Invia a nebo čedok?

21924
19.1.19 10:11

Invia je cestovní agentura a pouze přeprodává zájezdy cestovních kanceláří typu Čedok. Takže je dost možné, že se díváš na identickou nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
19.1.19 10:12

Invia jenom zprostředkovává zájezdy, takže to nakonec může být klidně přes Čedok (jestli mají teda smlouvu, to nevím). My jezdíme přes invii skoro pokaždé a někdy je to Exim Tours, pantour… Prostě různé kanceláře. A jsem s invii spokojená, když je problém, tak to řeší hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
19.1.19 10:13

Ještě dodám, že bych si u nabídky invue dohledala, která cestovní kancelář zájezd pořádá a podle toho se rozhodla. Jen je to tam dost dobře schované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
19.1.19 10:38

tak jsem koukala a je to od Čedoku, ale divné je, že na čedoku tento termín a místo odletu vůbec v nabídce nemají.
poletíme rodina poprvé jinak jsme byli vždy autem v Chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
19.1.19 14:37

@Mar80 Pokud to na Čedoku nemají, ale na Invii ano, tak doporučuji si na Čedok zavolat a zeptat se. Invie nemusí mít aktualizovánou stránku třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.7.19 13:33
@dickys píše:
Invia jenom zprostředkovává zájezdy, takže to nakonec může být klidně přes Čedok (jestli mají teda smlouvu, to nevím). My jezdíme přes invii skoro pokaždé a někdy je to Exim Tours, pantour… Prostě různé kanceláře. A jsem s invii spokojená, když je problém, tak to řeší hned.

Mohu poprosit o informace k CK Pantour? Četla jsem hodně negativní recenze a bojím se, že jsem udělala chybu, když jsem přes Invii, ale CK Pantour zaplatila zájezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.7.19 14:16
@misa.859 píše:
Mohu poprosit o informace k CK Pantour? Četla jsem hodně negativní recenze a bojím se, že jsem udělala chybu, když jsem přes Invii, ale CK Pantour zaplatila zájezd.

Je to tak, pantour byla katastrofa, s nimi už nikdy… Ztratily se nám na letišti zavazadla, respektive se „opozdily“ a přiletěly s 8h zpožděním a CK nám nebyla schopna je dovézt na hotel v nějakém rozumném čase, pořád slibovali a nakonec bysme bývali byli bez kufrů 2 dny, takže jsme si pro ně zajeli na letiště sami taxíkem… Opravdu děsná cestovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.7.19 14:33

@dickys achjo, tak teď mám fakt strach. A vy jste letěli přímý let nebo na přestupy, že se vám opozdily? V Invii mi trvrdili, že Pantour je kvalitní CK, že s ní nejsou problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.7.19 14:46

@misa.859
Letěli jsme normálně přímým letem. Z toho problému s kufry je nevinim, za to mohlo letiště, dělali tam kontrolu, asi jim přišel na rentgenu podezřelý balík plin :lol: Ale to, jak nás nechali ve štychu v Řecku bez čehokoliv, to mě hoodne namichlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.7.19 14:53

@dickys tomu rozumím, ale četla jsem i horší věci, nevím, jak se případně proti tomu bránit, kdyby mi zavolali, že mi změní hotel, tak bych chtěla odstoupit od smlouvy a vrátit všechny peníze, což teda nevím, zda bych se vůbec dočkala. Měla jsem jít pod Fischera, ted toho lituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.7.19 15:03

@dickys ještě bych se chtěla zeptat, přišli vám pokyny k odjezdu i letenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21924
2.7.19 17:39
@misa.859 píše:
@dickys tomu rozumím, ale četla jsem i horší věci, nevím, jak se případně proti tomu bránit, kdyby mi zavolali, že mi změní hotel, tak bych chtěla odstoupit od smlouvy a vrátit všechny peníze, což teda nevím, zda bych se vůbec dočkala. Měla jsem jít pod Fischera, ted toho lituji

hele ale hotel ti může změnit jakákoliv cestovka a můžeš se to dozvědět až na místě. Toto není až tak neobvyklé, v plné sezoně se to občas stane. A jinak je velmi naivní očekávat, že ti prodejce bude tvrdit cokoliv jiného než že jím nabízený produkt (rozuměj CK) je super, kvalitní a v pohodě. Oni jsou placeni podle toho, kolik zájezdů prodají ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.7.19 18:15

@nozu je mi to jasný, budu doufat, že vše bude bez problémů, že k žádné změně hotelu nedojde. Ale dozvědět se až na místě, že změnili hotel, to je hrozný jednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.7.19 20:44
@misa.859 píše:
@dickys ještě bych se chtěla zeptat, přišli vám pokyny k odjezdu i letenky?

Přišly nám klasicky pokyny k odjezdu, letenky se už snad ani nedávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
18.5.22 13:38

Obnovuji - vyjde zajezd pres invii draz nez primo pres cestovku? Jen abych vedela kde hledat, jestli tam ci tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí