst a vyspat. Jediná nevýhoda je, že sprcha a WC jsou mimo ubytování. Třeba deset, dvacet metrů, ale to je taky pohoda a navíc jsou tam neustále uklízečky a je to vše čisťounké. Byla jsem takto v 2× v Rabacu a jednou v Baško Polje. Jinak také je super apartmány Rivijera na Makarské. Jsou to normální pokoje se sprchou a WC, jíst chodíš do jídelny, která je pár metrů a taky k moři pár kroků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
27.5.17 15:44

@nela812 to zní vážně skvěle. Kde to můžu najít, popřípadě zařizuje to nějaká cestovka? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.5.17 16:27

A žádná kámoška, sousedka apod. by jet nechtěla? Ty stany pro 4 jsou super, děti v kempu mají dost místa na pobavení.., byly jsme v Itálii v Caorle. Vyšlo to mě a syna do 10 tis s polopenzí a dopravou busem. Ve druhé půlce stanu byla kámoška se dcetou…doprava busem až ke stanu:-) Ale jely jsme v červnu, mimo ty neplnějšé čásr práznin, děti byly v té době jašte ve škoolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
27.5.17 16:31
@Dancza134 píše:
@stinga díky moc! :hug:

u apartmánů hledej označení MONO2 - jakože jedna místnost pro dvě osoby. Bývají, ale ne tak často.
Já bych zašla do invie nebo podobné agentury, zadala tam požadavky, jaké máte - něco už jsi tady napsala - jídlo ano/ne, hotel vs. apartmán, řešila bych ještě polohu - jak daleko budete mít k moři, jestli jde o rušné/„klidnější“ letovisko, popř. co chcete vidět v okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.5.17 09:47

Zkus se podívat na UVCH.cz tam si zadáš 1+1 a nemusíš doplácet za ty další osoby. Jen to není cestovka, ale je to stránka, kde jsou všichni majitelé apartmánů v Chorvatsku. Takže neplatíš nic za zprostředkování (cestovka, agentura). Jen je musíš kontaktovat sama. :mavam: My už tak pojedem druhým rokem a maximálně spokojeni. My jedem na Pag. Je to celkem blízko a jsou tam droboulinké kamínky, skoro jak písek… Navíc to UVCH.cz ti rádi pomůžou, cokoliv přeloží, ověří ti majitele apartmánu… Tak přeji krásné léto, ať něco najdete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.5.17 13:53

Ahoj, tak my se včera - v podstatě na popud doktorky rozhodli, že pojedeme s dětmi k moři - s tím, že manžel nemůže, takže ať nejedu sama, beru s sebou ségru - sice puberťák, ale s holkama mi pomůže - jinak holky mají 6 a 4 roky, rozhodly jsme se pro Itálii, autobusem a apartmán - přeci jen mám trochu strach z kempů v cizině.
Jediné, co tam není - je strava, ale holky toho moc nesní a nám velkým, lehká dietní strava, neublíží :lol:

Nebyla jsem Teda u moře přes 10let, tak se těším, jedeme s cestovkou České kormidlo - Od 7.7.2017… A díky tomu, že jsme dvě dospělé, tak za děti platím jen cestu… Pro nás čtyři to vychází 21 000Kč. Vila Yachting s výhledem na moře..

Trochu se děsím cesty s holkama, ale snad to zvládnem a bude v Itálii pohoda a žádné nebezpečí. Kvůli holkám sem Teda zvolila itošku - přeci jen písek je na hraní asi lepší…

Kousek od ubytování je i zoo, zábavný park - prý… Tak uvidíme…

Tak ať vše klapne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.17 08:39

Za mě určitě Bibione, tam jezdíme s manžou každý rok a jsme moc spokojení :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
4.7.17 15:31
@Dancza134 píše:
@nela812 to zní vážně skvěle. Kde to můžu najít, popřípadě zařizuje to nějaká cestovka? Díky :)

tento typ dovolené má hodně ck victoria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario