Dovolená u moře 2019

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22809
5.10.18 08:18

@Caboverde hm já si to myslela, tak až odrostou děti. my se rádi válíme v moři celé dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
5.10.18 09:54

Ahoj všem,

tady zakladatelka - Ježíšek. Díky za všechny odkazy, vypadá to vše krásně, jen některé určitě nad finanční možnosti :oops:

Díky i za rady ohledně tobogánů, pláže apod. To by mne nenapadlo. Jsme vždy půl dne u moře a půl dne u bazénu. Tobogány/klouzačky kvůli nudícímu se puberťákovi. Polehávat by nedal.

Vážně mi připomínky od všech pomohli.. a případným dalším nápadům se nebráním :D

Termín červenec, bohužel jsme omezeni kdy (ne)jet a vybírat si moc nemůžeme :(

• Citovat
  • Upravit
29463
5.10.18 10:28
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

tady zakladatelka - Ježíšek. Díky za všechny odkazy, vypadá to vše krásně, jen některé určitě nad finanční možnosti :oops:

Díky i za rady ohledně tobogánů, pláže apod. To by mne nenapadlo. Jsme vždy půl dne u moře a půl dne u bazénu. Tobogány/klouzačky kvůli nudícímu se puberťákovi. Polehávat by nedal.

Vážně mi připomínky od všech pomohli.. a případným dalším nápadům se nebráním :D

Termín červenec, bohužel jsme omezeni kdy (ne)jet a vybírat si moc nemůžeme :(

Pro puberťáka bych hledala hotel s animačním programem pro mládež, aby se zabavil. Asi nebude chtít být přímo s rodiči. Teď jsme jednu takovou „nudící“ se slečnu na dovolené viděly a sestra povídala, že to by nedala se pořád dívat i na dovolené na otrávený obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
7.11.18 14:50

Ahoj,

zakladatelka. Co říkáte na Tunis a hotel SUN CONNECT AQUA RESORT ****?

Jinak puberťák si zatím s námi vystačí, s tatínkem blbne od rána do večera až je mi ho líto - do klubu by určitě nešel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59
7.11.18 15:02

Nam se libilo pres Fischera v hotelu Marinda garden na Menorce. Ma v cene i sousedni aquapark:-) Nejblizsi plaz tedy zadny zazrak neni, ale pujcili jsme si pak auto a cestovali jsme i po ostrove a tam byly plaze krasne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.11.18 19:58

Všechno co píšete splňuje hotel Arcanus v Side, Turecko- ale to píšete, že nechcete, škoda, je to tam super.A puberťák si může vzít sebou paddleboard, báječně se tam jezdí, bojky jsou daleko od břehu…vyzkoušeno s vnučkami:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
9.11.18 07:04

Ahoj,znate nekdo tento hotel v Turecku,Side La Grande Resort & Spa?Na videich to vypada opravdu bajecne,tak by me zajmala osobni zkusenost.Dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
2.12.18 10:05

Tak to vypada nakonec na Tunis. Jen vybrat no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3563
2.12.18 20:37
@Anonymní píše:
Tak to vypada nakonec na Tunis. Jen vybrat no :nevim:

My v Tunisu byli - byli jsme moc spokojení. Pohledám ti název hotelu jestli chceš?? Ale počítej s tím, že bys měla mít hotovost. V tomto hotelu není bankomat, co se týče bezpečnosti - sama bych se určitě nevydávala mimo hotelový resort. A i hotel hlídají u vstupu dva maníci. Jinak na WC je smrad, to bylo utrpení, pokud jsi nechtěla/nemohla jít na WC na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
3.12.18 12:10
@Vermun píše:
My v Tunisu byli - byli jsme moc spokojení. Pohledám ti název hotelu jestli chceš?? Ale počítej s tím, že bys měla mít hotovost. V tomto hotelu není bankomat, co se týče bezpečnosti - sama bych se určitě nevydávala mimo hotelový resort. A i hotel hlídají u vstupu dva maníci. Jinak na WC je smrad, to bylo utrpení, pokud jsi nechtěla/nemohla jít na WC na pokoji.

Určitě, budu ráda!

V Tunisu jsem byla ještě jako svobodná, kdysi dávno :lol:

• Citovat
  • Upravit
4248
3.12.18 12:20

My v Tunisu byli pred 5ti lety.Byli jsme v Hammametu a i do mesta jsme jeli sami.A pak jsme byli jeste na vylete na velbloudech.Bankomatu bylo v okoli hotelu nekolik.A more tam bylo super,i bazeny a tobogany u hotelu.Jediny co v nasem hotelu bylo nic moc,tak to bylo jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
3.12.18 13:32
@Anonymní píše:
Určitě, budu ráda!V Tunisu jsem byla ještě jako svobodná, kdysi dávno :lol:

Magic hotel skanes family resort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.18 22:26

Hodně jsem už projezdil, ale absolutní TOP byla Sardínie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
17.1.19 14:41

Ahoj,
hlásím že Ježíšek už vybral.. nakonec losem, protože nemohl vybrat :zed: :lol: Kde byl lepší hotel/tobogány tam horší moře apod.
Objednávalo se v prosinci, již nyní je zájezd zdražen - a to stále ještě jde uplatnit slevy co jsme měli i my (dítě, včasný nákup, VZP).

• Citovat
  • Upravit
TAPTINKA
17.1.19 14:44
@Vermun píše:

A teď vidím že jsme objednali tento hotel :mrgreen: tak snad to bude OK. Tam se nám právě nezdála moc pláž a moře :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix