Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahojky, chystám kamarádce dárek k narozeninám a napadla mě dovolená někde u moře. Jeli bychom cca za 14 dní a napadlo mě Chorvatsko, Itálie, Řecko. Otázka zní, jestli už tam je teplo a na koupání? Egypt, Tunisko atd. jsme navštívili několikrát a chtěla bych někde tady v Evropě. Španělsko co jsem koukala tak hodně drahý. Co jsem četla, tak v Itálii je teplo někde na jihu - Sicílie, Kalábrie… ale to je moc daleko a já chci autem, do letadla už nikdy nevkročim![]()
Byli jste už někdy v tomto období někde takhle? Děkuju moc za rady a typy
Prosím o anonym, kámoška sem občas taky chodí
nee, bohužel, v rozumné dojezdové vzdálenosti bude možná teplo, ale moře bude jako led, ono i v červnu nebývá nic moc - proto jsou v červnu ty zájezdy levnější
@terien píše:
Do letadla nevkročíš a přemýšlíš o Řecku?
Autem do Řecka, v květnu, to bude dovolená snů. ![]()
@aiwwa píše:
Autem do Řecka, v květnu, to bude dovolená snů.
No to teda…
Já si dala s kámoškou loni k narozeninám výlet do Benátek. V dojezdové vzdálenosti bych to viděla spíše na turistiku, než teplé moře. Hlavně si to užijte ![]()
@aiwwa píše:
Autem do Řecka, v květnu, to bude dovolená snů.
Kalábrie je moc daleko, zato Řecko mnohem blíž…
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, chystám kamarádce dárek k narozeninám a napadla mě dovolená někde u moře. Jeli bychom cca za 14 dní a napadlo mě Chorvatsko, Itálie, Řecko. Otázka zní, jestli už tam je teplo a na koupání? Egypt, Tunisko atd. jsme navštívili několikrát a chtěla bych někde tady v Evropě. Španělsko co jsem koukala tak hodně drahý. Co jsem četla, tak v Itálii je teplo někde na jihu - Sicílie, Kalábrie… ale to je moc daleko a já chci autem, do letadla už nikdy nevkročim![]()
V tuto dobu v dojezdové vzdálenosti autem bude moře na koupání pouze v případě, že jste všichni velcí otužilci. Pro mě je moře v Chorvatsku chladné i ve vrcholné sezóně… Ale moje koupací teplota moře je minimálně 28° ![]()
No reknu ti to takhle… my v kvetnu kdysi leteli do turecka. Byla to druha pulka kvetna. 4 dny nam vylozene prochcalo a 3 dny bylo pod mrakem. Mozna jsme meli pech, ale ja v kvetnu k mori nedoporucim jinam, nez do egypta.
@Anonymní píše:
Jo, byla, v Chorvatsku poslední týden v květnu a počátek června. Voda byla studená, ale vlezla jsem do ní, koupala jsem se, ale jako v létě jsem tam nevydržela. Sluníčko OK. Pláže poloprázdné, hotel to samé, bazény taky, takže to bylo super.
Jestli jste mladý holky a otužilý, jeďte určitě. Výborný dárek ![]()
Mě to právě přijde, že se chce blýsknout hogo fogo dárkem, na který nemá. Tak se pojede autem ke studenému moři.
@terien píše:
Mě to právě přijde, že se chce blýsknout hogo fogo dárkem, na který nemá. Tak se pojede autem ke studenému moři.
A neni to jedno?
mne, kdyby chtela takhle prekvapit kamoska klidne v unoru, tak by se i tak blyskla ![]()
Tak pokud to musí být nutně TEĎ A LEVNÝ, tak Egypt. Páč jinde vám teď zmrznou frn… v moři ![]()
Ahojky, chystám kamarádce dárek k narozeninám a napadla mě dovolená někde u moře. Jeli bychom cca za 14 dní a napadlo mě Chorvatsko, Itálie, Řecko. Otázka zní, jestli už tam je teplo a na koupání? Egypt, Tunisko atd. jsme navštívili několikrát a chtěla bych někde tady v Evropě. Španělsko co jsem koukala tak hodně drahý. Co jsem četla, tak v Itálii je teplo někde na jihu - Sicílie, Kalábrie… ale to je moc daleko a já chci autem, do letadla už nikdy nevkročim