Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Chtěla bych se zeptat za kolik se dá pořídit dovolená u moře? Vlastní doprvou do apartmanu třeba? Já u moře ještě nebyla tak se ptám zkušených
dekuji.. ![]()
@martaaL mimo sezonu, v sezoně? Může tam být rozdíl i několika desítek tisíc ![]()
To je málo informací, taky jak daleko od pláže?? velikost apartmanu, v sezoně, vybavení ap. atd…
Minulý rok s dvěmi půjčenými dětmi Chorvatsko - Tučepi. 9dní cca 50tis se vším ![]()
N @kubykula nemusí to být hned na pláži
spíš aby to nevyšlo moc draho
zatím jsem nikde nebyla tak nevím..
@martaaL záleží taky kolik vás pojede, jak velký apartman to bude, záleží taky místo od místa, pohybuje se to tak 45-120 eur/den za apartman, mimo sezonu 30-95 eur/den, co jsem tak koukala na CRO.
My jsme byli celkem v sezone (pulka srpna), v Chorvatsku na ostrove Rab, ubytovani v soukromi - meli jsme k dispozici jakoby byt 3+1 (3 loznice, kuchyn s jidelnou, koupelnu + wc a terasu) a cena byla cca 15 tisic za tyden. Jo bydlelo nas tam 5 (my dva, prarodice a dite). Plus cca 5-6 tisic benzin (poplatky, trajekt) a dalsi cca 3-4 tisice jidlo ![]()
@martaaL my byli vloni v Itálii v garganu na tyden,2os.,bus, polopenze, v polovině června, krásný apartmán, u oblázkové pláže, vybaveny kemp..za 9500,– pro oba
a úžasný, určité tam pak pojedem s detma..my jezdime jeden rok takhle levněji+další 2dovci u nas v CR a další rok třeba za 50.tis letecky ruzne ![]()
Dál jsem byla autem v MNE, sice o polovinu levnější než Chorvatsko, ale nechali jsme tam víc jak v Chorvatsku
Záleží jak si chceš moc užívat, co ti stačí, jak se stravou… Chodili jsme do restaurace většinou, jelikož vařit na dovolené je dost opruz…
Pak jsem letadlem letěla do Říma, tam jsem měla nachystané auto a pokračovala do Kalábrie autem
Takže to taky nebylo nejlevnější, ale zato perfektní ![]()
Co takhle google - najít si nějakou agenturu a podívat na ceny?
Třeba lampo.it - ať nemusíš hledat - Itálie. My měli ubytování za cca 30000 na 2 týdny, v červnu. Apartmánový komplex s bazénem, blízko pláže, typ mono - pro 4 os. Dvoupokojový byt už vyšel o dost dráž. K tomu cca 5000 cesta.
Nebo rodiče jezdívají do Chorvatska, ubytování často hledají až na místě a vejdou se do 50Eur za noc.