Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Caboverde hm já si to myslela, tak až odrostou děti. my se rádi válíme v moři celé dny ![]()
Ahoj všem,
tady zakladatelka - Ježíšek. Díky za všechny odkazy, vypadá to vše krásně, jen některé určitě nad finanční možnosti ![]()
Díky i za rady ohledně tobogánů, pláže apod. To by mne nenapadlo. Jsme vždy půl dne u moře a půl dne u bazénu. Tobogány/klouzačky kvůli nudícímu se puberťákovi. Polehávat by nedal.
Vážně mi připomínky od všech pomohli.. a případným dalším nápadům se nebráním ![]()
Termín červenec, bohužel jsme omezeni kdy (ne)jet a vybírat si moc nemůžeme ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem,tady zakladatelka - Ježíšek. Díky za všechny odkazy, vypadá to vše krásně, jen některé určitě nad finanční možnosti
Díky i za rady ohledně tobogánů, pláže apod. To by mne nenapadlo. Jsme vždy půl dne u moře a půl dne u bazénu. Tobogány/klouzačky kvůli nudícímu se puberťákovi. Polehávat by nedal.
Vážně mi připomínky od všech pomohli.. a případným dalším nápadům se nebráním
Termín červenec, bohužel jsme omezeni kdy (ne)jet a vybírat si moc nemůžeme
Pro puberťáka bych hledala hotel s animačním programem pro mládež, aby se zabavil. Asi nebude chtít být přímo s rodiči. Teď jsme jednu takovou „nudící“ se slečnu na dovolené viděly a sestra povídala, že to by nedala se pořád dívat i na dovolené na otrávený obličej.
Ahoj,
zakladatelka. Co říkáte na Tunis a hotel SUN CONNECT AQUA RESORT ****?
Jinak puberťák si zatím s námi vystačí, s tatínkem blbne od rána do večera až je mi ho líto - do klubu by určitě nešel ![]()
Nam se libilo pres Fischera v hotelu Marinda garden na Menorce. Ma v cene i sousedni aquapark:-) Nejblizsi plaz tedy zadny zazrak neni, ale pujcili jsme si pak auto a cestovali jsme i po ostrove a tam byly plaze krasne:-)
Všechno co píšete splňuje hotel Arcanus v Side, Turecko- ale to píšete, že nechcete, škoda, je to tam super.A puberťák si může vzít sebou paddleboard, báječně se tam jezdí, bojky jsou daleko od břehu…vyzkoušeno s vnučkami:)
Ahoj,znate nekdo tento hotel v Turecku,Side La Grande Resort & Spa?Na videich to vypada opravdu bajecne,tak by me zajmala osobni zkusenost.Dekuji moc ![]()
@Anonymní píše:
Tak to vypada nakonec na Tunis. Jen vybrat no
My v Tunisu byli - byli jsme moc spokojení. Pohledám ti název hotelu jestli chceš?? Ale počítej s tím, že bys měla mít hotovost. V tomto hotelu není bankomat, co se týče bezpečnosti - sama bych se určitě nevydávala mimo hotelový resort. A i hotel hlídají u vstupu dva maníci. Jinak na WC je smrad, to bylo utrpení, pokud jsi nechtěla/nemohla jít na WC na pokoji.
@Vermun píše:
My v Tunisu byli - byli jsme moc spokojení. Pohledám ti název hotelu jestli chceš?? Ale počítej s tím, že bys měla mít hotovost. V tomto hotelu není bankomat, co se týče bezpečnosti - sama bych se určitě nevydávala mimo hotelový resort. A i hotel hlídají u vstupu dva maníci. Jinak na WC je smrad, to bylo utrpení, pokud jsi nechtěla/nemohla jít na WC na pokoji.
Určitě, budu ráda!
V Tunisu jsem byla ještě jako svobodná, kdysi dávno ![]()
My v Tunisu byli pred 5ti lety.Byli jsme v Hammametu a i do mesta jsme jeli sami.A pak jsme byli jeste na vylete na velbloudech.Bankomatu bylo v okoli hotelu nekolik.A more tam bylo super,i bazeny a tobogany u hotelu.Jediny co v nasem hotelu bylo nic moc,tak to bylo jidlo.
@Anonymní píše:
Určitě, budu ráda!V Tunisu jsem byla ještě jako svobodná, kdysi dávno
Magic hotel skanes family resort
Ahoj,
hlásím že Ježíšek už vybral.. nakonec losem, protože nemohl vybrat
Kde byl lepší hotel/tobogány tam horší moře apod.
Objednávalo se v prosinci, již nyní je zájezd zdražen - a to stále ještě jde uplatnit slevy co jsme měli i my (dítě, včasný nákup, VZP).
@Vermun píše:
A teď vidím že jsme objednali tento hotel
tak snad to bude OK. Tam se nám právě nezdála moc pláž a moře ![]()