EGYPT Marsa-alam

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.6.23 12:39

EGYPT Marsa-alam

Ahoj, potrebovala bych poradit ohledne cen vyletu do Satay na dalfiny a do Luxoru. V cestovce mi rekli, ze si vylety mohu rezervovat v hotelu, ale ceny se dozvim az tam. Nasla jsem spousty nabidek, kde si mohu vylet objednat sama. Delfini kolem 1000,– a Luxor kolem 4000,–. Nevite jake ceny jsou na hotelu, asi drazsi predpokladam? Jedeme do hotelu Crystal Beach Resort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7840
8.6.23 12:52

Ceny poskytovatlů kolem hotelu („naháněčů“) bývají vždycky levnější než od cestovky. Jinak řečeno, nic dražšího, než je od cestovky, tam neseženeš :lol:

Ještě výhodnější, než od hotelu, jsou místní cestovky nezávislé na hotelu, kde je ta cena nejlepší.
je toho víc, namátkou třeba https://lmholiday.cz/ (kdyby byl problém, odkaz s, ažu…), s těmi jsem byla 2×, vše klaplo jak mělo a výhoda je komunikace v češtině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
9.6.23 09:21

My jsme s přítelem jeli na Satayu teď nedávno z hotelu Happy Life s MA trips, kteří pořádají výlety, jsou to Češi a platili jsme 51 dolarů každý. Najdeš je na fb. Na hotelu, přes delegáta, to bylo dražší, kolem 70 dolarů, mám pocit. Na hotelu to bývá dražší skoro vždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 17:16

MA Trips Marsa Alam z facebooku s přítelkyní silně nedoporučujeme. Jsou nespolehliví s neprofesionálním jednáním.

Byli jsme domluveni už asi 3 týdny dopředu před odletem, že s touto CA budeme absolvovat po příletu do Egypta výlet do Luxoru. Paní nám nabídla dva termíny jeden cca pět dní po příletu a další hned den po příletu. Vybrali jsme kvůli hrozbě faraona termín hned v den po příletu. Byly jim zaslány fotokopie pasů a vše bylo domluveno. No v den příletu do Egypta, když už jsme ubytovaní a já se chystal poslat číslo pokoje v cca 11:00 (jelikož paní to potřebovala vědět do 12:00), protože následující den v brzkých ranních hodinách se mělo jet do Luxoru.
No v 11:00 kdy jsme dostali pokoj, a já se konečně dostal na internet tak mi od paní došla zpráva, že se celý výlet ruší, jelikož někteří jiní cestující výlet zrušili, protože dostali faraona. Zájezd byl zrušen pro absurdní a naprosto směšný důvod nenaplnění kapacity zájezdu, i když výlet byl naplněn a byl stanovený i termín konání zájezdu, včetně zaslání veškerých podkladů z naší strany. Přitom v jejich podmínkách, které byly součástí nabídky byl stornopoplatek ve výši 100 % pro ty kdo ruší svoji účast na zájezdu. Vůbec nechápu, proč mají stanovený 100 % stornopoplatek (nenaúčtovali nám ho), když pak zruší výlet úplně všem. Z logiky věci by tento poplatek měl pokrýt náklady na pořádání výletu za ty, kdo zruší výlet a ten by se tedy měl konat. Další termín, který paní nabízela, byl jen den před odletem takže nakonec jsme jeli s cestovkou, jelikož aspoň jsme měli jistotu, že nám to nezruší takhle těsně před konáním výletu. Samozřejmě paní nabídla alternativu, privátní výlet za mnohem vyšší cenu místo původních cca 85 € na osobu, které byly domluveny. Toto jsme odmítli, protože by to bylo mnohem dražší i než zájezd od cestovky.

Pokud by nám to tak odřekla, když by se měl výlet konat předposlední den, tak by jsme vůbec nic neviděli. A toto se může stát úplně komukoliv.

Samozřejmě je s nimi spousta pozitivních zkušeností. Negativní se moc neobjevují a to jednoduše proto, že když si člověk stěžuje tak je mu sprostě nadáváno ze strany známých a kamarádek majitelky a nebo se mu dokonce majitelka MA Trips veřejně vysměje. Samozřejmě mě veřejně vyzývala k reakci na to co píšu i zde, ale po mojí reakci kdy jsem svoji stížnost upřesnil a doložení veškerých podkladů, už bylo ticho po pěšině a paní nereagovala. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix