Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych od vás poradit konkrétní tipy na dovolenou u moře. Říkala jsem si, že v létě už na to kašlu, že budem jezdit jen v zimě, ale s miminem absolvovat 12 hodin letu zatím neplánuju… takže budeme muset v létě. Chceme letadlem, písek, bazén, all inklusive. Nebo pronájem bytu s terasou poblíž pláže a obchodu, restaurací. Děti 1 a 8. Byli jste někde, kam byste jeli zas? Máte doporučení? Moc děkuju.
Sháníš to fakt na poslední chvíli. Už je dost vyprodáno. Dej cenový limit.
Tak my to nijak nehrotime, mame dovolenou, chteli jsme jezdit na vylety, tak budem jezdit na vylety, kdyz se nic nesezene. Limit uplne asi nemame, jen kdyz jsme byli tri tydny na Mauriciu za sto, tak mi prijde nesmysl davat vic za tyden v Recku. Takze nejak rozumne. Dekuju.
My jsme byly v Řecku na Korfu hotel Alkyon a musím říct, že super. All in pro dva dospělé za 37 tisíc, nevím kolik to bude s dětmi. Každopádně českých rodin s dětmi tam byla hromada. Jídlo tam bylo super, byl tam bazén, pak ještě bazén pro děti i s atrakcemi, pláž byla hned naproti hotelu a výletů tam bylo mraka. Restaurací do 500m od hotelu tam je dost a hned vedle je i večerka. Letadlem cca 4h. A vzhledem k několika párům a rodin z Česka jsme podnikali i společné výlety
Bylo to fajn ![]()
My za dva tydny nechali v Thajsku 56 tisic vcetne letenek (2 dospeli, dite do dvou let), takze pro nas je hranice na all inclusive do tech 30-35 tisic. Ted jsme se divali, ze bychom mozna chteli letet v cervenci, jak bude statni svatek, nejlepe ted vychazi Tunisko, to vychazi pro 2 dospele a dite do dvou let i na 12 tisic.
Byla jsem ještě jako bezdětná na jihu Kréty ve městě Plakias. Mnohem klidnější než sever. Irčitě tam pojedem i s malou. Jsou tam všude baráčky s apartmánama, bazén, výhled na moře. Ale je nutný si půjčit auto.
My byli ve Wellness Belvedere nebo tak nějak.
Neumím číst, tak jen doporučuji místo, apartmány nebyly All Inclusive.
@Cullenova ty jo, taky to umite pekne vymyslet, super. A presne, tady jsou ty ceny masakr, co.
@MamkaDouDou to nevadi, apartman ma zase kuchynku, takze to je taky ok. Dekuju, mrknu.