Dovolená u moře, ceník, rezervace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.1.19 19:49

dovolená u moře ceník rezervace

Dobrý den, myslíte že v Únoru bude drahsi dovolená u moře nežli teď v Lednu jde mi o to že jsem byla dnes ohledně dovolené a paní v cestovce mi řekla že od 1.2. Bude nový ceník může a nemusí. Ale problém je v tom že mohu uhradit dovolenou až Únor. Nevíte někdo prosím jak to chodí?! Zdali opravdu se zvedá a případně o kolik by to šlo na horu děkuji nevím vůbec jak to chodí a je to má první dovolená u moře a teď nám vyšla dovolená na 58 tisíc pro pět osob dva dospělí tři děti a na 15 dní. Do egypta.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
22.1.19 20:02

Jako že chceš jet teď v únoru nebo lednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.1.19 20:06

Ano, zvedá se to, respektive se snižuje sleva za first minute. Většinou chtějí zaplatit půlku ceny a zbytek měsíc před odletem. Někde mají zálohu jen třeba 1500 za osobu. Být tebou, zeptám se přímo v cestovce, jak to udělat, když budeš mít hotovost až v únoru. Nebo zavolej na infolinku a máš to vic inkognito ;). Myslím, že ti vyjdou vstříc, přece jen je to pár desítek tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 20:10

@pikola ne až jen nemám teď jak složit zásluhu pro 5 osob mohu až v Únoru za 2 týdny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 20:11

@Ann-Sylvie bohužel chtěla to dnes po mě.

• Citovat
  • Upravit
36504
22.1.19 20:13
@Anonymní píše:

kolik je záloha?
Jinak, mimochodem, v červenci je tam vedro jako v kremační peci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
22.1.19 20:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, myslíte že v Únoru bude drahsi dovolená u moře nežli teď v Lednu jde mi o to že jsem byla dnes ohledně dovolené a paní v cestovce mi řekla že od 1.2. Bude nový ceník může a nemusí. Ale problém je v tom že mohu uhradit dovolenou až Únor. Nevíte někdo prosím jak to chodí?! Zdali opravdu se zvedá a případně o kolik by to šlo na horu děkuji nevím vůbec jak to chodí a je to má první dovolená u moře a teď nám vyšla dovolená na 58 tisíc pro pět osob dva dospělí tři děti a na 15 dní. Do egypta.

Ty ceny se v unoru opravdu zvedaj.Byt tebou najdu si cestovku kde chtek malou zalohu,napr neckermann chce jen 990kc za osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.1.19 20:16
@Anonymní píše:

Chtěla po tobě dnes celou částku? Co je to za cestovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 20:16

@Ivana 85 o kolik se to zvedá? Teď nemohu složit nic.

• Citovat
  • Upravit
36504
22.1.19 20:19
@Ivana 85 píše:
Ty ceny se v unoru opravdu zvedaj.Byt tebou najdu si cestovku kde chtek malou zalohu,napr neckermann chce jen 990kc za osobu.

nemít pár tisícovek na zálohu a pak doplatit ranec přes padesát tisíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
22.1.19 20:22

to je pekne draha dovolena to bych nedal radsi bych si pockal na najeka last minute a letel treba do 3 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
22.1.19 20:28

@B4RC3LON4 Na 15 dní v hlavní sezoně pro pět lidí v rodinném pokoji my to rozhodně drahý nepřijde. Za Řecko stejné kvality by dali přes 100 tisíc. A na last nic neseženou,pět letenek v červenci těžko. To jsme udělali jednou a neletěli jsme nikam,nebylo nic.
Spíš bych uvažovala,jestli si leteckou dovolenou neodpustit,kdybych na tom byla tak,že nemůžu dát pár tisíc na zálohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.1.19 20:30
@renap píše:
@B4RC3LON4 Na 15 dní v hlavní sezoně pro pět lidí v rodinném pokoji my to rozhodně drahý nepřijde. Za Řecko stejné kvality by dali přes 100 tisíc. A na last nic neseženou,pět letenek v červenci těžko. To jsme udělali jednou a neletěli jsme nikam,nebylo nic.
Spíš bych uvažovala,jestli si leteckou dovolenou neodpustit,kdybych na tom byla tak,že nemůžu dát pár tisíc na zálohu.

přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.1.19 20:41

Ahoj být tebou tak se obrátím na Invii a využiju chytré zálohy. Tzn teď jen drobná záloha a doplatek později. Pokud bys chtěla, tak účtuji pár Invií a mohu zaslat kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
22.1.19 21:42

Jinak trošku bych přemýšlela nad destinací, v létě do Egypta je dost horko. Jako 40-50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí