Prosím o nějaký tip na prodloužený víkend o jarních prázdninách v únoru na 4-5 dní max. Jela bych s dcerou 15, puberťačka, ale zajímá ji lecos ( ZOO, mořský potvory, přírodovědná muzea, IQ parky atd, na galerie moc není). Letos nemůžu lyžovat, ale chodit můžu neomezeně, tak hledám zajímavou alternativu. Prosím o tip na nějakou lokalitu nebo město, kde se vám líbilo i v zimě a bylo tam, co dělat nebo třeba i termály, kde to stojí za to v zimě. Hory na procházky nechceme, když nemůžeme lyžovat, bylo by nám to líto… Může to být i letecky v zemích EU…děkuji
Prodloužený víkend v zimě
Co takhle nějaký aquapark nebo něco podobného? Jako první mě napadl Disneyland ale to je
slušná pálka, každopádně by tam nemuselo být tolik lidí
Určo mrkněte na slevomat, kde je vyloženě
kategorie pobytů pro rodiče s dětmi a v ceně různé věci, hlavně teda
wellnessy, ale tak to se dá potom pokoumat co je kde v okolí
zajímavého
@maja45 píše:
Prosím o nějaký tip na prodloužený víkend o jarních prázdninách v únoru na 4-5 dní max. Jela bych s dcerou 15, puberťačka, ale zajímá ji lecos ( ZOO, mořský potvory, přírodovědná muzea, IQ parky atd, na galerie moc není). Letos nemůžu lyžovat, ale chodit můžu neomezeně, tak hledám zajímavou alternativu. Prosím o tip na nějakou lokalitu nebo město, kde se vám líbilo i v zimě a bylo tam, co dělat nebo třeba i termály, kde to stojí za to v zimě. Hory na procházky nechceme, když nemůžeme lyžovat, bylo by nám to líto… Může to být i letecky v zemích EU…děkuji
Ahoj.
Zkus se podívat na Slevomat a podobné portály.
Mne napadl Babylon v Liberci, ale během jarnaku byva plny. Moje deti tam jezdi rady, ja to tam moc nemusim, ale budiz…
@Rive píše:
Nebo Tropical Island v Nemecku
Tam by se 15 léta ukousala nudou…
Zakladatelko, zaleťte si někam, třeba Barcelona je v tuto dobu parádní,
nebo Lisabon
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.