Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martaaL my jedem letos do Chorvatska v červenci 2+1 dítě a pes. Takže máme trochu omezený výběr apartmánů kvůli pejskovi, navíc sme nároční a chceme nejlépe hned u pláže a to nám nabízí okolo 65 eur na noc, jedem na 10nocí. S dálničními poplatky naftou jídlem občas nějaké večeře v restauraci tak počítám do 30 tisíc. Pokud pojedete někam na kraj, zaplatíte měné za poplatky i na naftě ušetříte. Pokud vám nevadí dál od moře cena je o dost nižší a když si budete vařit tak myslím že max. 25 tisíc ![]()
@Vermion píše:
Babo Jago, ale tas nenapsala jak to děláš…a autem? Ty snad přece na koštěti nebo v hmoždíři, ne???
Já to sem napíšu a nebudu stíhat vyřizovat životopisy
a košťátko mám speciální, heč. ![]()
Nás stálo CHorvatsko mimo sezonu 6 000 Kč na osobu(doprava autobusem, ubytování, jídlo, restaurace, doprava do měst, suvenýry, zmrzlinky a tak podobně
)
@martaaL píše:
@White_Queento se mi líbí
od jaké cestovky to bylo?
Dezka
opravdu doporučuju, skvělá CK
@martaaL Není za co, klidně se ptej. My byli fakt spokojení - krásné ubytování (vypadalo to fakt jako na fotkách), úžasná domácí která i uměla česky, pohodlný autobus, prima řidiči… až zas někdy pojedem do Chorvatska, tak zas s nima ![]()
@martaaL píše:
@White_Queen a jakén bylo moře? co se čistoty týče
Nádhera, opravdu průzračný a čistý (možná taky to bylo tim, že tam nikdo nebyl, jak bylo mimo sezonu
).
Tohle byl výhled z našeho balkonu: 
@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenou
@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenou
a to jste byli v petihvezdičkovem hotelu, all inclusive a letecky? T je teda pálka ![]()
@Majklina píše:
@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenoua to jste byli v petihvezdičkovem hotelu, all inclusive a letecky? T je teda pálka
V apartmánu, autem
To víš, nejsme paštikáři, takže jídlo sebou žádné, pěkně restauračky, koktejlky, kávičky, kavárny, hospůdky
Jo a do těch 50ti tis, nepočítám prachy za suvenýry pro děti a rodinu
Když chtěly děti na skákací hrad, tak šly, chtěly na trampolínu, šly
Užívali jsme si to, a chtěli jsme aby si to děti užily
Já děti nemám, to byly dvě půjčené děti ![]()
@Krasavicaa píše:
V apartmánu, autemTo víš, nejsme paštikáři, takže jídlo sebou žádné, pěkně restauračky, koktejlky, kávičky, kavárny, hospůdky
Jo a do těch 50ti tis, nepočítám prachy za suvenýry pro děti a rodinu
Když chtěly děti na skákací hrad, tak šly, chtěly na trampolínu, šly
Užívali jsme si to, a chtěli jsme aby si to děti užily
Já děti nemám, to byly dvě půjčené děti
Přesně, my tedy jezdíme do apartmánu do Itálie, ale také nás to stojí kolem 45 tisíc ![]()