Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jestli máte možnost tak se podívejte do ateliérů Harry Potter, ty jsou skvělé
Jinak na ušetření je fajn najít si tam někoho kdo pronajímá pokoj namísto hotelu. Asi to nebude úplně v centru, ale metrem se dá za chvíli dojet všude. A třeba Natural History Museum musí být pro děti super a vstup je zdarma. Nám se líbilo i jako dospělým.
Teda za mě je Londýn a vůbec UK srdcovka a kam jít? Všude!
Všude kde to jde.
Jinak tři dny mi přijdou na Londýn hrozně málo. A ještě mě napadá jako hezké místo pro děti - Hyde park, památník princezny Diany (ve kterém se dá brodit), co se týče jídla tak na Portobello road v Notting Hillu je pekárna Hummingbird bakery kde mají úžasné cupcakes. A nejlepší rybu jsme měli v Rock and Sole plaice.
@LenkaHl píše:
Teda za mě je Londýn a vůbec UK srdcovka a kam jít? Všude!Všude kde to jde.
@Serpentini píše:
Jinak tři dny mi přijdou na Londýn hrozně málo. A ještě mě napadá jako hezké místo pro děti - Hyde park, památník princezny Diany (ve kterém se dá brodit), co se týče jídla tak na Portobello road v Notting Hillu je pekárna Hummingbird bakery kde mají úžasné cupcakes. A nejlepší rybu jsme měli v Rock and Sole plaice.
Tři dny jsou asi opravdu málo, když si tak čtu Vaše přízpěvky. Děkuju za krásné tipy ![]()
@formik big ben je celej pod lesenim, neni z nej videt ani milimetr… s tim rozpoctem to bude dost na hrane - v londyne se ani nekoukej na hotel pod £100 na noc, jinak to bude desivy. airbnb je dobra alternativa, sezenes uz okolo £50 krasnej pokoj (ne teda v centru), ale jsi proste u nekoho doma se vsim co to sebou prinasi… letenka tak 2,000×3 (pokud poletite low costem), ale jen blba cesta vlakem z nadrazi je ~£15 na osobu atd atd. pokud na venkov tak urcite autem
zalezi co pak chcete videt na miste. Nepises kolik je synovi, vsechny mistni deti ujizdej na lego / disney, takze ty tematicky parky (legoland windsor). hrackarstvi hamleys. natural history museum - hlavne ta dinosaurova cast.
pobrezi brighton, eastbourne…