Dovolená u moře-cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12327
12.6.14 14:26

@martaaL my jedem letos do Chorvatska v červenci 2+1 dítě a pes. Takže máme trochu omezený výběr apartmánů kvůli pejskovi, navíc sme nároční a chceme nejlépe hned u pláže a to nám nabízí okolo 65 eur na noc, jedem na 10nocí. S dálničními poplatky naftou jídlem občas nějaké večeře v restauraci tak počítám do 30 tisíc. Pokud pojedete někam na kraj, zaplatíte měné za poplatky i na naftě ušetříte. Pokud vám nevadí dál od moře cena je o dost nižší a když si budete vařit tak myslím že max. 25 tisíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 14:40
@Vermion píše:
Babo Jago, ale tas nenapsala jak to děláš…a autem? Ty snad přece na koštěti nebo v hmoždíři, ne??? :mavam:

Já to sem napíšu a nebudu stíhat vyřizovat životopisy :mrgreen: a košťátko mám speciální, heč. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
550
12.6.14 16:00

Nás stálo CHorvatsko mimo sezonu 6 000 Kč na osobu(doprava autobusem, ubytování, jídlo, restaurace, doprava do měst, suvenýry, zmrzlinky a tak podobně :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 16:05

@White_Queen :D to se mi líbí :potlesk: od jaké cestovky to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.6.14 16:08
@martaaL píše:
@White_Queen :D to se mi líbí :potlesk: od jaké cestovky to bylo?

Dezka :) opravdu doporučuju, skvělá CK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 16:18

@White_Queen :hug: Děkuji…ta Dezka vypadá dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.6.14 16:27

@martaaL Není za co, klidně se ptej. My byli fakt spokojení - krásné ubytování (vypadalo to fakt jako na fotkách), úžasná domácí která i uměla česky, pohodlný autobus, prima řidiči… až zas někdy pojedem do Chorvatska, tak zas s nima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 16:38

@White_Queen a jakén bylo moře? co se čistoty týče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.6.14 16:59
@martaaL píše:
@White_Queen a jakén bylo moře? co se čistoty týče :)

Nádhera, opravdu průzračný a čistý (možná taky to bylo tim, že tam nikdo nebyl, jak bylo mimo sezonu :D).
Tohle byl výhled z našeho balkonu: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.14 17:05

@White_Queen 8o PARÁDA!!! Tak to by se mi taky líbilo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.6.14 22:08

@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.6.14 22:09

@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.6.14 22:11
@Krasavicaa píše:
Minulý rok s dvěmi půjčenými dětmi Chorvatsko - Tučepi. 9dní cca 50tis se vším :-)

a to jste byli v petihvezdičkovem hotelu, all inclusive a letecky? T je teda pálka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 22:16
@Majklina píše:
@martaaL ahoj doporučuji chorvatsko www.vilamilada.eu pani je češka, tudíš skvělá domluva. ubytováni př´imo u moře. A za rohem je otevřené moře. Paráda. jezdíme každý rok, teda krom tohoto, mame male mimčo. Jinak jestli Vám bude stačit maly pokoj tak mimo sezonu- cesta, ubytování = cca 13000,– plus jidlo. jestli nejste naročni do 17000,– se krasně vlezete. Přeji krásnou dovolenoua to jste byli v petihvezdičkovem hotelu, all inclusive a letecky? T je teda pálka :)

V apartmánu, autem :-) To víš, nejsme paštikáři, takže jídlo sebou žádné, pěkně restauračky, koktejlky, kávičky, kavárny, hospůdky :-) Jo a do těch 50ti tis, nepočítám prachy za suvenýry pro děti a rodinu :-) Když chtěly děti na skákací hrad, tak šly, chtěly na trampolínu, šly :-) Užívali jsme si to, a chtěli jsme aby si to děti užily :-) Já děti nemám, to byly dvě půjčené děti :-)

• Citovat
  • Upravit
5826
12.6.14 22:21
@Krasavicaa píše:
V apartmánu, autem :-) To víš, nejsme paštikáři, takže jídlo sebou žádné, pěkně restauračky, koktejlky, kávičky, kavárny, hospůdky :-) Jo a do těch 50ti tis, nepočítám prachy za suvenýry pro děti a rodinu :-) Když chtěly děti na skákací hrad, tak šly, chtěly na trampolínu, šly :-) Užívali jsme si to, a chtěli jsme aby si to děti užily :-) Já děti nemám, to byly dvě půjčené děti :-)

Přesně, my tedy jezdíme do apartmánu do Itálie, ale také nás to stojí kolem 45 tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí